Odkdy pantofle do školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35329
23.6.15 19:17
@Black Cat píše:
@Aliik Nevydrží půl základky, pokud tvoje dítko bude mít místo nohou ploutve, jako to moje… čtvrtá třída… velikost 38 až 39 :roll:

Moje dite na ve stejne stride stejne velkou nohu. Nosi tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… zrovna prinesla fotku ze skoly a musim rict, ze ostatni v tech crocsech vypadaji jak s ploutvemi, zvlast k tem nacancanym sukynkam… :mrgreen:

V pantoflich by se moje deti prizabily, snad je nebudu muset dat nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
23.6.15 19:29

Cca od páté třídy, kdy synovi narostla noha tak, že se do klasických bačkor nevešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.6.15 19:44

@mroe Ty vypadají dobře. Nepoti se v tom noha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
23.6.15 19:49

@mroe Dcera měla baleríny Befado poslední ročník školky a neměla jsem z toho dobrý pocit. Ta plochá stélka + zavřená bota :?, nechtěla bych v tom trávit denně celé dopoledne.

Výborné jsou tyto otevřené: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , kvůli pocení nohy, ale i u nich je stélka úplně placatá, ach jo

Nejraději bych nějaké měkké tvarované korkáče vzadu s pružným páskem, aby to mohly děti jen nazout a jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
23.6.15 23:19
@Black Cat píše:
@mroe Ty vypadají dobře. Nepoti se v tom noha?

Ne, dcera si na nic takoveho nestezuje. Befado dela i s vetraci podrazkou, tyhle teda nejsou, asi jsou jen v tech mensich velikostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
23.6.15 23:21
@Loll píše:
@mroe Dcera měla baleríny Befado poslední ročník školky a neměla jsem z toho dobrý pocit. Ta plochá stélka + zavřená bota :?, nechtěla bych v tom trávit denně celé dopoledne.

Výborné jsou tyto otevřené: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , kvůli pocení nohy, ale i u nich je stélka úplně placatá, ach jo

Nejraději bych nějaké měkké tvarované korkáče vzadu s pružným páskem, aby to mohly děti jen nazout a jít.

Tak treba Raweks ma i tvarovanou vlozku. Ale zas nema vetraci stelku.
A v Crocsech se noha nepoti? Jsou vlastne zavrene jeste vic… a navic cele gumove… moje deti je nosi max. k vode, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
23.6.15 23:25

S vetraci podrazkou treba tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… delaji do vel. 36. Poznate podle vzoru podrazky ( maji vzadu jako kyticku).
Jsou i v klucici verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.6.15 11:23

Ja teda taky nevidim nic zavadneho na Croscech, kupujeme teda originaly.

• Citovat
  • Upravit
2926
24.6.15 11:37

Já kupuju taky Crocs originál, ale mají to na lítačku venku (zahrada, bazén). Do školy chci s tvarovanou stélkou. A když srovnám cenu origo Crocsů, tak to raději koupím kvalitní sandály, cena bude +/- stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.7.15 21:41
@Loll píše:
Ahoj,
otázka jasná, od jaké třídy cca kupujete dětem do školy klasické pantofle? Doteď jsem kupovala vždy sandály, aby to měly na noze hlavně pevné a neškobrtly někde na schodech. Po donesení školní společné fotky jsem ztratila iluze, sandály přešlápnuté, pásky rozepnuté, takže stejně tipnu tak od listopadu chodí jakoby v pantoflích, jen je ještě větší riziko, že jí někdo přišlápne ten pásek, který měl být zapnutý :mrgreen:

Tak jsem se rozhodla, že koupím od září už pantofle. Jedno dítě mi jde do první třídy, to dostane sandály, druhé bude čerstvě devítileté a půjde do čtvrté. Koupili byste sandály s tím, že si je možná i někdy zapne nebo rovnou pantofle? Crocsy nechci, nesnesla bych to v práci na nohách hodinu, natož půl dne…

Díky :kytka:

Nejdřív se hlavně podívej do školního řádu, jestli jsou pantofle na 1.stupni povolené. Někde to tolerují, někde ne. U nás jsme to dříve tolerovali, ale pak se školní řád změnil, aby se snížilo riziko úrazu. Takže v současnosti mají žáci na prvním stupni nařízené uzavřené bačkory, ale alternativně se tolerují zdravotní sandále s páskem přes patu. Crocs jsou teď také zakázané. A i přesto, že na to rodiče jasně a včas upozorňujeme, tak stejně se každoročně objeví několik dětí, které mají pantofle, crocsy nebo dokonce i botasky jako přezůvky. Potom se rodiče ještě vztekají, že to nevěděli a že musí kupovat další bačkory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková