Odklad na VŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odklad na VŠ
Ahojky mám takový dotázek, nevíte někdo jestli se dá odložit nástup na VŠ? Někde jsem slyšela, že musím ukončit alespoň jeden semestr, než zažádám o odklad. Díky moc Blanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
já jsem teda už pár let po ukončení, ale vím, že s náma tehdy v roce 1995 nastupovala holka, která byla přijata v roce 1994, ale odložila si to o rok, protože jela do zahraničí. Je asi třeba si to pozjišťovat přímo na konkrétní škole.
Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem zapoměla dodat, že pokud už máš něco hotového a potřebuješ pauzu, tak je vlastně přerušení studia. Ještě před nástupem se jedná o odklad nástupu (např. ze zdravotních důvodů).
Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že bys měla chvíli studovat, ale nevím to jistě. Jestli ses dostala na VŠ tak gratuluji, na jakou a dálkově?
Já taky studuju při mimi a jde to celkem v pohodě,tak se toho neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verous - a jak to děláš s mimčem? Jezdíš do školy s ním? Já to totiž tak plánuju. Ostatně nebudu mít jinou možnost. Tak 1-2× do měsíce se plánuju ve škole objevit. Jinak to nepůjde. A pak samozřejmě na zkoušky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to MU fakulta sociálních studií. Mám z toho docela hrůzu, tak díky za podporu, jsem ráda, že píšeš, že to docela jde. Ten odklad bych chtěla hlavně kvůli kojení, nerada bych aby se mi mimi odstavilo. ![]()
A studium samo dálkově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem začala studovat 1.10 2005 a malý se narodil 6.10. 2005
Mám školu každý druhý víken pátek odpoledne a sobotu celý den Poprvé jsem jela do školy po 4 týdnech, ale to jsem přestávala kojit, protože jsem měla zoufale málo mléka a malý se neuměl z prsa najíst, přisátý byl dobře ale neuměl to vytahat, tak jsem začala odsávat a přikrmovat a po pár dnech jsem ho už nemohla dokrmovat MM, protože se prostě ztratilo… ![]()
Takže já jsem kojení ( bohužel) neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verbascum, studuju taky FSS v Brně, dálkově. S kojením to děláme tak, že mě do Brna vozí manžel a malou hlídá, já ji vždycky nakojím před přednáškama a občas odskakuju o přestávce:-)
S tím odkladem nevím přesně, jak to je. Jestli můžu poradit, tak ohledně toho odkladu napiš na studijní - adresa kombi@fss.muni.cz, jsou tam strašně ochotné paní a odpovídají na otázky prakticky obratem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuju moc za reakce.
Jori díky moc a to jsou přednášky v sobotu, že s tebou může jezdit manžel? A můžeš mě prosím napsat jak často a dlouho jsou. Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
musis mit uzavreny jeden semestr aby jsi mohla prerusit skolu, max. je na 2 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit