Odkdy sójové jogurty a dezerty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Odkdy sójové jogurty a dezerty?
Ahoj, odkdy jste dávali dětem sójové jogurty a dezerty?
Já sama mám ráda hlavně ovocné sójové dezerty a malá (má 15 měsíců) po mě vždycky loudí… Když mrknu na složení: genet.neupravovaná sója,voda,ovocná složka,fruktóza,glukóza,kukuřičný škrob,rostlinný olej,aróma , tak bych řekla, že nic škodlivého pro malé děti tam není. Bohužel nemám ve svém okolí nikoho, kdo by se zabýval zdravou výživou a ráda bych měla čisté svědomí, že necpu něco do malé moc brzo…:( Poradíte prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Soja je sama o sobe dost silny alergen, takze hodne zalezi, jestli mate v rodine nejakou alergii, pokud ano, zatim bych se tomu jeste vyhnula. Myslim, ze se soja doporucuje az od 3 let, ale uplne jista si nejsem. Ostatni slozeni je celkem OK, i kdyz to aroma je tam zbytecne
Spis bych doporucila normalni jogurt, ma to podobry kelimek, takze tim malou muzes „oklamat“.
Krasny den
Kacica
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na ty sojové výrobky moc nejsem, i když vím, že jsou propagovány jako zdravé, nevěřím. Spíše jsem přesvědčena o opaku a bohužel o velkém podvodu na lidstvo, kvůli penězům.
Mám zkušenost, že lidé, kteří vy:,–(í sojové věci........ustupují jim potíže s látkovou výměnou. Mimo čerstvé soji a klíčků. Má-li někdo dobrou zkušenost, prosím dejte vědět.
Ale má si člověk vybrat ve změti informací, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sojové jogurty
Já mám 16 měsíční dceru, která je alergická na kravské mléko- kupuju jí sojové jogurty a chutnají jí. Jsme s nimi spokojená, je těžké najít surovinu, kterou by snesla a produkty ze soji ji vyhovují.
- Citovat
- Upravit
Dcerka ma alergii na bilkovinu kravskeho mleka, zvraci po nem. Dezerty alpro soja jsme ji zacali opatrne davat po roce a pul. Chutnaji ji moc, ale kdyz je ji casteji, tak se ji dela vyrazka okolo pusy, asi taky alergie, takze se snazime ji je davat jen obcas, jako chutove prijatelna nahrada jogurtu je ovisek, dobrej je hlavne vanilkovej, chutna dost jako jogurt. Je v nwm sice trochu mleka i soji, ale je to male mnozstvi, hlavni slozka je oves, doporucila nam jej mudr. Jsou v nem totiz probioticke prospesne bakterie, a toho mlika i soji je tam malo, takze pokud alergie neni opravdu silna tak by nemel vadit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit