Odlakovač na stole

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
357
23.3.15 21:06

odlakovač na stole

Ahoj všichni,
prosim o radu. Na nalakovaný stul se mi vylil odlakovač na nehty :pocitac: má někdo prosim radu jak to odstranit? Zkoušela jsem to utřít hadrou, pak olejem a akorát se to pěkně zažralo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25103
23.3.15 21:07

@zrza8 To asi odstraněné už je i s lakem :mrgreen: Promiň :oops:
Vidím to přebrousit a nalakovat znova stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.3.15 21:10

@zrza8 Já teda nevím, zkušenost nemám, ale pokud je lak na stole porušený, tak nic jiného než přelakování nepomůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
23.3.15 21:14

@Aries6
no, myslíš, že se mi to povede tak aby ten stul vypadal normalne? No, chlop bude mit fakt radost :? Ono ho totiž polila moje mamca, je z toho cela špatná a říkala, že normálním lakováním to nebude hezke :roll:
doufám, že někdo bude mit nějaký trik co s tim. Ubrus je taky reseni, že jo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.3.15 21:16

@zrza8 Ubrus je ideální řešení :palec: Ale dřív nebo později se to chlap asi stejně dozví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25103
23.3.15 21:17

@zrza8 Já se omlouvám za toho smajlíka, ale mám radost, že nejsem jediné nemehlo na světě. Já jsem na tyhle věci expert. Normálně se přiznej, zapoj brusku a pak nalakuj :D Teda, jestli je to masiv, u lamina nevím…
Ubrus by určitě byl účinným a rychlým řešením ;)

Příspěvek upraven 23.03.15 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.3.15 21:18

Nic si z toho nedělej, mě vytekl louh z ucpanýho odpadu na podlahu z marmolea. Krásně vyžraný a mě pomůže jedině výměna podlahy v celý kuchyni. Přelakovat stůl bude brnkačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
23.3.15 21:30

@ivašot.
Tak jsem na to znovu koukala (jinak to mám pod ubrusem at to nevidím) a tak se mi zdá, jako by to vystupovalo, že to neudělalo dirku, nevím. Manžovi se každopádně přiznám, ale počkám ještě pár dni než dospravuje auto…sama se do broušení a lakování asi pouštět nebudu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
23.3.15 21:31
@ivašot.
@Aries6 píše:
@zrza8 Já se omlouvám za toho smajlíka, ale mám radost, že nejsem jediné nemehlo na světě. Já jsem na tyhle věci expert. Normálně se přiznej, zapoj brusku a pak nalakuj :D Teda, jestli je to masiv, u lamina nevím…
Ubrus by určitě byl účinným a rychlým řešením ;)Příspěvek upraven 23.03.15 v 21:18
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
23.3.15 21:32

Ubrus bude jiste ucinnym a rychlym resenim pokud by jsi nemela ditko, tak leda prelakovat nebo novy stul? Hm, taky jsem Te asi potesila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
23.3.15 21:39

@zbrna ten stul je starý asi 2 roky :,( ubrus mám jen uprostřed, ano jinak za něj prcek taha. Flek ale pokryje, ještě jsme ho s mamčou otočily :mrgreen:
jdu zkusit jemny pilník na nehty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.3.15 21:43

@zrza8 Pilník bych určitě nedoporučovala! Hele a nebyla bys ochotná ten flek vyfotit a hodit to sem? Třeba někoho něco napadne, jak to uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
23.3.15 21:47

Před pilníkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
23.3.15 21:49

A po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25103
23.3.15 22:03

Ta fotka je dost rozmazaná, tak těžko soudit. Ale chce to přebrousit celý stůl. Třeba bude pěkný i nenalakovaný. My třeba máme masiv bez laku. Ale flek dobrej teda, odlakovač má sílu…
Napiš, co na to chlap :D
Já musela ubrusy všeho druhu zrušit, to s dětma nejde dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný