Odkapávač na boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
27.12.10 20:40

Odkapávač na boty

Dobrý večer, používáte někdo odkapávač na boty - takový ten plastový? Pokud ano, jak jste s ním spokojené? Nebo to řešíte něčím jiným - koberečkem, ..... Už mi lezou na nervy ty věčné kaluže z bot v předsíni, tak uvažuji o odkapávači … Moc děkuji za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
325
27.12.10 20:44

Odkapávač je určitě fajn :palec: kamarádka ho má a je s ním spokojená já osobně se ke koupi už také chystám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.12.10 20:45

My ho máme v botníku (doma v předsíni) úplně dole a odkládáme tam boty hned, když přijdeme. Protože nám už nestačí (troje boty se tam nevejdou), tak já ty svoje pak přendávám do „svého“ botníku, abych uvolnila místo pro manželovy boty. Manžel chodí domů večer, to už z těch mých nic nekape. A Anežka MUSÍ mít boty tam, kde tatínek :roll: .

Takže já jsem spokojená. Kobereček by asi odkapávač nahradil taky. Já uvažuju o tom, že tam, kde nám stojí kočárek (taky v bytě v předsíni), by se hodil kus koberce. Když uschne, vyluxuju a bylo by to.. Když jsme bydleli ve starém bytě, měli jsme v předsíni koberec a tam, kde jsme nechávali boty, byl na koberci ještě menší kusový koberec a taky to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
27.12.10 20:53

Já nevím, jestli je myšlen takový plastový, my ho máme z Hornbachu, ale máme v chodbě vestavěný skříně a v těch policích máme ty odkapávače. Mám jich asi deset a jsou každý na tři páry ( dětských tam dávám více). Je nás pět a já mám hooodně moc bot. Ale jsem s tím maximálně spokojená, ale je to zavřené ve skříni. Kobereček by mohl taky pěkně plesnivět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.12.10 20:56

ahojky ja ho mam na dva pary bot a mam ho pored botnkem na koberecku ted na zimu je to dobry ze tam roztaje snih, bordel se z toho pak vyklepe, mam tam i koberec ale nechtekla jsem aby se nasakaval…odkapavac mam z OBI asi za 65 korun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
27.12.10 21:28

Já ho mám taky a jsem sním moc spokojená žádný věčný kaluže od bot,všechno skape do něj.Akorát,že se na něj vejdou jen dva páry bot což je někdy málo :think:

• Citovat
  • Upravit
3138
27.12.10 21:55

Ahoj, takový ty odkapávače „šlápoty“ jsou asi ideální.
Vodu z toho vyliješ a je po vodě. Do koberečku se voda vsaje a je potřeba je pak vysušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.12.10 22:05

Používáme papírové plato od vajíček (balení po 30). Dobře saje a lehce se vymění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
28.12.10 00:05

A já prosím o radu kde ten odkapávač na boty sehnat :roll: Pídím se po něm už minimálně druhý rok.. Jinak mám v chodbě lino a řeším to takovým tím „gumovým“ nevím jak to nazvat :lol: Může se to dát do dřezu aby se nepoškrábal od nádobí, já to mám třeba i v lince pod nádobím místo voskového papíru.. někdo to má i v autě na palubovce.. však víte co myslím :oops: :-D

• Citovat
  • Upravit
3138
28.12.10 00:19

tyo tapti, fakt to měli loni běžné v řetězcích. já si ale teď nevybavím kde. Nejspíš bych řekla Globus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
28.12.10 00:22

My máme v předsíni taky 3 ty plastový… koupit se dají snad ve všech hobby marketech - Obi, Hornbach, Baumax.. nás stál jeden asi 80 Kč… není to málo, ale neumím si to bez nich vůbec představit.. a to máme všude okolo ještě koberec zátěžák :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
28.12.10 11:29

okapávač na boty jsem si vyrobila sama.Vzala jsem ten největší tác, který sem sehnala( nakonec v jídelně vyškemrala :lol: ) a nalepila jsem na něj tavnou pistolí víčka od pet lahví, vejdou se mi na něj 3 boty a slouží úplně stejně jako kupovaný spešl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
28.12.10 18:08

jo jo OBI, tam ho najdes a dokonce cca do 10é ja ho mela za 65 asi byl v akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie