Odiska zůstatek

267
10.11.15 18:28

odiska zůstatek

Dobrý večer, před chvíli jsem dceři prostřednictvím internetu zaplatila měsíčník na odisku, chtěla bych ovšem vědět, kde zjistím stav peněženky? Nemůžu to tam nikde najít, děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.11.15 07:50

@Martanek123 mělo by se to ukázat s cvaknutím v mhd.. ale nemam vyzkoušeno, nějak tomu nevěřim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
20.4.16 09:33

Už jste to zjistily? Taky teď nad tím koumám. Ještě jsem kartu nepoužila, zatím jsem tam poslala peníze. Jak zjistím zůstatek? Nebude se to třeba vypisovat na jízdence, co mi dá řidič v autobuse?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.4.16 20:35

Zdravím, mám odisku a nabitou elektronickou peněženku. Nevím, jak v jiných městech, ale v Ostravě to funguje tak, že, když nastoupím do autobusu, přiložím odisku, pípne to, odečte jízdné a pod tím se zobrazí stav, částka elek. peněženky. Nabíjím přes internet a zjistím to až přiložením v autobuse, kde se to po nabití načte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.4.16 06:55

@neovulka Aha. A to je v MHD? Tam se asi lístek netiskne… Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.4.16 06:59

Jo, v MHD, netiskne, ale myslím, že pokud se tiskne lístek, odiska se jen podá řidiči. MRkni na stránky dpo.cz,je tam vše ohledně odisky celkem podrobně vysvětleno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.4.16 07:13

@neovulka Já jsem tam právě pročítala a nenašla. No počkám a uvidím v praxi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.4.16 07:21

Aha, no tak vyzkoušíš, fakt to je v pohodě a myslím, že řidič poradí. Já za sebe můžu říct, že je to celkem pohodlný způsob placení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová