Odejít z práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@CathyXx Držím pěsti na pohovor. A když to nevyjde, tak snad dodrží šéf slovo a oddělí kanceláře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, obnovuji diskuzi. Pořád sbírám odvahu odejít z nenáviděné práce, ale brzdí mě, že zatím nemám náhradu a každý mi hučí do hlavy, že musím mít náhradu. Kdybych byla bezdětná a svobodná, tak jdu, jednou sem to tak udělala, ale když mám dítě a komplikovanou rodinnou situaci (žádné hledání, na prázdniny dovolenou musím mít), tak jednoduché to není, ale ty tenzní bolesti hlavy každé ráno a psychika v kopru, to se nedá. Co by pomohlo to zmírnit? Nebo kde hledat ještě práci? Protože inzeráty se točí pořád ty samé dokola, většinou reaguji na pozice, kde mám zkušenosti i ze zahraničí a ani nepozvou na pohovor, nebo napíšou, že nesplňuji požadavky, přitom splňují úplně všechny. Tak já už nevím, koho to pořád hledají. Nebo možná je to fake inzerát a je tam někdo známý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty píšeš o mě, jenže já už jsem to odskákala zdravotně, jsem na neschopence a moje kolegyně je ukrutný manipulátor, takže pomlouvá, lže vtírá se mistrovi, prostě křivá je to strašně těžké, teď po neschopence mam uplně hrůzu koho po mě poštve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit