Jak oddálit menstruaci o dva dny?

66
21.7.17 13:02

Oddálit menstruaci

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat…9.9. odjíždíme na dovču a podle výpočtu to mám dostat 13.9…chtěla bych to oddálit…stačilo by mi i dva dny…;-) HA neberu…prášky na oddálení nechci, tak jsem myslela ten slavný citron :-D…myslíte si, když oddálim MS teď v srpnu, že se mi automaticky oddálí MS i v tom září??? Na dovče určitě nebudu mít možnost do sebe ládovat každej den citrony…a stačil by tedy každý den jeden citron vymačkat do vody y vypít???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.7.17 13:10
@veruuuuu píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat…9.9. odjíždíme na dovču a podle výpočtu to mám dostat 13.9…chtěla bych to oddálit…stačilo by mi i dva dny…;-) HA neberu…prášky na oddálení nechci, tak jsem myslela ten slavný citron :-D…myslíte si, když oddálim MS teď v srpnu, že se mi automaticky oddálí MS i v tom září??? Na dovče určitě nebudu mít možnost do sebe ládovat každej den citrony…a stačil by tedy každý den jeden citron vymačkat do vody y vypít???

Kamarádka to jednou zkoušela s citronem a do toho ještě jedla celaskon a oddálila to jen o jeden den a těžko říct, jestli to vůbec bylo tím ;)

• Citovat
  • Upravit
tali98
21.7.17 13:11

Ja na citrony neverim. Musela bys toho vypit hodne a stejne bys z toho mela akorat tak zaludecni problemy, nebo by ses osypala.

• Citovat
  • Upravit
69126
21.7.17 13:13

No, těžko říct, já když mám jeden cyklus delší, další se pak zkrátí, ale každé tělo je jiné. A taky na mě spolehlivě funguje zákon schválnosti, takže jedu-li na pět dní a MS má dorazit den po návratu, přijde o pět dní dříve :mrgreen: (cykly mám jinak fakt pravidelné). Na delší dovolené mi obvykle přichází dříve, změna režimu a prostředí. Zkus to, za to nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.7.17 14:38

Zkus to, nic za to nedáš. když nechceš prášky(což je rozumný), tak spolehlivějšá varianta stejně neexistuje. Jinak já to mám teda odjakživa tak, že když jednu někam na dovolenou, a mám to dostat za míň jak cca 10 dní od odjezdu, tak se mi to tím cestováním spustí hned druhý den po příjezdu na dovolenou. a moje máma to mívala stejně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.7.17 14:49

Na mě citron funguje, mam to vyzkoušené. tedy většinou to dostanu o cca dva dny později a mam to i slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.7.17 22:04

Vyzkoušej ho. Kamarádka jedla celý měsíc citrón. Každý den aspoň jeden a zpozdilo se jí to o 4 dny. (Nejhorší potom bylo, že zrovna čekala na menstruaci a bála se, že bude těhotná. Takže potom už nikdy citron nejedla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí