Šaty pro 27letou

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
28.11.14 10:53

Šaty pro 27letou

Ahoj

Ráda bych se s Vámi poradila jaké šaty by jste mi doporučovali (viz. fotky)nebráním se ani k návrhům.

Chtěla bych se hezky obléci na svátky resp. překvapit přítele. Znáte každá z Vás nebo aspoň já nosím celoročně rifle nebo v létě kraťasy.

Ještě raději přikládám míry protože nejsem žádná vyžle nosím vel.46.

děkuji :kytka:

http://www.bonprix.cz/…ty-12400826/?…

http://www.bonprix.cz/…ty-89694242/?…

Příspěvek upraven 28.11.14 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35698
28.11.14 10:54

Fotka pekna, ale spis by to chtelo fotku postavy. Si kup koktejlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
28.11.14 10:56

Jen tak pro inspiraci…já jsem měla loni na plese černej overal a k tomu sako. bylo to strašně pohodlný a byla jsem jediná na obou plesech( které jsme za večer stihli :D), kdo neměl šaty…ale ty jsi asi spíš myslela něco ke stromečku? nebo tak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.14 10:58
@Adduše píše:
Jen tak pro inspiraci…já jsem měla loni na plese černej overal a k tomu sako. bylo to strašně pohodlný a byla jsem jediná na obou plesech( které jsme za večer stihli :D), kdo neměl šaty…ale ty jsi asi spíš myslela něco ke stromečku? nebo tak? :think:

Chtěla bych změnu a ne na svátky být opět v riflích, asi tak.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
28.11.14 11:01

@Jarýsek87 Popravdě, nejsi asi úplně drobeček (to prosím neber osobně, také nejsem vyžle :kytka: ), byla bych spíše pro ty puntíkaté, ty Dech beroucí leccos zvýrazní a zdůrazní :think:
Ale já a móda moc nejdeme dohromady, moc tomu nerozumím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
28.11.14 11:02

Pokud máš vel. 46 tak tě ty puntíky budou rozšiřovat a ty první se mi zdají i praktičtější, unosíš je celý rok, v zimě pod to hodíš bílý nebo černý rolák, pod to punčocháče a v létě jen tak ;-) Navíc to véčko tě bude zeštíhlovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
28.11.14 11:07

Ty puntíkatý bych si nevybrala teda, bude z tebe jeden velkej puntík :D, pokud nejsi modelka, ty druhé jsou hezké, asi si je taky objednám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
28.11.14 11:07

Já si ke stromečku beru plesové šatičky, nosím tedy krátké :) Takže mají využití nejen na plesy. Jinak jsem pro ty první :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
28.11.14 11:08

Za mě puntíky, mají pěkný střih který se bude hodit i k plné postavě a bude lichotit…zdůrazní prsa, schová zadek a stehna. :palec:
Teď jde o to zda ti do vánoc příjdou, a taky zda ti příjdou šaty z obrázku.
V těch druhých upnutých budeš jak larva.
Chce to spíš volný áčkový styl sukně. a né obepnout nohy a zadek.

Jinak se neboj barev, nemusíš jít jen do černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
28.11.14 11:10

Mi se libi oboje, ale skoda, ze nejsou na modelce s vel. 46- takhle si to moc predstavit neumim…Puntiky urcite ne, ty prvni ti budou vsechno jeste vice obepinat, ja bych byla pro nejake volnejsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
28.11.14 11:14

@Jarýsek87 podívej se tu, že se nemusíš bát vzorů a barev. i Plnoštíhlá žena je krásná, jen to musí umět nosit. Není nic horšího, když se narve do černého upnutého a myslí si, že je šlang :pankac:

http://www.femina.cz/…baculka.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
28.11.14 11:20

Doporucuji ti ty puntika, vzhledem k materialu a strihu ti budou pravdepodobne lepe sedet nez ty upletove, ktere, chte nechte pokud nezvolis vyhlazovaci pradlo budou zduraznovat kazdy spicek a ten se v jednolite plose bude vyjimat. Neboj nebudes jeden velky puntik, naopak se rozbije plocha a budes v tomto mit krasny vystrih, zduraznis prednosti apod. Je otazka co ti z bonprixu prijde, ale mam z tama uz deset let saty a jsou skvele doted. Muzu posoudit, siti, materialy a strihy jsou mym velkym konickem a druhou praci. Oblikam kamaradky.

• Citovat
  • Upravit
shellmyska
28.11.14 11:21

@Lussye presne tak :hug:

• Citovat
  • Upravit
226
28.11.14 11:21
@Lussye píše:
@Jarýsek87 podívej se tu, že se nemusíš bát vzorů a barev. i Plnoštíhlá žena je krásná, jen to musí umět nosit. Není nic horšího, když se narve do černého upnutého a myslí si, že je šlang :pankac:http://www.femina.cz/…baculka.html

Nádherná ukázka že plnoštíhlým můžou taky slušet šaty;).Klikla jsem potom na druhou stranu a připadá mi že ta modelka ty puntikované šaty má na sobě? a koukám že to jsou šaty asi od Bonprix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.14 11:23
@shellmyska píše:
Doporucuji ti ty puntika, vzhledem k materialu a strihu ti budou pravdepodobne lepe sedet nez ty upletove, ktere, chte nechte pokud nezvolis vyhlazovaci pradlo budou zduraznovat kazdy spicek a ten se v jednolite plose bude vyjimat. Neboj nebudes jeden velky puntik, naopak se rozbije plocha a budes v tomto mit krasny vystrih, zduraznis prednosti apod. Je otazka co ti z bonprixu prijde, ale mam z tama uz deset let saty a jsou skvele doted. Muzu posoudit, siti, materialy a strihy jsou mym velkym konickem a druhou praci. Oblikam kamaradky.

A poslala by jsi šaty které už máš tak dlouho? ať se můžu mrknout. Já si zatím u Bonprix objednala noční košilky a za mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková