Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já bych toho svého určitě občas vyměnila, hlavně když mě pěkně nas..e, ale stejně vím, že je to ten pravý…teda alespoň určitě do doby, než toho opravdu pravého potkám…
![]()
lucy1980 píše:
No já bych toho svého určitě občas vyměnila, hlavně když mě pěkně nas..e, ale stejně vím, že je to ten pravý…teda alespoň určitě do doby, než toho opravdu pravého potkám…![]()
lépe bych to nenapsala
![]()
Jojo, mám ho
. I když byl předtím jeden wow!bomba!
, tenhle je Pan Božský.
Zatím jsem ve fázi, kdy si myslím, že je to ON, ten pravý.
Doufám, že to vydrží! Nebyl nikdo před ním, že bych litovala…
Nevím jestli je manžel ten pravý, ale ti dva před ním určitě nebyli. Takže já doufám, že to je ten pravý a že spolu vydržíme.
já myslím, že to výše bylo krásně řečeno, občas mě taky pěkně s…re, ale miluju ho a je to ON ![]()
jsou dny kdy je to ten pravy…a dny je to urcite nastrcenej nahradnik
![]()
Lepšího chlapa jsem si přát nemohla, je hodný, vstřícný, pracovitý a hlavně nás má moc ráda a pro rodinu by udělal vše. Ano myslím si, že je ten pravý a miluji ho i když se občas hádáme ![]()
Holky já vám tááááák závidím
chtěla bych taky konečně!!!!!toho pravýho
![]()
Jsou dny kdy je to ten pravý a jsou dny kdy je na pěst… ale jsem spokojená.. na každém je nějaká moucha ![]()
Ahoj…
Jen tak pro odlehčení…
??
Zajímá mě jestli si myslíte,že máte doma toho „pravého“nebo máte doma „jen náhradníka“
Třeba já nedávno nad tím přemýšlela,kdysi jsem chodila s jedním,který byl v celku pohodář,ale bohužel jsem ho nechala odejít kvůli malichernostecm(ted už to vím),a zřejmě byl ten pravý osudový
ted po dalším rozchodu jsem si tím stopro jistá,bohužel už to nevrátím… 

A jak jste na tom vy?????