Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminky, prosím jaké máte zkušenosti s plenami Little Angels a Little Big? Potřebuji nějaké objednat pro dcerku. S jakými plenami jsou tyto srovnatelné?? Používáme pleny z Alberta „šmoulí“ - s těmi jsem spokojená. Jedná se mi hlavně o to, aby nebyla plena příliš tenká - aby vydržela přes noc (12 hodin) a aby nebyla příliš tvrdá. Láká mě vyzkoušet některé tyto z Německa, jen nevím které. Paní má na výběr z těchto dvou (Little Angels, Little Big). Tak které jsou lepší? Děkuji
Používám LA a jsou perfektní, srovnatelné s Pampers plínami, ale i lepší ![]()
Používáme little Angels a maximální spokojenost, srovnala bych je se smoulima plenkama co se týče materiálu. v noci nikdy neprotekly a i vzhledově jsou krásný ![]()
A ty Little Angels - jak vychází na kila? 4+ je standartně 9-20 kg?? My z toho Albertu používali 4+ (9-20kg uvedeno na balení) - dcerka má něco málo přes 11 kg (velikost 4 z Albertu mi připadly těsné). Hlavně potřebuji na spinkání, přes den plenu nemáme. Pokud velikostně trošku odpovídají, tak je zkusím ![]()
Nechcete je náhodou objednávat od paní Marcely z Brna? Pokud ano, tak nevím co řešíte, vemte od každé jeden balík a uděláte si vlastní zkušenost. Kdyby neseděly nebo se cokoliv nezdálo, tak Vám je vymění. Beru od ní pleny už nějakou dobu, i vracela jsem balík a nebyl problém. Je zlatá, ve všem vychází maximálně vstříc.
Já bych je přirovnala k zeleným Tesco plínkám. Nejsou extra tenké, mají pěkné obrázky…za zkoušku nic nedáte.
Taky beru LA a v noci synovi zatím nikdy neprotekly. Syn má 22m, 16kg a kupuji vel. 5+ = 36ks/180,–
Na FB má paní stránku „Německé plínky pro maminky“, buďto osobně v Brně, nebo i posílá.. Je velice ochotná a ty ceny jsou fakt super.
Little Angels jsou nejlepší plíny, co jsme měli. Ty druhé neznám. Za sebe můžu jedině doporučit, jděte do toho
!