Odevzdávali jste dudlíka čertovi?

4239
4.12.11 21:57

Odevzdávali jste dudlíka čertovi?

Mamky máte tuto zkušenost-že jste nechali oddudlíkování na čerta???
Prosím jak to u Vás proběhlo?Já se teda přiznám, že naše malá ho má doteď-je neskutečnej závislák-sice se už dlouho snažím jen na spaní, ale stejně ho přes den žadoní…no už jsem z toho dost nervozní......Nechali jsme to na Mikuláše s tím, že ho odevzdá čertovi- po dlouhém uvažování jsem nakonec návštěvu čerta u nás zavrhla-ale......
Dvě moje kamarádky shodně oddudlíkovávali taky před 3.rokem(syn jedné kamarádky je rozený v březnu, synek druhé kákojdy je rozený v dubnu) a obě mi řekly, že prostě stačilo, že dali dudlík(y) za okno, parapet atd s tím, že ho čert s Mikulášem vymění za balíček-a dudlík prostě schovaly a dítko našlo jen nadílku od Mikuláše.......u obou to prošlo a děti se s tím smířily, že ho prostě odnesl čert s Mikulášem-jenže svojí dcerce prostě nevěřím…teď je hrdinka, všem vypráví, jak odevzdá dudlíka čertovi, ale mám strach, že tady po nocích bude dělat hysterické scény…

Chtěla jsem posbírat ještě pár zkušeností-kolik bylo Vašim dětičkám, když jim dudánka zabavil čert a jestli jste to udělali způsobem, jako moje kamarádky-že ho prostě nechali zmizet, nebo jste to udělaly drsnějším způsobem-že si pro něj opravdu ten čert přišel????
Hodně mě zajímá ten první způsob, jestli Vaše děti prostě vzali na vědomí to, že si dudlíka odnesl čert, aniž by ho děti zahlédli koutkem oka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14777
4.12.11 22:06

dcerka měla dudlíka do dvou let a 3 měsíců. Nedávali jsme ho čertovi,ale dcerka ho vyměnila za otočnou židličku na kolečkách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,něco jak kancelářská židle,ale v dětském provedení. Měla jsem ji vyfocenou a večer když chtěla dudlíka, měla jsem připravené album o postýlky a ukázala jí, že ho vyměnila a usnula v klidu bez pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
4.12.11 22:08

Ahoj, my odevzdávali ne čertovi, ale mikulášovi za balíček dobrot a pro sichr jsme tam dali i malou hračku. A klaplo to. Byl to kšeft něco za něco :D teď máme 11 měsíční holčičku a až přijde čas, udělám to znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
4.12.11 22:10

Kamarádky holčička odevzdávala popelářovi, měla 2 roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.12.11 22:14
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: taky možnost.
Fen-fire píše:
Kamarádky holčička odevzdávala popelářovi, měla 2 roky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
4.12.11 22:59

Dcerka davala dudlika do pytle certovi, kdyz ji bylo 2,5..mela za to slibeny velky kbelik milovanych gumovych medvidku od mikulase. Bylo to s ni dohodnute predem, souhlasila s vymenou a dohodu kupodivu dodrzela. Byla otresny zavislak na dudliku, neusnula bez nej a v noci byly vecne sceny, ze ji ve spanku vypadl a nemohla ho najit :zed: Po odevzdani trochu pofnukavala par veceru, ale po mne dudlik nechtela, sakra dobre vedela, jak se veci maji. Oni uz jsou deti v tomhle veku bystri az dost, ale nam to uspesne taji, neb je to pro ne casto vyhodnejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.12.11 23:00

ahoj, malymu bude 9 mesicu a dudlik nema 3 tydny, ne ze by byl nejakej zavislak, na noc ho mel a pres den spis na usnuti…ale mel rymu a s nim nemohl dychat tak jsem mu ho uz nedala a jsem rada ze to slo tak brzy a v klidku…

Neznam od kamosek situaci s certem, ale jedna ho hdoila s ditetem do potoka rybickam, jedna ho schovala a rekla ze ho odnesla myska…s certem a Mikulasem je to ale dost bezny tak proc to nezkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.12.11 23:04

My taky zkoušeli dávat čertovi. Dobrovolně dal, vše v pohodě.. před 3.rokem. Ale v noci to bylo šílené, klepal se, nevnímal, prostě krize a nešlo ukecat, nic. Nešlo ani o usnutí, ale o to probuzení potom v noci. Ještě to nechtěl chápat, jak to je.. Zároveň byl chytrý na to, aby věděl, že se dá nový koupit. Nakonec vyšlo až to, když jsme šli k zubařce a ta mu řekla, že se mu budou kroutit zoubky a ty pak bude muset opravit. Že dudlík musí hned dát pryč. Tak jsme ho dali za okno pro ježíška, který ho dá nějakému miminku pod stromeček a to klaplo. Na další kontrole u zubařky mu řekla, že se mu zoubky kráásně srovnaly:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.12.11 06:31

Nám omylem jakože upad do záchodu a spláchl se :) chvilku byla na záchod naštvaná ale zabralo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.12.11 07:15

Minulý týden jsme měli besídku v sokolovně a můj syn (2 roky) dobrovolně dudel odevzdal čertovi, první dva tři dny si ještě vzpomněl, ale neplakal, spíš chtěl slyšet, kam se dudel poděl, teď je to týden a už si ani nevzpomene.
Starší dcera měla 2,5 roku, když se kámošce narodilo mimčo a když jsme se jely na něj podívat, tak jsme mu rovnou dudel nechaly, že je ještě malinkej a potřebuje ho víc. Druhej den si na něj už nevzpomněla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
5.12.11 07:55

8 letá dcera ve 2 a půl letech odevzdala dudlík čertovi a měli jsme pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.12.11 08:38

my už před rokem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
5.12.11 12:12

Pokud ho dá dítě samo proč ne. Syn vyhodil někdy před rokem normálně do odpadků.
Tak nějak mi (osobně) nesedí proč by ho měl odevzdávat (zlýmu) čertovi..To možná spíš (hodnýmu) andělovi, aby ho donesl malým andělíčkům.. :nevim: Ale tříleťák todle asi neřeší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.12.11 12:23

Ahojda, u nas to sice nebyl cert ale dudlikova vila (vzala jsem ho pred 3 mesici, male bylo v tu dobu rok a tri ctvrte). Proste jsem dudlik pres den sebrala, a vecer kdyz se Zuzka ptala jsem ji rekla, ze dudlik odnesla dudlikova vila miminku, protoze Zuzka je velka a sikovna holcicka. A ze ji vila za to prinesla domecek - taky vymenny obchod ;) A musim rict, ze brecela jen 1 vecer a po 3 dnech uz si ani nevzpomnela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
5.12.11 12:46

Synovi v 2,5 roku spadol do zachodu a nechal ho splachnut :lol: :lol:
Este si obcas spomenul vecer, ale nemal s tym najmensi problem. A to bol naozaj velký zavislák :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová