Dálkové studium na MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
7.9.13 15:25

:(

Ahojky holky, já mám velké dilema..studovala jsem 2.ročník dálkového studia obor zdravotnický asistent. V druháku jsem otěhotnila a kvuli praxi ve třetáku jsem musela i přerušit. K mé smůle se žádný ročník neotvíral takže není kam propadnou. Takže varianty jsou-nová škola v jiném městě a to buď počkat rok a jit znovu do druháku a nebo teď hned nastoupit.Moc bych si přála nastoupit teď hned a dál pokračovat, ale mám strach jak to bude. Jelikož, jsem prvorodička tak si ani neumím představit co mě čeká.. také se bojím aby mě cestou do(ze)školy nepraskla voda protože od 38tt můžete porodit kdykoliv.Ale zase si říkam že kdybych zameškala že by šlo nějak domluvit s učitelema a pak si dohonit zkoušky..A co kojení? Bylo mi řečeno, že se prý vůbec nevyspím a že to bude náročné..a někdo jiný mi řekl, že to zvládnu když mi někdo pomůže hlídat atd… A nebo počkat rok a znovu opakavat druhák, jenže to si říkám dva roky čudu co jsem teď mohla mít. A padá na mě depka..Holky prosím Vás nemáte nebo neměla jste některá z Vás podobnou situaci? Poraďte mi..já opravdu nevím..jsem opravdu zoufalá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
7.9.13 17:49

Není tu náhodou někdo kdo studuje VŠ v Hradci Králové - obor sociální práce ve veřejné správě?? Případně někdo kdo studuje na této VŠ jakýkoliv obor dálkově prosím :))
Zajímá mě jak tam přistupují ke studiu v té kombinované formě.. jestli se to á zvládat s mimčem a jak atd..:) :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 17:57

Ahoj já jsem se dala na veřejnou správu a regionální rozvoj dálkově je to pod ČZU v Praze nestuduje někdo???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze