Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Aries6
promiň, málo světla a nekvalitni foťák ![]()
ale že ten nehtovy pilnicek pomohl? Nenalakovany by tenhle stul nevypadal hezky, kupovali jsme ho v jysku i se zidlema a pokud si dobře vzpomínám, bylo tam psáno, že to je bambusova dýha. Mám jen krátký, úzký ubrus uprostřed, mala ještě papa v židličce ![]()
broušení se nevyhnu, díky holky, začínám se s tim smirovat. A ted druha otázka-vzit to na sebe, nebo prasknout mamču? Před chvíli volala a bylo ji do breku, že zítra pujde do obchodu kde maji barvy se zeptat co s tim, je mi ji lito ![]()
@zrza8 Jejda, to nevadí, je mi jasný, že je to rychlovka. Já spíš, jestli je to masiv, ale z Jysku asi bude. Protože lamino by bylo asi nezvratně zničené.
Ještě existují nalepovací folie s dekorem dřeva, ale to na stůl asi nebude to pravé.
Tak to je na tobě, jak to pojmeš. Jaké máte vztahy a tak… ![]()
@Aries6
asi ji prasknu, bo vím, že se tomu časem zssmejem
vždyť nejde o život, že jo! No ale že je i na te rozmazane fotce poznat ten pilnicek?
@zrza8 Jo poznat to je. Je to jakoby jemnější flek ![]()
Bude to v pohodě… já naposledy vyvedla něco, tak jsem tu věc jela koupit novou… taky šlo o ptákovinu, ale pro klid v rodině. Přiznání chystám tak za rok, dva… ![]()
Díky, ja to potřebovala přečíst, že jsem mela snahu a je to o mikro chlup lepší ![]()
co jsi vyvedla? Mi by nestačila ani cela materska na nový stul
@zrza8 Teda fotky vidím až teď a nestačím zírat na tu první skrvnu. Představovala jsem si ji jinak
Ale vypadá to, že pilníček trochu pomohl, tak aspoň něco trošku ![]()
Tak jsem to už řekla chlopovi. Nic mi na to neřekl
jen konstatoval, že po vybrouseni to půjde az na dřevotřísku. Děda mi včera poradil pokračovat po kouskách tim pilnickem a pak vylestit diavou, každopádně to zkusím ![]()
díky za reakce a rady ![]()