Problém při učení na nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jo, akorat u posledniho to bylo na zachod, takze i se splachnutim a trvalo to tusim skoro mesic, nez se nabazil. U prostredniho to neznam, ten chodil na nocnik zcela samostatne (ale musel mit holy zadek).
Je to otrava, ale vydrz, vecne to nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@polokoule moji dceru zase moc bavilo čůrat venku do trávy, každých 10-15minut se slíkala a chtěla čůrat
už ani nepamatuju jak dlouho jí trvalo než se nabažila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn mi to dělá třeba v herničce. Chce čurat ale nevydržì tam sedět dokud to doteče jelikož už se zas vidí u dětí. Vždy jak spustí čůrání tak mu ukážu něco strašně zajímavého.. Doma to ale nedělal..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu…
Malý, když je nahatý (třeba jen v triku), tak si dojde sám na nočník - na malou i na velkou.
Ale když má kaťata (tepláky, slipy…) asi mu to evokuje plenu a to nejde, nebo si vzpomene, až když si učůrne do kalhot.
Jak z toho ven? ![]()
Máte rady??
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak je starý? Synovi to trvalo asi měsíc toto období, doma jsem ho nechávala nahatýho, ven chodil v tepláčkách a stále jsem převlékala. Když jsem to potom už chtěla vzdát, tak jsem udělala poslední pokus, dala mu jen trenýrky a od té doby potom už hlásil. Dle mé zkušenosti na to prostě musí dozrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 Začít jen volnějšími kalhotami, právě aby to tu plínku neevokovalo a jak to bude dobře zažité, postupně přidávat - nejdřív třeba jen volné trenky, slipy jsou až nejvyšší „level“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AliTad jenomže on to udělá, i když má jen tepláky na gumu a je na ostro.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 mám to stejně…dneska ráno jenom narychlo v teplákách a slipečkách se psem, zapomněl se na písku a domů jsem táhla smradlavého ubrečeného kluka. ![]()
Prádlo letělo ihned do koše, protože má ještě průjem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maly mi delal to same pokud byl nahaty chodil spolehlive, ale jakmile dostal cokoliv na obleceni cural do toho, mel proste pocit ze ma plenu. Pomohlo mu ty trenky davat doma a opakovat, ze to neni plena, ale ted ma trenky jako tatinek to se mu libilo. Tatinek mu pak ukazoval, ze pred curanim se davaji trenky dolu. Chvili jsem prala a pak uz sam hlasil trenky dolu curat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Tak jsem konecne docilila toho, ze se mi mala vycura do nocniku.Uz jsem ani nedoufala. Nejdriv to bylo v pohode. Vycurala se poradne najednou. Jenze ted dela to, ze hlasi, ze chce curat a kdyz ji tam dam, tak tam jen tak ucrbne a vstava. A za 5 minut zase. Opravdu tam chodi s kazdou kapkou. Zatim to musim delat tak, ze ona zahlasi, jdeme k nocniku, ale chce abych ji drzela za ruku pri curani. Takze ted nedelam nic jineho, nez litam s ni k nocniku a utiram po curani.To by nebadilo, ale litat tam s kazdym ucurnutim, to je na hlavu.Mely jste to pri uceni na nocnik taky nebo ne? popripade uvitam rady.