Dálkové studium na MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dálkové studium na MD
Ahoj,
hledám inspirace, na jaké studium se vrhnout, proto prosím maminy- studentky, NAPIŠTE MI KDE A CO DÁLKOVĚ STUDUJETE, prosím.
Já jsem neplánovaně otěhotněla v prvním ročníku na VŠ.Protože jsem denně dojížděla, tak jsem kvůli rizikovému těhotenství musela požádat o přerušení studia.To mi prodloužili ještě pak o rok, z důvodu péče o dítě a měla jsem nastoupit v říjnu.Doufala jsem v nějaký individuální studijní plán, ale bohužel jsem měla jen dvě možnosti, buď nastoupit na denní nebo zanechat studia.
Tak jsem s těžkým srdcem zanechala ![]()
Dálkově ve svém oboru studovat nemohu - OŠETŘOVATELSTVÍ, neboť nemám požadované dva roky praxe v oboru.
A právě dnes partner odpromoval a ve mě se to nějak mele. lehce mu závidím
a roste ve mě odhodlání jít také do nějakého studia.
Díky
Bodlinka a Veru 18m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj bodlinko,
náhodou jsem narazila na tvoj stesk,ale nezoufej:-))Vzdy se to dá nejak udelat.Ale pro
ti nedaly individuál to nechápu,praxe se dá delat i s mimi.Tedy já si dodelávám maturu vecerne,ale problém nebyl a navíc taky do zdravotnictví.Co tak zkusit diplomu skoro ve stejném oboru?Nezkosela jsi?
Marcela+Táda 10m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, Bodlinko, nikdo nereagoval…
To mě mrzí, poněvadž i já jsem si chtěla najít nějakou inspiraci ![]()
No uvidíme, třeba se nám někdo ještě svěří..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky!
já studuju dálkově ve Zlíně Sociální pedagogiku - začala jsem studium 1.10 2005 a porodila jsem 6.10.2005
takže jsem tam z ppočátku vůbec nebyla a včera jsem složila poslední zkoušku tohoto semestru a je to tam v pohodě…Je to ale 1× za 14 dní pátek a sobota - přednášky se moc nekontrolujou, havně at jste na zkouškách a máte seminárky. Měla jsem z toho hrůzu, ale jde to.
Přítel studuje v Ostravě to samé a má to o moc horší - všechny předměty je zkouší ústně i písemně , nás jen písemně, protože je nás 110 v ročníku, tak se jim do toho nechce. dojíždí tam i pražáci, Plzěňáci…já to mám 60 km tak to není moc daleko - autem je to v pohodě a když chci tak se sbalim dřív a jedu domů..
Myslím že je tam dálkově i ošetřovatelství a mangement - ale tam už maj prý tvrdší přístup - zkuste kouknout na www.utb.cz - Zlín , Ostrava www.osu.cz !
Mějte se hezky a ať se rozhodnete pro studium - jde to a pro mě je to odreagování od žvatlání a změna prostředí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ze zdarvotnictvi ti asi nic neporadim ale ja studuju taky.nemcinu jeden obor v brne na pajdaku a denne ale je to jen jednou tydne.koukni na obory na www.is.muni.cz, nebo www.ped.muni.cz/wstu. ale predem si zjisti co a JAK.tam to nepisi ze to je jeden den v tydnu,ale ty chces stejne neco ze zdravotnictvi takze asi nic.pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj!
Já studuji 2.rokem dálkově(večerně) obchodní akademii,kde si dodělávám maturitu.Ale je to dost náročné a stojí mě to stáááášně moc nervů.Mám před sebou ještě 3a půl roku,tak vůbec nevím jestli to zvládnu.Mám skoro 3-letou holčinu,která je navíc velmi!!!
živá a vyžaduje moji neustálou pozornost,takže se učím jen po nocích.
Vůbec si nevěřím,že bych tu školu dodělala,ale zase na druhou stranu,když už jsem se na to dala…
Jinak držím všem maminám pěsti ,které taky studují dálkově na MD.Je to fakt „fuška“(aspoň pro mě určitě jo)
.Mějte se.E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, no spíš jde o to co by tě zajímalo já studuju sociologii a sociální práci na MU v Brně, formě říkají buhví proč kombinované studium, je to ale dálkové respektive jednou v měsíci půl dne na jeden obor, co vím musíš studovat kombinaci, ale možná se to změnilo já měla loni končit, ale dík rizikovému těhu a následným radostem, ještě zdaleka nekončím:-))
držím palce
Mia
- Citovat
- Upravit
kde studovat
ahoj, jsem více jak rok na MD, mám vystudovanou zdravku a rok jsem pracovala ve zdravot. ale tam se vrátit nechci a tak uvažuji o nějakém kombinovaném studiu, co si myslíte o vychovatelství je to na 2 semestry, ale není žádný titul jen že můžu pracovat v dručině či v úsavech, já nevím co dělat poradte mi nějaký obor, a co ta soc. pedagogika je v Brně možné kombinované studium? a co přijmačky z čeho asi jsou?díky za rady
- Citovat
- Upravit
Já studuju dálkově psychologii a sociální práci a politiku na FSS MU (www.fss.muni.cz). Škola je o pátcích a sobotách, tj. dva půl až třičtvrtě dny za 5 týdnů. Kdo nekombinuje s psychologií, tak má jen jeden den za čtyři až pět týdnů, navíc máme ve škole dětský koutek (pro případ zkoušek apod.) s hlídáním.
Je prý umění se na tu školu dostat, ale mně to moc nepřipadne. Pozor, říká se, že je hodně náročná (píšeme dlouhé seminárky apod.), ale taky mi moc nepřipadne, a to nejsem žádný lumen!!!
Tak hodně štěstí,
Bebet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
taky se připojuji, ráda bych studovala něco okolo marketingu, managmentu, obchodu, ale samozřejmě taky dálkově a v Praze, tak jestli vítě o něčem takovém budu ráda. Jsem teď na MD a čekám druhé dítko, tak uvidím, jak to všechno půjde.
ahoj mamky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já myslím, že skoro každá fakulta má nějaké kombinované studium, jde o to, k čemu máte sklony, co by vás bavilo a jaké jsou představy…
Např. jsem zjistila, že ted už se dá studovat dálkově i psychologie, což byl vždy můj sen. Jenže tam byl odjakživa děsný nátřesk, tak jsem to ani nezkoušela a udělala mgr. sociální práce. Ted jsem se na tu dálkovou psychologii dívala-jde bc.i mgr.- a dle čísel z loňska by nemuselo být zas až tak hrozné se tam dostat, tak jak na denní. Hlavně my jsme na škole brali vlastně celoi sychologii, sociologii, psychoterapi atd a navíc jsem to měla se zdravotním zaměřením, takže mám státnice z anatomie atd…Takže jsem si říkala, že do června opráším své staré přednášky a půjdu do toho, škola je jednou za 2 týdny v pátek. Jenže-pak jsem si projela předměty a první dva roky jsou podle mě všude stejné-spousta „zbytečných“ předmětů a to opravdu azjímavé začíná až někdy ve třeťáku…A to už se mi znovu absolvovat nechce…Tak se asi vrhnu na studium jazyků a snad si konečně dodělám certifikát z AJ.
Tolik sebstředně o mě.
Ale opravdu myslím, že stačí projet na netu webové stránky fakult, tam jsou podrobné informace, popř. se obrátit na studijní-mě např. odpověděli mailem hned druhý den a ochotně.
Tak držím palečky při studiu:))
K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéje a nevíte, kde se dá studovat dálkově střední škola. Je jedno jaká, jem potřebuji maturitu a nutně.
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A teď jsem našla tohle, ale není to asi přímo vyšší studium, co ??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mikino, já si teď dělám maturu na 1. KŠPA - podnikatelská administrativa, je to v Praze, pár minut od Florence. Dálkově je to na tři roky a je soukromá, chtějí 13 000 Kč za jeden rok. Kdybys náhodou měla zájem, tak písni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit