Čím odstranit čmárance od propisky?

19078
23.3.15 08:35

Čím odstranit čmárance od propisky?

Zdravím maminky :mavam:
prosím nevíte některá, čím by se daly odstranit čmárance od propisky? Dcera mi v nestřeženém okamžiku počmárala židli. Máme potahy z bílé eko-kůže, tak si dovedete představit, jak to vypadá :roll:

Drhla jsem to cifem, trochu to pustilo, ale pořád je to dost vidět.
Nemáte prosím někdo radu, čím by to mohlo jít dolů?

Děkuji… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
23.3.15 08:40

Zkus cistici ubrousky (ty na dite :D ). trochu mi to taky pomohlo, ale uplne nezmizlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.3.15 08:42

Čmárance dávám pryč lakem na vlasy. Někdy to jde úplně, někdy mi něco zůstane (asi záleží na propisce), ale minimálně to o několik odstínů zesvětlá, když už se nepodaří úplně. Máme takový gauč a už jsem to řešila taky několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.3.15 08:42

Lak na vlasy! Rada odsud a fakt to pustilo. Sedacka kozena a hneda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 08:44

Taky máme bílou kůži a zůstaly fialové stopy, ty už nejdou vůbec ničím. Ani odlakovačem atd. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
23.3.15 08:53

Taky se přidávám s lakem na vlasy, ten zabere (skoro)vždycky :)

• Citovat
  • Upravit
15977
23.3.15 09:04

Asi tě nepotěšim, ale mně nezabralo nic. Zkousela jsem vlhčáky, celý lak na vlasy, vodku, čistý líh, benzín, Jar, tekutý písek… Trochu pomáhá čas a světlá to samo. Po více jak roce jsou čmárance méně nápadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
23.3.15 09:04

Holky moc děkuju za radu!!! Budu muset jít koupit lak na vlasy, jelikož ho nepoužívám a doma ho nemám. :mrgreen:
Ale určitě vyzkouším! Moc díky. :kytka:

A to vždy jen přestříkáte a pak vydrhnete? Mám to nechat chvíli působit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
23.3.15 09:06
@Elilen píše:
Asi tě nepotěšim, ale mně nezabralo nic. Zkousela jsem vlhčáky, celý lak na vlasy, vodku, čistý líh, benzín, Jar, tekutý písek… Trochu pomáhá čas a světlá to samo. Po více jak roce jsou čmárance méně nápadné.

no to je hezký teda :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
23.3.15 09:07

Lak na vlasy? A zabere to i na potahovou latku, ne kuzi? Mala mi pocmarala kreslo, uz jsem se smirila s tim, ze to tak zustane, ale nechci nadelat vic skody nez uzitku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
23.3.15 09:08

Já to vždycky přestříkala, nechala tak deset minut a pak setřela

• Citovat
  • Upravit
15977
23.3.15 09:09
@Yasminn píše:
no to je hezký teda :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Třeba budeš mít štěstí. Spoustě vlhčáky a lak pomohou. Asi máme odolné propisky a šikovnou dceru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
23.3.15 09:12
@charbl píše:
Já to vždycky přestříkala, nechala tak deset minut a pak setřela

děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
23.3.15 09:14
@Elilen píše:
Třeba budeš mít štěstí. Spoustě vlhčáky a lak pomohou. Asi máme odolné propisky a šikovnou dceru. :mrgreen:

vlhčené ubrousky vůbec nezabraly. Ten cif trochu ju. Zkusím koupit ten lak a když nepomůže, tak zas bude druhá vlna drhnutí cifem. :mrgreen: :mrgreen: No nechala jsem na tom skoro ruce, ale trochu to šlo. :) Ach jo, co nezničí kočka, zničí dcera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
23.3.15 09:32

Mi taky pomáhá lak na vlasy, a to i na fixy na tabuli. Ale myslím, že jestli už jsi to něčím drhla, tak ti nepomůže, musí to být v původním stavu, aby lak zabral. Aspoň já mám takovou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný