Jsem tak stará?

17472
3.12.11 13:33

Jsem tak stará?

Po včerejším autobusovém zážitku si připadám opravdu stará.. Jedu si z práce narvaným autobusem, kde je opravdu tělo na těle, a samozřejmě stojím. Za chvilku se mi začne motat hlava, tak slečnu, co sedí pode mnou a vypadá tak na 17 let (čili o dva roky mladší než já!!!) poprosím, jestli by mě pustila sednout, že jsem těhotná a je mi nevolno. Ona se na mě tak pohrdavě koukla a řekla, že co ona s tím. A sednout mě nepustila. To bych ještě pochopila, ale lidi kolem koukali, jak to dopadne a nikoho nenapadlo, že by se mohl zvednout a nabídnout mi místo. Takže já, rudá až na zadku a s blbým pocitem, visela na tyči až domů. Jsem tak stará, že mi tohle chování přijde nenormální? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
288
3.12.11 13:37

Mě je teda taky 17, ale slečně bych nafackovala :-/. Já pouštím každou chvíli někoho sednout… hlavně teda starší a ty, co na to těhotenství vypadají, ale kdyby mě někdo požádal, tak ho samozřejmě pustím sednout. Jsou dneska ty lidi strašně bezohledný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
Tamtama píše:
Po včerejším autobusovém zážitku si připadám opravdu stará.. Jedu si z práce narvaným autobusem, kde je opravdu tělo na těle, a samozřejmě stojím. Za chvilku se mi začne motat hlava, tak slečnu, co sedí pode mnou a vypadá tak na 17 let (čili o dva roky mladší než já!!!) poprosím, jestli by mě pustila sednout, že jsem těhotná a je mi nevolno. Ona se na mě tak pohrdavě koukla a řekla, že co ona s tím. A sednout mě nepustila. To bych ještě pochopila, ale lidi kolem koukali, jak to dopadne a nikoho nenapadlo, že by se mohl zvednout a nabídnout mi místo. Takže já, rudá až na zadku a s blbým pocitem, visela na tyči až domů. Jsem tak stará, že mi tohle chování přijde nenormální? :nevim:

Lidi jsou ignoranti… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

lidi sou prostě hovada - a holka na to móžná přijde, až bude za pár let taky takhle viset v autobuse a nějaká pipina pitomá jí pošle do pr… :zed:
lidská slušnost už hodně vymizela, valná většina dětí nejní vychovávaná ke slušnosti, já tomu taky nerozumim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
3.12.11 13:39

Jo, žasnu nad drzostí. Přítel jel nedávno k sestřence školním busem. Bylo už celkem narváno a tak jednomu středoškolákovi sundal batoh ze sedačky, dal ho na zem a sednul si a on mu na to řekl: Hele vole, co jako děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.12.11 13:42

je sice pravda, že břicho nemám zas tak vidět, ale při 80/50 se divím, že jsem tu cestu vůbec „uvisela“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
3.12.11 13:42

Ale nejsi tak stará… :mrgreen: ono je to normální mě za celý těhotenství pustily sednout snad jen dvakrát,a já se kolikrát v narvaným buse modlila bílá jak stěna,abych vydržela do cíle a někomu :poblion: záda.Ale co mě víc nedávno vytočilo jela jsem s mojí skoro tříletačkou našvihaným busem domů a lidi se rvaly před nás,aby honem si sedly a tak říkám nahlas malý,že se bude muset pořádně držet,a nějaká ženská si arogantně odfoukla,že to at se kouká držet a zasedla poslední místo.Chudák malá se neměla kde držet,řidič jel jak hovado no naštěstí si nás n a další zastávce všimnul mladý kluk a pustil malou sednout,a a fakt nás pouštej sedat ty mladý kluci,když viděj malou,ale ženský nikdy a to si ještě musí pamatovat jaký to je jet stakovým busem s narvanou taškou a dítětem,ale radši čučí z okna.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1738
3.12.11 13:43
cože 8o
theresicka píše:
Jo, žasnu nad drzostí. Přítel jel nedávno k sestřence školním busem. Bylo už celkem narváno a tak jednomu středoškolákovi sundal batoh ze sedačky, dal ho na zem a sednul si a on mu na to řekl: Hele vole, co jako děláš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
3.12.11 13:44

Ale jo kecám jedna paní nás pustila :D jinak jsou lidi jak hovada,a po novým roce bude ještě hůř :roll:

• Citovat
  • Upravit
288
3.12.11 13:46
Tamtama píše:
je sice pravda, že břicho nemám zas tak vidět, ale při 80/50 se divím, že jsem tu cestu vůbec „uvisela“ :)

No ale když jí to oznámíš a ona ti řekne tohle, no ve mně by se asi zrodil čert :D, jsem hroznej cholerik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
3.12.11 13:48
KIKOLETEK píše:
cože 8o
theresicka píše:
Jo, žasnu nad drzostí. Přítel jel nedávno k sestřence školním busem. Bylo už celkem narváno a tak jednomu středoškolákovi sundal batoh ze sedačky, dal ho na zem a sednul si a on mu na to řekl: Hele vole, co jako děláš?

Fakt, prý měl co dělat, aby mu jednu nefláknul spratkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
3.12.11 13:50

A kdyby jenom mladý. Oni i ty důchodci jsou dneska ofrklý. Když přítel chodil po operaci nohy o berlích tak na nej koukali, jako že nosí jen pro srandu a nechali ho v buse stát na jedný noze nebo když seděl a nezvednul sse, aby starouše pustil sednout tak zabíjeli očima a ještě prskali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.12.11 13:59
theresicka píše:
A kdyby jenom mladý. Oni i ty důchodci jsou dneska ofrklý. Když přítel chodil po operaci nohy o berlích tak na nej koukali, jako že nosí jen pro srandu a nechali ho v buse stát na jedný noze nebo když seděl a nezvednul sse, aby starouše pustil sednout tak zabíjeli očima a ještě prskali.

Jojo, důchodci jsou taky dobrý. Já jim ráda uhnu, nebo pomůžu, ale když si chodí uprostřed chodníku, ohání se tou holí, tak to mě dokážou naštvat :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.12.11 14:00
Tamtama píše:
je sice pravda, že břicho nemám zas tak vidět, ale při 80/50 se divím, že jsem tu cestu vůbec „uvisela“ :)

Právě nejhorší to bývá, když je člověk na začátku, není vidět lautr nic, ale člověku je nejhůř a má pocit, že se složí. Slečna je drzá jak vopice a bohužel jsi chytla spolucestující fakt stádo volů.

Mě se naštěstí nikdy nestalo, když už jsem někoho požádala, tak skákali jak jeleni přes příkop, aby mě pustili a ještě se omlouvali :nevim:
Příště klidně obejdi všechny dostupná místa, někomu to zkrátka bude blbí a pustí tě. Já měla připravenou i průkazku, abych měla nějaký „doklad“. Stalo se mi, že jsem vyhmátla paní se zttp, ale tam bylo jasný, že mě nemůže pustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
3.12.11 14:07

Mě by zajímalo, jestli je těhotenská průkazka plnohodnotým dokladem nároku na místo k sezení. Průkaz ZTP kteréhokoliv stupně opravňuje uvolnit místo k sednutí(to má i v podmínkách většina dopravců, aspoň co jsem si u nás pročetla). Ale co se týče těhotenství, tam je to myslím jen rovina slušnosti,nic jsem tam nenašla :(

Ta slečna je hovado, není k tomu co dodat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová