Dálkové studium na MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1352
16.8.06 08:12

Ahojky holky taky se přidávám, letos mám nastoupit na FSS MU, maturovala jsem před deseti lety, mám dvě děti a nějak dobře jsem se nikdy neučila, nejsem náhodou blázen? :lol: Mám z toho přímo hrůzu. Hlavně, že je to prvák, nikoho neznám, nevím kde se schánějí materiály a kde se scházejí studenti, jaká hospoda je nyní pro studující aktuální :lol: :lol: Myslím, že jsem se musela zbláznit. Kdyby tu byl prosím někdo kdo nastupuje taky ráda bych ho poznala. Mio poslala jsem ti SZ došla?
 Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
29.8.06 18:47

ahojky děvčata!

já prosím o radu, moc se potřebuju tento rok dostat na školu, dálkově, a dodělat si maturu. Zatím marně na netu hledám vhodnou školu v Brně. Pomůžete mi někdo? Mám učňák na administrativu, tak snad něco tímhle směrem, může být obchodka, ekonomka, účetnictví, já nevím, zkrátka něco co se dá uplatnit v kanclu. Hlavně potřebuju školu, kde po mně nebudou chtít nekřesťanský prachy (ani ty křesťanský). Už jednou sem byla na Cejlu, ale je tam takovej nátřesk, že sem naprosto bez šancí. Poradíte, prosím?

Bibina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.06 23:03

Ahoj holky, já si dělám na ústavu soudního inženýrství kurz odhadce nemovitostí, jen kvůli tomu abych si na druhé mateřské měla čím přivydělat a nemusela spěchat do zaměstnání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.10.06 13:01

TO: martaavendulka: poslala jsem ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.11.06 10:01

Ahoj, já studuju druhým rokem na MU v Brně na Právnické fakultě, je to kombinované studium na 3 roky (Bc.). Mají tam na výběr asi 5 oborů, takže je z čeho vybírat a hlavně, časově se to dá zvládnout velice dobře, obnáší to cca 5 dní za semestr, podle toho, jak si člověk poskládá rozvrh. A ještě vypíšu ty obory - Teorie a praxe trestního řízení přípravného, Mezinárodní obchod, Veřejná správa, Právní vztahy k nemovitostem a ještě něco ale ted si nevzpomenu co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
10.11.06 15:19

Veronique: nechtěla bys se mnou hodit nějakou řeč :?: Budu se hlástit na MU v Brně na právnickou fakultu tak bych od tebe přivítala nějaké info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.11.06 19:38

Ahoj Sany, poslala jsem Ti SZ, ale nevím, jeslti se to odeslalo, dělala jsem to poprvé, tak kdyby ne, tak mi napiš Ty a klidně se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.11.06 02:48

ahojky holky, já teda mimi nemám, loni jsme se chystala na nějaký přípravný kurz k přijímačkám na vš ošetřovatelství kombi.studium, ale otěhotněla jsem a dostala strach, že by to s mimi nešlo a pak jsem stejně potratila a akorát si nadávala..kdybych se do toho pustila, aspoň bych bejvala přišla na jiný myšlenky…což se mi nyní připomíná, když se pokoušíme o druhé těhu…přítel mi dokonce vyhrožuje připuštěním naší jezevčice, abych neměla v hlavě jenom těhotenský testy. jiank pro ty, co maturovaly před lety a mají ze studia strach: je to úplně zbytečný, já dělala vyšší zdrávku dálkově a bylo to super, parta dobrá, parádně se člověk odreagoval od všednodenních starostí i když si tím vyrobil jiné. a hlavně má člověk úplně jinou motivaci, víc ho to baví…když ví, co od toho chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.12.06 20:27

Mgr. kombinované studium při MD

Ahoj, nevíte, kde a jaké studium bych mohla začít při MD, mám dálkově Bc. Ošetřovatelství na LF a přemýšlím, že bych zkusila dodělat Mgr.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
28.12.06 12:54

Nepíšeš odkud jsi. Můžeš se zkusit podívat na www stránky LF na MU v Brně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.12.06 20:45

mně je to celkem jedno kde, klidně bych dojížděla, akorát to musí být dálkově - tak třeba 2 dny jednou za 14 dní - tak jsem měla Bc. studium

to Brno tam má Mgr. jen prezenční formou. dálkové kombinované jsem nenašla - snad jedině Olomouc - Management ve zdravotnictví nebo tak něco .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.1.07 12:04

Ahoj holky. Já dělám sociání pedagogiku na VŠ v Hradci Králové. Udělala jsem přijímačky ( to je teda umění) a otěhotněla jsem. Teď studuju se dvěma dětmi a je to docela vpoho, akorát před zkouškama nervy, ale jsou na nás vesměs hodní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
29.1.07 12:39

Marusjo
já se chci letos hlásit na Univerzitu Hradec K. na sociální práce nebo něco podobnýho.
NENAPSALA BY JSI MI INFO, jaký to bylo a vlastně odkud jsi? Klidně napiš i SZ.
Dík Teri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.2.07 11:43

Máte některá zkušenosti se soukromou VŠ , maturovala jsem před13 lety a na příjmací zkoušky si teda netroufám. Vím že soukromé jsou hodně drahé, ale jak je to z úrovní ..atd. chtěly bych obor ekonomika a bankovnictví. A určitě teda kombinovanou formou studia.
díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.09 17:21

TIP NA VYZKOUŠENÉ DÁLKOVÉ STUDIUM

Ahoj, 8O já jsem taky dlouho hledala nejvhodnejsí moznost dálkového studia az mi moje kamoska doporucila BOHEMIA INSTITUT v Praze. Je to vyborna skola- da se studovat management, marketing, personalistika, pocitace,…i jazyky dalkove, vyjdou Ti vzdycky vstric, muzes si studium individualne prodluzovat, hodne je to o osobnim a individualnim pristupu. Taky tam uci opravdu vyuzitelny a prakticky veci a certifikat mas hotovy i za jeden rok (a i mezinarodni!!!)! Mrkni se na www.bi.cz . Loni jsem tam ukoncila jeden obor a letos si tam zvolim zase neco dalsiho…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze