Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni,
prosim o radu. Na nalakovaný stul se mi vylil odlakovač na nehty
má někdo prosim radu jak to odstranit? Zkoušela jsem to utřít hadrou, pak olejem a akorát se to pěkně zažralo ![]()
@zrza8 To asi odstraněné už je i s lakem
Promiň ![]()
Vidím to přebrousit a nalakovat znova stůl.
@zrza8 Já teda nevím, zkušenost nemám, ale pokud je lak na stole porušený, tak nic jiného než přelakování nepomůže ![]()
@Aries6
no, myslíš, že se mi to povede tak aby ten stul vypadal normalne? No, chlop bude mit fakt radost
Ono ho totiž polila moje mamca, je z toho cela špatná a říkala, že normálním lakováním to nebude hezke ![]()
doufám, že někdo bude mit nějaký trik co s tim. Ubrus je taky reseni, že jo ![]()
@zrza8 Ubrus je ideální řešení
Ale dřív nebo později se to chlap asi stejně dozví…
@zrza8 Já se omlouvám za toho smajlíka, ale mám radost, že nejsem jediné nemehlo na světě. Já jsem na tyhle věci expert. Normálně se přiznej, zapoj brusku a pak nalakuj
Teda, jestli je to masiv, u lamina nevím…
Ubrus by určitě byl účinným a rychlým řešením ![]()
Příspěvek upraven 23.03.15 v 21:18
Nic si z toho nedělej, mě vytekl louh z ucpanýho odpadu na podlahu z marmolea. Krásně vyžraný a mě pomůže jedině výměna podlahy v celý kuchyni. Přelakovat stůl bude brnkačka.
@ivašot.
Tak jsem na to znovu koukala (jinak to mám pod ubrusem at to nevidím) a tak se mi zdá, jako by to vystupovalo, že to neudělalo dirku, nevím. Manžovi se každopádně přiznám, ale počkám ještě pár dni než dospravuje auto…sama se do broušení a lakování asi pouštět nebudu ![]()
@Aries6 píše:
@zrza8 Já se omlouvám za toho smajlíka, ale mám radost, že nejsem jediné nemehlo na světě. Já jsem na tyhle věci expert. Normálně se přiznej, zapoj brusku a pak nalakujTeda, jestli je to masiv, u lamina nevím…
Ubrus by určitě byl účinným a rychlým řešenímPříspěvek upraven 23.03.15 v 21:18
Ubrus bude jiste ucinnym a rychlym resenim pokud by jsi nemela ditko, tak leda prelakovat nebo novy stul? Hm, taky jsem Te asi potesila ![]()
@zbrna ten stul je starý asi 2 roky
ubrus mám jen uprostřed, ano jinak za něj prcek taha. Flek ale pokryje, ještě jsme ho s mamčou otočily ![]()
jdu zkusit jemny pilník na nehty ![]()
@zrza8 Pilník bych určitě nedoporučovala! Hele a nebyla bys ochotná ten flek vyfotit a hodit to sem? Třeba někoho něco napadne, jak to uvidí…
Ta fotka je dost rozmazaná, tak těžko soudit. Ale chce to přebrousit celý stůl. Třeba bude pěkný i nenalakovaný. My třeba máme masiv bez laku. Ale flek dobrej teda, odlakovač má sílu…
Napiš, co na to chlap ![]()
Já musela ubrusy všeho druhu zrušit, to s dětma nejde dohromady.