Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dcerka dostala panenku Baby Annabell.Tak si s sní hrajeme, převlíkáme, krmíme atd. Připadám si jako malá holčička co si hraje s miminkama, ale s dcerkou mě to docela baví, je to takové odrágování. Jen si připadám blbě…
@Jana.49 taky si s dětma hraju a baví mě to. Kolikrát začneme převlíkat panenky a holky od toho utečou a já sedím dál a dopřevléknu je, uložím do kočárku apod
. Nebo strašně ráda stavím z lega, to je super relax ![]()
A proč by ses měla cítit blbě? to je právě super mít dítě a vracet se do dětských let… mě to přijde úžasný!!! třeba dnes jsme se váleli v listí a je mi nádherně
bez prcka bych to určitě nedělala…
Někdy mi příjde že si tím konpenzuji dětství. když jsem byla menší tam jsem strašně chtěla Chou Chou dříve v té době začínali.
Manžel si kdysi šel hrát se synem s Duplem a za chvíli přišel „uraženej“, že mu to kluk boří
byl mu tak rok a půl ![]()
A já se až tak nevyžívám v hračkách, ale je super, že můžem pod záminkou dětí chodit do cirkusů, zoo a dalších atrakcí, kde samotný dospělí vypadaj divně ![]()
Však proto si přeci pořizujeme děti, aby jsme si mohli pod celkem logickou záminkou koupit hračky, po kterých jsme toužili
![]()
My s přítelem hrajeme hry (ne žádné dospělácké 18+, ale monopoly, člověče, atd), já si sama stavím puzzle s dětskými motivy, je nám kolem 25
.
Nejsme divní ![]()