Jaké jednorázové plenkové kalhotky

2418
19.4.15 14:03

Jaké jednorázové plenkové kalhotky

Ahoj holky, jaké používáte jednorázové plenkové kalhotky (natahovací)? Chtěla bych je pro malého, jelikož už pročůrá i vel 5, tak už začneme zkoušet nočník a tyhle jsou jaksi praktičtější.
Máte zkušenost např. s těma klučičíma od Pampers? Vydrží přes noc?
Díky moc za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
19.4.15 14:28

Mám dobrou zkušenost z Babylove z DM. Ale nejsem teda tak bohatá, abych to mohla používat jako jedinou variantu plenek. Na noc klasika, na doma klasika, toto na ven, aby bylo snažší dávat ho čurat ve stoje. Když pak doma bude trochu nočník chápat, tak nechávat jen ve slipech nebo naostro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.4.15 14:47

@jessikka já taky ne :-) akorát už nevím, jaké používat. Všechny pročůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
19.4.15 14:59

Kupuji dceři růžový pampers a jsem moc spokojená. Dobře saji a dcerka není odřená. Na spaní používám normální pampers, tak nevím jak dlouho vydrží. Teď jsou ty natahovací i v bílé variantě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
19.4.15 14:59

@Teruna000 co nejdrive ucit na nocnik, mi holka taky vsechno procurala, tak jsme zacli ucit, trvalo to cca 3 tydny. Ted pouziva kalhotkove pleny od pampers easy up na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.4.15 15:56

Mi prijde, ze ty natahovaci moc nevydrzi a na noc bych je nedavala urcite. protoze ony jsou delane, spis jako takova jistota, kdyz se ditko zapomene atd. prijde mi, ze nemaji takovou „kapacitu“, aby si do nich mohl v klidu curat nekolik hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
19.4.15 16:11

Osobní zkušenost nemám, ale co jsem vyčetla, tak mám stejný pocit jako @Ali-Ali že jsou jen pro jistotu nemají tu savost jako klasické pleny. Mám dojem, že některé značky dělají i vel. 6. Nebo prostě přes den častěji přebalovat a v noci omezit pití, jiný nápad nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.4.15 16:38

@Teruna000 Zkoušeli jsme různé (Tesco, Babylove, Huggies), a nemá to cenu. Na noc ne. Pokud dítě opravdu čurdí (a to dvouleťák bude), tak to ty oblíkací nepoberou.

To je lepší pro většího, který už chodí na nočník (tzn. nepouští to průběžně), a třeba jednou za noc by ho to nevzbudilo. Nebo na den, jen jako na zachycení.

Pokud jde o denní nošení, osvědčily se nám celkem všechny - jen si vyber dobře velikost, aby padly kolem nožek, kdyby se něco stalo, ať to nejde okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.4.15 17:01

My právě teď používáme Basic z Alberta a začínají mu být krátké. Teď jsme koupili v akci Smouli a ty jsou pro tak velké dítě na nic. Tak asi musíme zkusit vel. 6. Škoda, že už nemají v rossmannu ty jejich eko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
19.4.15 18:51

@Teruna000 tak nevím, ale můj skoro stejně starý syn má Tescovky a šmoulíkovky úplně v pohodě a to dokonce při své postavě (cca 85cm a 11kg) mu na noc stačí vel.4. Takže musí být klučina opravdu velký a opravdu hodně pít a čůrat, když mu nestačí ani 5. :nevim: Albert basic bych nebrala, jsou dost nepoddajné a protékají kolem nožek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.4.15 18:55

@HankaHK malej má 93 cm a 16 kg. vždycky mu to proteče přes břicho a to čůrá 2×-3× za noc. :nevim:
Jemu právě ty Basic vyhovují ze všech nejvíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
20.4.15 08:52

@Teruna000 a nespí na bříšku? Kluci se mi vrchem pročůrali, když spali na břiše, na to nepomůžou žádné plenky, pomohlo buď v noci přebalit nebo když pili tak max půl hodiny před spaním, pak před uložením na nočník a v noci bez pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí