Odjet na zaplacený víkend?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
19.1.16 20:36

My jezdíme často na nějaké víkendy s kamarády a jejich dětmi. Například pravidelná mikulášská chalupa by se asi nekonala nikdy, kdybychom trvali na tom, že všechny zúřastněné děti musí být zdravé. Teď, když malinko povyrostly, už je to lepší, ale ze začátku jezdili s rýmou, kašlem, klidně i teplotkou. A tam se většinou zázračně uzdravili a celý víkend jsme o nich nevěděli a užili si to my i oni. Dnes je úterý, dcerka už je dnes lepší, do pátku daleko, takže já bych jela a ještě děkovala, že to dcerka chytla rozumně s předstihem a stihne se vykurýrovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.1.16 20:45

No ona teď začíná trochu kašlat, asi to byla nějaká kombinovaná střevně-dýchací infekce :(

Jinak ten Tvůj argument @mischelinka se mi líbí, ale bojím se, jestli by to stejně sportovně vzali rodiče ostatních dětí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
19.1.16 22:04
@Slečna Ferka píše:
No ona teď začíná trochu kašlat, asi to byla nějaká kombinovaná střevně-dýchací infekce :(Jinak ten Tvůj argument @mischelinka se mi líbí, ale bojím se, jestli by to stejně sportovně vzali rodiče ostatních dětí… :mrgreen:

tak bereme to prostě tak, že plánovat něco s dětma je vždy riziko. Máme hromadu školkových dětí, takže rýmy (vč. těch diskutovaných zelených) jsou furt. A když s kamarády chceme jetz, tak vzájemně přivíráme oči. Víkend si užijeme a domů jedeme s rizikem, že si něco odvážíme. Ale tam to většinou nepropukne, tak co :jazyk: Před odjezdem si vždy voláme a rovnou se informujeme, že toho šíleného kašle si všímat nemáme :mrgreen: Jen letos byla malá změna, jedna rodina nejela kvůli neštovicím, které u nich aktuálně probíhaly a my máme mj. i miminko, v době chalupy 3 měsíční, takže tam bylo riziko velké. Ale na nachlazení a nějakou teplotku fakt nehledíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.16 08:07
@Slečna Ferka píše:
Dobrý večer, jdu si pro radu. Dcera teď měla dva dny nějakou blbou chorobu, asi virózu: teplota 38-39°, skoro nejedla, zvracela. Dneska už jí je líp, od rána 37,4°, teď už asi teplotu nemá vůbec, jí (suché těstoviny), od poledne nezvracela.
Myslíte, že se dá jet s ní na víkend (odjezd pátek po obědě)? Máme zaplacený pobyt se společenskými hrami, budou tam i další děti a ona se těší, ale já si myslím, že to je brzo a jet bychom neměli… i když toho pobytu je mi taky líto, muž se taky těšil :mrgreen:
Co byste udělaly vy - jely, nebo nejely?

já bych ji teď nechala v klidu a v pátek v pohodě vyrazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí