Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, před chvíli jsem dceři prostřednictvím internetu zaplatila měsíčník na odisku, chtěla bych ovšem vědět, kde zjistím stav peněženky? Nemůžu to tam nikde najít, děkují
@Martanek123 mělo by se to ukázat s cvaknutím v mhd.. ale nemam vyzkoušeno, nějak tomu nevěřim ![]()
Už jste to zjistily? Taky teď nad tím koumám. Ještě jsem kartu nepoužila, zatím jsem tam poslala peníze. Jak zjistím zůstatek? Nebude se to třeba vypisovat na jízdence, co mi dá řidič v autobuse?
Děkuji.
Zdravím, mám odisku a nabitou elektronickou peněženku. Nevím, jak v jiných městech, ale v Ostravě to funguje tak, že, když nastoupím do autobusu, přiložím odisku, pípne to, odečte jízdné a pod tím se zobrazí stav, částka elek. peněženky. Nabíjím přes internet a zjistím to až přiložením v autobuse, kde se to po nabití načte.
@neovulka Aha. A to je v MHD? Tam se asi lístek netiskne… Děkuji.
Jo, v MHD, netiskne, ale myslím, že pokud se tiskne lístek, odiska se jen podá řidiči. MRkni na stránky dpo.cz,je tam vše ohledně odisky celkem podrobně vysvětleno ![]()
@neovulka Já jsem tam právě pročítala a nenašla. No počkám a uvidím v praxi ![]()
Aha, no tak vyzkoušíš, fakt to je v pohodě a myslím, že řidič poradí. Já za sebe můžu říct, že je to celkem pohodlný způsob placení ![]()