Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, nevite, zda se vyrabi smouli plenky z alberta i mini? Na male prcky od narozeni?
Já myslím že ano, ale mám osobní zkušenost a opravdu nedoporučuju…
@kacenkab kupovala jsem č. 2, to bylo od 3-6 kg, takže jo, mají
ale už je to delší dobu - teď je nesleduju..
Myslím, že se dělají jen od trojek, alespoň tedy u nás nikdy menší než trojky neměli. A já jsem s nima jako z jednich z mála spokojená. Většinou kupuju Německé plínky, ale když nemám, tak mám v zásobě vždy šmoulí a super.
@ChDoll Proč nedoporucujes? Nevíš, jaký je rozdíl mezi smoulima a tou albert řadou basic?
Tak to nevim, ale my jsme po nich mely tak hroznou opruzeninu ze nikdy vice
@Svistice píše:
@ChDoll Proč nedoporucujes? Nevíš, jaký je rozdíl mezi smoulima a tou albert řadou basic?
cena? Jinak mi se z nich malý oprudil, používám Basic, ty jediné snese ![]()
@kacenkab Vidíš, to by mě taky zajímalo. Měla jsem jeden balík a byli super. Jinak kupuju ty jejich Basic. Ale na miminko by byly lepší ty šmoulí, jsou takový měkčí.
@ChDoll Tohle musí každý vyzkoušet konkrétně. Já nemůžu cítit Pampers, malá se po nich opruzovala, jsou strašně navoněný. A plenky z DM dobrý dobrý a pak mi ztvrdly.
@Svistice píše:
za me taky ne mala byla desne opruzena ale fakt hodne mela to az do krve skoro a to jsem je menila dost casto.
Holky dík, já mám právě dobrou zkušenost s basic, ale jsou až od č. 3. Tak hledám pro malou nějakou alternativu, když už nedělají huggies.
@Svistice píše:
Holky dík, já mám právě dobrou zkušenost s basic, ale jsou až od č. 3. Tak hledám pro malou nějakou alternativu, když už nedělají huggies.
ty basic jsou už od mimina
možná je u vás momentálně jen neměli..
@Svistice Já tady to číslování nikdy nechápala
řídím se kily a basic dělají 5-9, 7-18 a 15-25 - možná kecám, nevím přesně. Ale na miminko si je moc nedovedu přestavit. Jsou tvrdší a tu miminkovskou vaječinu by možná neudržely.
@Svistice
Podobné huggieskam jsou zelený pleny z tesca, prý jsou ze stejné linky.
Ja muzu Smoli pleny doporucit. Dceri se zadna vyrazka nedela. Ale zato nemohla mit Pampers