Odebrání plenky a pláč při čuraní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odebrání plenky a pláč při čuraní
Ahoj potřebuji radu. Dcerce je 2,5 roku, tak jsem se odhodlala odebrat jí plenku. Nejdřív to probíhalo klasicky, několikatery počurané tepláčky, pár kapek v nočníku a jeden počuraný potah na gauči. Nic co bych nečekala. Ale k večeru začala být nervózní a pobíhat dokolečka kolem nočníku, držela se za pipku a plakala. Potom sedla na nočník, upustila pár kapek a jelo to nanovo. Udělala to asi 3×, tak jsem ji tam pak podržela a ona se s pláčem vyčurala. Na noc dostala plenku a šla spát. V noci najednou strašný řev, že se počurala, ale plenka suchá. Strašně sebou házela a nakonec se opravdu do té plenky vyčurala. Pak jsem ji přebalila a ona usnula. Ráno jsem zase sebrala plenku, ale opět ty stejné scény jako den před tím, vyčurala se zase až jsem ji podržela na nočníku a vykadila do tepláčků. Pořád hystericky plakala, že chce plínku. Nakonec jsem jí plínku vrátila, ale pořád pláče že ji chce vyměnit, že se počurala a plínka suchá. Nakonec se do ní vyčurá, ale za strašného řevu. V noci se opět budila a plakala. Nejspíš jsem na to šla špatně, ale vůbec nevím co s ní teď. Mám strach, že z toho bude mít nějaký blok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi má strach, že se počurá, že je to špatně, bojí se čurat. Vrátila bych plenku, nočník schovala a aspoň týden dva ji nechala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejspíš na odebrání plenky ještě není zralá. Také bych se vrátila k plenám, ale vydržela bych klidně i měsíc, dva, než bych zas zkusila nočník. Zatím vypadá, že z toho má chudák trauma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak si to myslím, že má strach čurat. Plenku jsem jí samozřejmě vrátila, ale ona už asi nechce čurat ani do ní, vyčurá se až už to nemůže vydržet a strašně pláče. Jsem z toho zoufalá.
Navíc ode dneška má rýmu a teplotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemůže to mít z nachlazení? Nějaké prochladnutí? Jestli ji to třeba nepálí při čurání a vyšlo to zrovna na tohle odplenkovací období ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když má teplotu, nemůže ji čůrání pálit - zánět? Určitě bych zítra vzala moč k doktorce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evelínka79 Ještě bych ji nechala, malá měla podobný problém s kakaním. Dobrý dobrý, najednou se sekla, už čůrala, ale kakat neee. Trvalo to jen měsíc a srovnala se.
Ale jestli má teplotu a nejde to ani do plínky - jak píšeš v dalším příspěvku, tak to by chtělo doktorku. Jak píšou holky.
A mimochodem, pěkná profilovka, moje dcerka by z ní byla unešená… jako z většiny tady. Ale tahle je extra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evelínka79 a nemohl se ji zrovna rozjet zanet a curani ji boli? Asi bych zasla k doktorce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možné to je. Už jsem o tom přemýšlela, jen nevím jak jí mám odebrat moč. Bojím se ji znovu vysadit na nočník. Ona dnes čurala v noci a potom až kolem oběda. Oboje do plenky. Zkusím jí nalepit pytlík, ale z toho bude taky nervózní, byly jsme nedávno v nemocnici a tam jí ho lepili, moc příjemné jí to nebylo a než se do něj vyčurala, strašně to trvalo ![]()
Pláče i při kakání, tak nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 zkusím s ní zítra zajít k dr., ale nevím jak z ní dostanu tu moč.
Malá miluje Zvonilku a manžel o mě tvrdí, že jsem víla všeumělka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evelínka79 píše:
@Aries6 zkusím s ní zítra zajít k dr., ale nevím jak z ní dostanu tu moč.
Malá miluje Zvonilku a manžel o mě tvrdí, že jsem víla všeumělka
TAk i kapička na test stačí.
To je krásný od manžela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já odebírala moč teď dvouleťákovi ve vaně s kelímkem v ruce
Nočníku se bojí jak čert kříže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila jsem jí teď nalepit pytlík, naštěstí spí, tak si toho nevšimla. Snad se v noci vyčurá nebo ráno. Jinak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme byly dopoledne u dr. a zánět močových cest to není. Tak z toho má fakt trauma. Snad se z toho brzy dostane, dneska v noci to zase bylo děsný. Hysterák že je počuraná, nebyla a za hoďku zase a to už byla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit