Uspávání nejmenších

Anonymní
23.5.20 13:20

Uspavani nejmensich

Ahoj. Holky potrebuju radu jak donutit chlapa uspat syna. Ja vim, ze to zni drasticky, ale chci aspon jeden vecer, dva, aby ho uspal, tedy o vikendu, kdyz nikam nevstavá. Malý ma pul roku a bud usne u prsa nebo ho musim ukolebat v naruci, chodit a houpat. Trvá to dlouho no a občas i hodne řve nebo se jen dívá, ale pak usne. Jenže chlap to nevydrží a vzdycky mi ho prinese nebo to vzdá a syna položí s tim, ze to nejde. Prd nejde, nechce a nebaví ho to, ale me taky ne a musím. Chci si chvili sednout vecer a na chvili vypnout a neuspávat. Uz me doslova stve, ze ani o ten vikend mi nedopreje si sednout vecer v klidu. Stve me, ze uspavam a on si v pohodicce kouka na telku. On neni spatny táta, ale dokud je kluk hodnej a nic nemusí, jakmile nastane péče ptž. uspat, vykoupat tak se kroutí :think: a já vzhledem k tomu, aby byl syn spokojeny letím… vim, že to je chyba, ale me staci kdyz me trochu zastoupí o víkend co je doma. V týdnu mi to nevadí, respektuji, že pracuje.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1540
23.5.20 13:25

Hele u nás je to stejný - když je malá v pohodě, tak spolu blbnou, ale kdyz je protivka, je mámina. Uspávám já, manžela to nebaví :lol: ale zase kazdy večer poctivě koupe, masíruje, dává mlíko a v tu dobu mám volno zas já.(takže chystám večeři a poukluzim hračky :roll: :lol: ) malá koupání zbožňuje, takže jsme udělali takovýhle kompromis a jsme spokojený všichni 3. Všichni tatínci prostě nejsou jako z filmu :nevim:. A snad tě uklidní, že čim je malá starší, tím si s ní manžel vyhraje víc :) Když se narodila, tak na ní ani nesáhnul a dělala jsem všechno sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
23.5.20 13:30

Ja si treba vecerni „uspavani“ uzivam, nikdy jsem syna na zadne houpani a poskakovani neucila, mame porad stejny vecerni rezim od narozeni, ted ma rok a pul a jedem porad stejne… okoupu, dostane veceri, vycistime zuby, zatahnu roletu a jdu kojit…u toho se podivam na net v mobilu, obcas stihnu i cely nejaky serial…proste se spolu valime a jak potrebuje, tak usne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.5.20 13:46

Chápu Tě, ale obávám se, že ho nedonutíš :nevim: Když nechce, tak co s tím? Vrazíš mus dítě jako nechtěný balík? To by se mi asi protivilo. A co se péče týče, můj muž je schopen mě zastoupit v čemkoliv kromě uspávání nebo konejšení rozjetého hysteráku (a teda kojení samozřejmě ;) ). To jsou případy, kdy musí nastoupit vždycky já, tak to prostě je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
23.5.20 13:53
@Berry77 píše:
Když jsi ho naučila na houpání, nošení a kolébání, měla jsi počítat s tím, že to jen tak neskončí a že to bude logicky vyžadovat. Možná by ti poradil propagátor nošení, houpání a kolébání :nevim:

Tak on je jaksi problém v chlapovi, ne v tomhle půlročním miminku, které (ó, jaká hrůza!) potřebuje k usnutí náruč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.5.20 13:54

Mame to stejne. Dokud je maly v pohode, manzel se mu venuje. Jakmile zacne brecet, tak mi ho da s tim, ze ma urcite hlad a potrebuje nakojit, takze bych se mela starat ted ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
23.5.20 13:58
@Ba-stet píše:
Chápu Tě, ale obávám se, že ho nedonutíš :nevim: Když nechce, tak co s tím? Vrazíš mus dítě jako nechtěný balík? To by se mi asi protivilo. A co se péče týče, můj muž je schopen mě zastoupit v čemkoliv kromě uspávání nebo konejšení rozjetého hysteráku (a teda kojení samozřejmě ;) ). To jsou případy, kdy musí nastoupit vždycky já, tak to prostě je…

Takže on může prostě „nechtít“ a tím to končí, zatímco ona musí, i když už padá na hubu a nechce úplně stejně? To je opravdu natolik morálně vadné, že ona by mu vrazila dítě jako „nechtěný balík“, ale když totéž dělá on, je to v pořádku, protože on prostě nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
23.5.20 14:17
@Anonymní píše:
Ahoj. Holky potrebuju radu jak donutit chlapa uspat syna. Ja vim, ze to zni drasticky, ale chci aspon jeden vecer, dva, aby ho uspal, tedy o vikendu, kdyz nikam nevstavá. Malý ma pul roku a bud usne u prsa nebo ho musim ukolebat v naruci, chodit a houpat. Trvá to dlouho no a občas i hodne řve nebo se jen dívá, ale pak usne. Jenže chlap to nevydrží a vzdycky mi ho prinese nebo to vzdá a syna položí s tim, ze to nejde. Prd nejde, nechce a nebaví ho to, ale me taky ne a musím. Chci si chvili sednout vecer a na chvili vypnout a neuspávat. Uz me doslova stve, ze ani o ten vikend mi nedopreje si sednout vecer v klidu. Stve me, ze uspavam a on si v pohodicce kouka na telku. On neni spatny táta, ale dokud je kluk hodnej a nic nemusí, jakmile nastane péče ptž. uspat, vykoupat tak se kroutí :think: a já vzhledem k tomu, aby byl syn spokojeny letím… vim, že to je chyba, ale me staci kdyz me trochu zastoupí o víkend co je doma. V týdnu mi to nevadí, respektuji, že pracuje.

Tady asi pomůže, abyste si sedli a řekli si co komu vadí a proč. V klidu se o tom pobavit a vymýšlet nějaký kompromis. Rozumím, že tě štve, že ty máš „práci“ a on si v klidu kouká na TV, tohle by mi vadilo taky. Pokud mu uspávání vážně moc vadí a nebo prostě prcek lépe usne u tebe může mezi tím, třeba uklidit, navařit nebo udělat jinou činnost, kterou nemáš ráda a pomohlo by ti, aby ji udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
23.5.20 15:41

@SlečnaDahlia tak on je to docela zasadni rozdil u kojenyho ditete, jestli ho pri uspavani muzes uklidnit na prsu (matka) nebo nemuzes (otec). Kdyby byla tak desne vycerpana, tak mu ho nemusi cpat vecer na uspavani, ale da mu ho rano a prispi si. Uspavat dite me vazne neobtezuje. Vstavat rano, to mam za trest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.5.20 17:09

Ale on te zastoupi, jen ne tak, jak by sis to predstavovala :nevim: Jestli ty jsi ochotna pochodovat a houpat, tak proc ne, on proste ochotny neni a ma na to pravo, situaci by resil jinak a neznamena to, ze spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí