Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Malej má 20 měsíců a pouštím mu ho stále. Zároveň je, ale klidně schopný usnout i bez něj. Jen ho to rychleji zklidní ![]()
To snad neni nejak omezene vekem ne? I dospelym se hezky spi za deště
my jsme pousteli z medveda a nechali toho asi v pul rice, ale protoze to vypadalo, ze ji to uz spis stve..kdyby spala lip s tim, klidne ji to poustim dal..meli jsme tam nastaveny jakoby příboj a bylo to docela uklidnujici ![]()
Já pouštím 4 létemu a 2 letemu
usnou ihned. Usinaji teda i bez něj, ale s sumem je to jistota. 2 lety jo má od narození, 4 lety až od 3 let cca
Neřeším to ![]()
Za mě lepší byli šum, než dítě mít neustále na rukách a houpat… Však ono ji to jednou zacne vadit ![]()
Díky za příspěvky všem. Šum máme teď spíš na odhlučnění hluku z venku a od sousedů. Říkala jsem si, abych ji tím nezpůsobila nějaké problémy do budoucna. Ale asi plašim zbytečně ![]()
Tak kdyz ji nevadi, tak poustej dal. U nas pritom obcas usina i chlap ![]()
Videla jsem, ze to nekde doporucuji i dospelym, neresila bych. Jediny problem bych rekla ze potencialne muze byt to, ze bez neho nebude spat, tak pripadne ve skolce apod…ale zalezi, jako u vsehi, nektere deti jsou na tyhle veci fixovane hodne, jine ne.
Ahoj, mám holčičku 1,5 roku. Od narození jsem ji pouštěla bílý šum. Bydlíme v paneláku a okna máme na rušnou silnici. Šum ji stále pouštím, hlavně kvůli odhlučnění ruchu z venku a od sousedů. Myslím, že jí nevadí. Chci se tedy zeptat do kdy se může šum používat? Nemůže ji to nějak narušit spánek?