Odjet na zaplacený víkend?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11565
19.1.16 18:12

Odjet na zaplacený víkend?

Dobrý večer, jdu si pro radu. Dcera teď měla dva dny nějakou blbou chorobu, asi virózu: teplota 38-39°, skoro nejedla, zvracela. Dneska už jí je líp, od rána 37,4°, teď už asi teplotu nemá vůbec, jí (suché těstoviny), od poledne nezvracela.
Myslíte, že se dá jet s ní na víkend (odjezd pátek po obědě)? Máme zaplacený pobyt se společenskými hrami, budou tam i další děti a ona se těší, ale já si myslím, že to je brzo a jet bychom neměli… i když toho pobytu je mi taky líto, muž se taky těšil :mrgreen:
Co byste udělaly vy - jely, nebo nejely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64933
19.1.16 18:15

Je teprve úterý. Pokud už jí nic nebude, tak bych v klidu odjela. To vypadá na takovou tu běžnou blicí (průjmovou) virozu, ta trvá tak 1-2 dny akutně a pak je to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.1.16 18:16

Podle mě do pátku dlouhá doba, pokud už nebude zvracet a postonávat, asi bych jela…Ale možná někdo bude mít opačný názor :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
19.1.16 18:24

Tak jestli bude od zítřka už bez teplot a bez zvracení, tak nevidím důvod proč nejet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
19.1.16 18:25

Pokud je to takova ta strevni viroza tak ta byvs rychla a uz neni po trech dnech ani infekční. Takze pokud ji uz nic nebude tak bych jela. Je teprve utery - vyvrbi seto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190

Jestli už je ok, tak bych v pátek jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21494

Pokud už je dnes OK a zůstane to tak, tak bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.1.16 18:28

Taky bych jela, do pátku daleko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
19.1.16 18:31

Mala to mela ted pres vikend, porad jeste nema poradnou chut k jidlu, ale jinak o. k. Ja bych jela, take planujeme na vikend mensi akci. Spis se modlime, aby jsme to nechytli take, to by bylo vymalovano :-0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
19.1.16 18:33

Pokud už se nezhorší, tak bych normálně jela. Když to teď vystornujete, tak vám peníze už asi stejně nevrátí, ne? Tak prostě počkejte do čtvrtka a pokud bude OK, tak normálně jeďte.

• Citovat
  • Upravit
31672
19.1.16 18:36

Pokud bude už zítra v pohodě, nevidím důvod proč v pátek nejet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
19.1.16 18:39

@Slečna Ferka Dnes je úterý, stav se může zhoršit, ale i zlepšit, nemá cenu teď dělat rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
16694
19.1.16 18:48

@Slečna Ferka je úterý, do pátku daleko. Jela bych, pokud už zítra bude v pohodě (myšleno bez teploty a zvracení, unavená být ještě malinko může).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
19.1.16 19:14

Já bych jela, ale já nejsem „matka roku“ :oops:, syn měl v listopadu v úterý večer skoro 40 (39,3 ) a v neděli uz se koupal v aquaparku :oops: ( poslední teplota byla ve středu, pak už bez teploty, tak jsme šli ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
19.1.16 20:36

My jezdíme často na nějaké víkendy s kamarády a jejich dětmi. Například pravidelná mikulášská chalupa by se asi nekonala nikdy, kdybychom trvali na tom, že všechny zúřastněné děti musí být zdravé. Teď, když malinko povyrostly, už je to lepší, ale ze začátku jezdili s rýmou, kašlem, klidně i teplotkou. A tam se většinou zázračně uzdravili a celý víkend jsme o nich nevěděli a užili si to my i oni. Dnes je úterý, dcerka už je dnes lepší, do pátku daleko, takže já bych jela a ještě děkovala, že to dcerka chytla rozumně s předstihem a stihne se vykurýrovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí