Odebrání dudlíku/zrušení spánku

189
31.5.20 12:30

Odebrání dudlíku/zrušení spánku

Dobrý den,
prosím o zkušenosti. Krátce po druhých narozeninách jsme dceři odebrali dudlíka, resp. Ho odevzdala strýčkovi. První dva dny trochu bouřlivější, ale uspání se podařilo i v noci i v poledne. Po dvou dnech začala odmítat polední spaní. Do večera celkem vydrží, ale přiznám se, že jde trochu i o můj odpočinek. Tak se ptám, zda je jistá naděje, že začne v poledne zase chodit spávat? Děkuji za zkušenosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
31.5.20 12:38

@Coolca mě starší nespal od roku a půl.. Asi si budeš muset zvyknout, kor pokud je dite v pohodě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
31.5.20 12:46

To je těžký říct, náš malý nespal od 18 měsíců. Teď jsou mu dva a půl a někdy usne, když ho vezmu s sebou k uspávání ségry. Ale pravidelně to určitě není, spíš výjimečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
31.5.20 12:46

@Coolca řekla bych, že to nutně nemusí být tím dudlíkem. Mám dvouletou a cca od roku a půl taky někdy přes den nespí, kolikrát i tři dny po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
31.5.20 12:53

Dceři jsme vzali dudlík ve 2, 5 a odpoledním spaní jsme :mavam: :mavam:.. Takže asi tak, občas usne po o, ale pak jde spát cca v 9 večer, když nespi po obědě, tak kolem půl osmé. Radši už vynechávám :oops:, chci mít klid večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
31.5.20 13:00

Ach jo, to jste mě moc nepotěšily. Myslim, že to dudlem je, ty dva dny byla při usnutí hrozne neklidna, jakoby přetažená. Výhodou je, že večer teda padne okamžitě. Budu tedy zkoušet dál, ale moc tomu už nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15839
31.5.20 13:05

Dvěma jsme sebrali dudlík v roce a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
31.5.20 13:24

@Zumpa diky za zkušenost, toto úplně nepotřebuju slyšet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
31.5.20 13:52

Syn i s dudlem od dvou let po obědě nespal :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
31.5.20 14:54
@Coolca píše:
Ach jo, to jste mě moc nepotěšily. Myslim, že to dudlem je, ty dva dny byla při usnutí hrozne neklidna, jakoby přetažená. Výhodou je, že večer teda padne okamžitě. Budu tedy zkoušet dál, ale moc tomu už nevěřím.

Uvidíš, je už velká, takže je možné, že už přes den vždycky spát nebude. A nebo je to jen narušené tím dudlíkem a za týden se to zase srovná :nevim: Jak jsem psala výš, mně od toho cca roku a půl prostě někdy přes den neusne. Třeba dva týdny spí po o v pohodě, a pak dva, tři dny nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.20 15:30

Nase zkusenost je takova, ze dceri je 26 mesicu a dudlik si pred par dny sama znicila, takze jsem se rozhodla, ze je to ten spravny impuls k tomu ji ho uz nekoupit. Je fakt, ze s dudlikem bylo usinani rychlejsi a klidnejsi, ale jednou se to bez nej naucit musi.Za posledni mesic neusnula po obede ani s dudlikem tak 5×, takze si myslim ze je spis ve fazi, kdy ten spanek po obede uz zas tak moc nepotrebuje. Mozna je na tom vase dite stejne. Kazdopadne uspavat po obede zkousim, a kdyz to nejde, tak to nejde…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510