Odlehčené téma - co na sebe?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8996
1.12.14 01:57

Odlehčené téma - co na sebe

Ahoj holky. Mám tu pro Vás takové odlehčené téma. Potřebuju poradit co na sebe. Budu mít doma večer návštěvu a moje představa je taková, že by to mělo být něco sexy ale ne aby to působilo vulgárně nebo lacině, spíš rafinovaně. Moje skříň je plná hadrů na doma a hezkého oblečení na ven. Jsem smířená s tím že asi budu muset jít něco koupit. Zatím mě napadlo vzít si spodní prádlo a na to saténový župánek, ale to mi přijde moc vulgární - kdyby šlo jen o sex, pak by to bylo ok, ale nejde právě jen o to. Kalhoty a hezký top je dobrý nápad, ale svlékání kalhot moc sexy není. Napadá mě vzít si na sebe černé přiléhavé šaty - ramínka od černé podprsenky by byly vidět - říkám si, že by to nemuselo být špatné. Napadá vás něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
1.12.14 06:56

Na podprsence čouhající ze šatů nic sexy nevidím, vem si ty šaty bez prádla :P Pokud se chcete nejdřív najíst, tak klidně ty kalhoty a top, svlékání kalhot chlapům nevadí, aspoň tě musí „dobýt“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
1.12.14 06:56

Promin, ale prvni, co me napadlo, je toto:
Manžel se nečekaně vrátí domů a jeho žena, celá rozčilená, běhá nahá po bytě.
„Proboha, co to tu vyvádíš, proč běháš nahá po bytě?“ ptá se manžel.
„A jak nemám běhat nahá po bytě, když nemám co na sebe?“ odsekne žena.
„Ty nemáš co na sebe?“ otevře muž skříň. „A tohle je co? Jedny šaty, druhé šaty, třetí šaty, nazdar Franto, čtvrté šaty, páté šaty.“
:mrgreen:

kalhoty se blbe svlikaji, co top a sukni? saty s lezoucimi raminky mi moc pritazlive nepripadaji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.12.14 07:57

Buď si pod ty šaty nevzit žádnou podprsenku, nebo se dělají i bez raminek…

Vzala bych si kalhoty ci sukni plus nějaký odvážnější top, aby to nebylo tak strojene :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.12.14 08:02

Šaty a pod ně nic.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
1.12.14 08:29

Teplaky a triko - at vi do ceho jde :mrgreen:

Ne to byla legrace. Ja bych si vzala co radi devcata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.12.14 08:36

@Etcetera78 Po dvou letech kojení mám prsa u kolen - to fakt moc sexy není - podprsenka musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.12.14 08:39

@e-lili Myslím si že bude mít docela jasnou představu do čeho jde. Tepláky a triko budu mít nejspíš při večeři syna a jeho koupání - při jídle na mě přistane vždy nějaká ta kaše a při koupání mi lije vodu hrnkem na hlavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
1.12.14 08:54

@Lynette hihi..
Tak hlavne at to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.12.14 15:05

@e-lili Díky :D No dělám co můžu - jsem objednaná už na kosmetiku i pedikuru, mám hezké nové prádlo, ale holt plastiku prsou abych mohla být bez podprsenky už nestíhám stejně tak jako liposukci aby svlíkání kalhot přes můj velký zadek nebyl boj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
15.3.15 13:43

Jarní boty + čepice 2015

Přichází jaro a s ním by bylo potřeba koupit i nějaké jarní boty, ale jaké? :think:
A taky se mi zalíbilo nosit čepice, na jaro asi nějakou háčkovanou? :nevim: :think:

Ty boty, asi nějaké tenisky? A hodilo by se to vůbec? Nosím jak kdy, někdy džíny, někdy béžové kalhoty, někdy bílé kalhoty, někdy černé…
Na jaro nějaký svetřík + béžový kabátek Orsay, celkově móda z Orsay je moje krevní skupina, líbí se mi takový „elegantnější“ styl, i se řídím knížkou „Se šarmem Pařížanky“.
Tak tolik o mě :D

Na baleríny je moc brzo, chtělo by to nějaké „tenisky“, které můžu nosit i k džínům i ke kalhotům a budou se hodit k béžovému sáčku.
Nebo nějaké jiné boty? „Polobotky“ ten název zní děsně, ale asi něco takového?
Ohledně podpatku, tak když tak nějaký nízký nebo žádný, jsem máma na plný úvazek a podpatky na nákupy asi ne-e :lol:

Tak hlavně abych nevypadala jak de**l z módního pekla :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.3.15 13:48

@zvědavá borůvka asi nějaké tenisky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
15.3.15 13:53

Me ted nadchly bílé polobotky tamaris, ale ta cena :roll: Ale zas je to kůže…1800kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
15.3.15 13:56

Ano, Orsay je opravdu bezvadná prodejna, mají tam pěkné věci za dostupné peníze.
Pokud nakoupíš tam, nebude to žádné módní peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
15.3.15 13:57

@Lenek

jsou krásné, podobné mají u Bati za méně Kč. Podívej se na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková