Odebrání plenky a pláč při čuraní

1536
2.4.15 21:15

Odebrání plenky a pláč při čuraní

Ahoj potřebuji radu. Dcerce je 2,5 roku, tak jsem se odhodlala odebrat jí plenku. Nejdřív to probíhalo klasicky, několikatery počurané tepláčky, pár kapek v nočníku a jeden počuraný potah na gauči. Nic co bych nečekala. Ale k večeru začala být nervózní a pobíhat dokolečka kolem nočníku, držela se za pipku a plakala. Potom sedla na nočník, upustila pár kapek a jelo to nanovo. Udělala to asi 3×, tak jsem ji tam pak podržela a ona se s pláčem vyčurala. Na noc dostala plenku a šla spát. V noci najednou strašný řev, že se počurala, ale plenka suchá. Strašně sebou házela a nakonec se opravdu do té plenky vyčurala. Pak jsem ji přebalila a ona usnula. Ráno jsem zase sebrala plenku, ale opět ty stejné scény jako den před tím, vyčurala se zase až jsem ji podržela na nočníku a vykadila do tepláčků. Pořád hystericky plakala, že chce plínku. Nakonec jsem jí plínku vrátila, ale pořád pláče že ji chce vyměnit, že se počurala a plínka suchá. Nakonec se do ní vyčurá, ale za strašného řevu. V noci se opět budila a plakala. Nejspíš jsem na to šla špatně, ale vůbec nevím co s ní teď. Mám strach, že z toho bude mít nějaký blok. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
2.4.15 21:18

Asi má strach, že se počurá, že je to špatně, bojí se čurat. Vrátila bych plenku, nočník schovala a aspoň týden dva ji nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
2.4.15 21:23

Nejspíš na odebrání plenky ještě není zralá. Také bych se vrátila k plenám, ale vydržela bych klidně i měsíc, dva, než bych zas zkusila nočník. Zatím vypadá, že z toho má chudák trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
2.4.15 21:25

Přesně tak si to myslím, že má strach čurat. Plenku jsem jí samozřejmě vrátila, ale ona už asi nechce čurat ani do ní, vyčurá se až už to nemůže vydržet a strašně pláče. Jsem z toho zoufalá.
Navíc ode dneška má rýmu a teplotu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
2.4.15 21:28

A nemůže to mít z nachlazení? Nějaké prochladnutí? Jestli ji to třeba nepálí při čurání a vyšlo to zrovna na tohle odplenkovací období :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.4.15 21:29

Když má teplotu, nemůže ji čůrání pálit - zánět? Určitě bych zítra vzala moč k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
2.4.15 21:31

@evelínka79 Ještě bych ji nechala, malá měla podobný problém s kakaním. Dobrý dobrý, najednou se sekla, už čůrala, ale kakat neee. Trvalo to jen měsíc a srovnala se.
Ale jestli má teplotu a nejde to ani do plínky - jak píšeš v dalším příspěvku, tak to by chtělo doktorku. Jak píšou holky.
A mimochodem, pěkná profilovka, moje dcerka by z ní byla unešená… jako z většiny tady. Ale tahle je extra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.4.15 21:33

@evelínka79 a nemohl se ji zrovna rozjet zanet a curani ji boli? Asi bych zasla k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
2.4.15 21:33

Možné to je. Už jsem o tom přemýšlela, jen nevím jak jí mám odebrat moč. Bojím se ji znovu vysadit na nočník. Ona dnes čurala v noci a potom až kolem oběda. Oboje do plenky. Zkusím jí nalepit pytlík, ale z toho bude taky nervózní, byly jsme nedávno v nemocnici a tam jí ho lepili, moc příjemné jí to nebylo a než se do něj vyčurala, strašně to trvalo :-(
Pláče i při kakání, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
2.4.15 21:37

@Aries6 zkusím s ní zítra zajít k dr., ale nevím jak z ní dostanu tu moč.
Malá miluje Zvonilku a manžel o mě tvrdí, že jsem víla všeumělka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
2.4.15 21:37
@evelínka79 píše:
@Aries6 zkusím s ní zítra zajít k dr., ale nevím jak z ní dostanu tu moč.
Malá miluje Zvonilku a manžel o mě tvrdí, že jsem víla všeumělka :-)

TAk i kapička na test stačí.
To je krásný od manžela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
2.4.15 21:42

Já odebírala moč teď dvouleťákovi ve vaně s kelímkem v ruce :) Nočníku se bojí jak čert kříže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
2.4.15 21:58

Zkusila jsem jí teď nalepit pytlík, naštěstí spí, tak si toho nevšimla. Snad se v noci vyčurá nebo ráno. Jinak nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
3.4.15 12:59

Tak jsme byly dopoledne u dr. a zánět močových cest to není. Tak z toho má fakt trauma. Snad se z toho brzy dostane, dneska v noci to zase bylo děsný. Hysterák že je počuraná, nebyla a za hoďku zase a to už byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze