Dálkové studium na MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj všem, kteří chtějí studovat dálkově či už studují při MD. Mám maturitu obor hotelnictví. Dříve jsem uměla perfektně ekonomiku a cizí jazyky. Jak jsem nyní dlouho doma, už znalosti skoro žádné a tak jsem se rozhodla že bych chtěla začít studovat. Bohužel mám trochu podmínky na studium. A to aby to bylo dálkové či kombinované studium na státní škole (soukromou si nemohu dovolit). A také aby to bylo někde poblíž - např. Praha, střední čechy a Východní čechy.
Klidně bych i studovala znova obor s maturitou nebo VOš či Vš. Máte nějaké typy? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zbloudilabludicka píše:
Ahoj všem, kteří chtějí studovat dálkově či už studují při MD. Mám maturitu obor hotelnictví. Dříve jsem uměla perfektně ekonomiku a cizí jazyky. Jak jsem nyní dlouho doma, už znalosti skoro žádné a tak jsem se rozhodla že bych chtěla začít studovat. Bohužel mám trochu podmínky na studium. A to aby to bylo dálkové či kombinované studium na státní škole (soukromou si nemohu dovolit). A také aby to bylo někde poblíž - např. Praha, střední čechy a Východní čechy.
Klidně bych i studovala znova obor s maturitou nebo VOš či Vš. Máte nějaké typy? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dálkové studium nejlépe o víkendu
Ahojky. Mám k Vám prosbu. Jsem na MD ještě rok a půl a pořád přemýšlím, zda jít dále studovat. Mám maturitu obor hotelnictví a turismus. A dvě malé děti doma. Vím, že je to záhul, ale potřebuju si zdokonalit jazyky. Mám ráda práci s dětmi, účtařinu, cestovní ruch a jazyky.
Ráda bych ale našla studium nejlépe o víkendu případně někde kde je možný individuální plán. Protože ted to zvládnu chodit v týdnu ale co za ten rok a půl. Těžko mě asi v práci budou uvolnovat každý týden do školy.
Prosím o radu. Jo a nejlépe státní školu. Na soukromou to nějak finančně nezvládám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marguaret píše:
Ahoj,tak já se chystám tady http://www.smvvpraha.cz/joomla/ ,ale až příští rok jelikož nyní se snažím otěhotnět a při mateřské chci studovatMyslím,že i finančně není vůbec náročná
![]()
To je sice studium dálkové, ale jako střední škola, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marusja Maru, hlásím se tenhle rok na Sociální patologii a prevenci, dálkově. Nevíš, jaký to tam je? Díky za info
Monča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vidis zakladatelko ja se dozvedela ze na to abych dodelala vyucni list skoncila jsem v 3 rocniku kvuli penezum to je na dlouho (musela sem se zivit sama)na to abych si to dodelala dalkove nebo individualem kvuli malemu bych musela za kazdou zkousku zaplatit 2500 a za zaverecne 4-5 tisic korun ve vysledku to vychazelo na 15-20 tisic za jeden blby rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sociální patologie a prevence - Hradec K.
Holky, nestuduje někdo dálkově tenhle obor v Hradci Králové? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cauky. Vim, ze ISP davaji /těhotným a na MD/ na Policejni akademii ČR. Jsou tam civilní studenti, ty berou na obor bezpečnostněprávní studia. Ovšem doporučuji jen v případě, že tě baví právo, zejména trestní a správní. Takže nemusíš být policista, hasič ani nic podobného. Mají dálkové i denní studium. www.polac.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dálkové studium a praxe
Pěkné ráno…jsem na MD a dálkově si dodělávám maturitu ( příští rok maturuji), naskytla se mi možnost mít praxi v mateřské škole 1 -2× týdně, pravděpodobně celý rok
Můj dotaz zní, zda mi to k něčemu bude při hledání budoucího zaměstnání? Zda ten rok ( možná i dva) budu moct uvést do životopisu, i když budu docházet jen párkrát za týden..? Děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elisenika Jako personalista radím: URČITĚ se ti to bude hodit.
Jakou práci bys pak chtěla dělat?
A i kdybys nepracovala ve školství, tak veškěrá aktivita navíc (brigády) se cenní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 Chtěla bych pracovat v mateřské škole nebo jesle..prostě něco s malými dětmi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elisenika píše:
@Lenka512 Chtěla bych pracovat v mateřské škole nebo jesle..prostě něco s malými dětmi
Tak to o tom žádná…když máš možnost, jdi do toho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elisenika určitě do toho běž, jak už tady někdo psal, každý praxe se počítá. Jednak si to budeš moct napsat do životopisu a hlavně získáš tu praxi a posune tě to dál, ať už se tomu chceš nebo nechce v budoucnu věnovat.
Já jdu teď dálkově na VOŠ obor ekonomika, zatím je to čistě dálkové studium, až v dalším ročníku je tam praxe a musím říct, že se celkem těším, do teď jsem pracovala v jiném oboru, takže určitě to bude pro mě přínos.
Hodně štěstí při studiu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit