Oděrky na zadečku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anro
3.5.15 07:02

Oděrky na zadečku

Ahoj holky, mám skoro 7 měsíčního chlapečka, a v poslední době mívá zarudlý zadeček, až tam má oděrky._Lezou mu zuby, takže často kaká, může to být z toho nebo spíš z něčeho jiného? Během pár dnů se to zahojí, a za nějakou dobu zas objeví. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
3.5.15 07:24

@Anro Bude normálně opruzený. Pokud zadeček preventivně nemažeš, tak ho maž. Na opruzeninu jako takovou je pak dobrý sudokrém nebo bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
3.5.15 07:48

Syn se při zubech taky vždycky hodně opruzoval. Musíš vyzkoušet, co vám na to nejlíp zabírá, já skončila u heřmánkové vody.
Zuby jsou prevíti, syn měl vždycky snad všechny průvodní jevy, o kterých se píše v učebnicích :lol: průjem a opruzeniny, slintavost, teplota, rýma, řvaní dvacetkrát za noc…to jen tak, na povzbuzení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
3.5.15 08:05

Mazat prdelku mastným, když už má opruzeniny, tak nám nejlépe zabíral imazol a omývat buď heřmánkem nebo černým čajem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
3.5.15 10:15

Holky děkuji moc za odpovědi, mažu mu zadeček Rybilkou, ale asi přejdu na Bepanthen.Ten bude asi lepší, co? :)

• Citovat
  • Upravit
33018
3.5.15 11:22
@Anro píše:
Holky děkuji moc za odpovědi, mažu mu zadeček Rybilkou, ale asi přejdu na Bepanthen.Ten bude asi lepší, co? :)

Rybilka je taky dobrá. Jen na již vzniklé opruzeniny se mi nejvíc osvědčil sudokrém střídaný s bepanthenem. Ale každému zadečku sedne něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.5.15 11:00

Na opruzeniny malému vždycky zabral sudocrem. Popřípadě omývat odvarem z řepíku lékařského, ten je na lehké záněty kůže. Dávám mu to teď i na pindíka spolu s čajem z heřmánku. Na zadečku se mu taky udělali najednou nějaké uhříky. A naštěstí je teď teplo, takže ho tu nechávám lítat s holým zadkem. Před pár dny jsem domů koupila infadolan mast 30g měla by pomáhat na regeneraci kůže, v příbalovém letáku píšou, že je i proti opruzeninám, ale na to je podle mě moc mastná. Ale zaručený recept podle mě není nic, jednou to pomůže a podruhé se s rudou září člověk pere týden… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí