Jak staré dítě samo v kině?

685
3.12.11 14:54

Jak staré dítě samo v kině?

Chtěla bych vědět, jak staré dítě by jste pustili do kina samotné. Myslím tím, že mu koupím lístek a půjdu si nakupovat a kluk bude v kině. Děkuji všem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
3.12.11 14:56

Tak věk od 12-ti let nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
3.12.11 15:01

To bych řekla je vcelku těžká otázka… Já bych to viděla tak na 8 let, mobil v kapse a já nevytahnu paty z onoho nákupního střediska kde je i kino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
3.12.11 15:04
Hanule píše:
To bych řekla je vcelku těžká otázka… Já bych to viděla tak na 8 let, mobil v kapse a já nevytahnu paty z onoho nákupního střediska kde je i kino.

Súhlasím, záleží na zdatnosti jedinca :-) Ale ak je samotný v pohode, tak kľude od 7-8 rokov, musí vedieť, kde je záchod a kde sa po filme stretneme.

• Citovat
  • Upravit
780
3.12.11 15:04

mala byla v 5 letech a ani se nehla …ditko nema kam utect a prijdu na presny cas kdy to konci…ale zalezi na povaze ditete vek neni dulezity…kdyz vim ze to zvladne odvedu a prijdu vcas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.12.11 15:10

Syn má 10 let je hodný. Mobil má u sebe a čekala bych u východu z kina, ale prostě mám o něj velký strach. Chtěla bych vědět i názor ostatních. Omlouvám se za nadpis :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.12.11 16:35
alanis píše:
Syn má 10 let je hodný. Mobil má u sebe a čekala bych u východu z kina, ale prostě mám o něj velký strach. Chtěla bych vědět i názor ostatních. Omlouvám se za nadpis :zed:

Pokud ví, že nesmí s nikým odejít, i kdyby říkal, že ho posílá maminka, že se mamince něco stalo, kdyby ho někdo v kině začal osahávat, tak řvát jak siréna, tak 10let nevidím problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
3.12.11 17:26

To záleží na konkrétním dítěti. Klidně i v somi, když na to dítě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
3.12.11 17:26
Sany80s píše:
To záleží na konkrétním dítěti. Klidně i v osmi, když na to dítě má.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.12.11 17:38

No pokud to kino zná,nebude to cizí prostředí, tak bych viděla věk 6,7.. tak záleží kde..
tady v malém městě chodí děti samy ze školy- prvňáci třeba půl hodiny cesty, tak nevím, proč by nemohlo dítě někde sedět samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.12.11 17:45

Děkuji,bydlíme taky na malém městě, do školy ho vozíme a většinou i vyzvedáváme, protože bydlíme dost na samotě. Ale někdy jde i sám. Jak budu v práci tak to bude jiné a už bude větší. Kino zná, ale mám strach, že ho někdo oblbne. On taky říká, že to zvládne, tak to zkusíme. Ještě jednou díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová