Nosící kapsa - jak pod ni obléct?

2992
24.11.14 19:01

nosící kapsa - jak pod ni obléct?

Ahoj koupila jsem na malou nosící kapsu ( tuto ) a zajímalo by mě jak pod to malou oblékat, aby jí nebylo příliš teplo nebo zima.
A to ve dvou případech:

1. Když to mám jen na přechod: vlak-šalina-obchody
  2. Na dlouhé výlety v přírodě.

Děkuji moc za všechny rady a postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4396
24.11.14 19:43

Zkuste stranku nosime deti cezet je tam hromada clanku jak nosit a jak oblekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.11.14 19:45

@Idril zatím ho mám jen v lehké mikině, pod kapsu to bude podobné, pokud budou jo echt mrazy, tak fleece mikinu. Vem si sebe, v MHD - oblékni něco, co můžeš rychle sundat, poodhrnout atd.. at má dítě stejný konfort, co Ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
24.11.14 19:49

@martina.se no právě přemýšlím, když jí dám třeba jen body s dlouhým a punčocháče, nebo na to body ještě mikinu :think:… sebe neřeším, dám na triko bundu a nechám rozeplou, mě je teplo pořád :D
Asi to budu muset vychytat :nevim:
@Lithien tam jsem právě nevyčetla co chci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
24.11.14 19:49

Nemám kapsu, mám bundu s kapsou v předním/zadním dílu, ale i tak mě překvapilo, že malou musím oblíknout docela dost, jinak prochládá od zad a má studený ruce a nohy. Na delší procházky dostává o vrstvu míň než do kočáru, odpadá svrchní neprofoukavá vrstva. Zkusím se pochlapit a zateplit manducu vrstvou fleecu, to by mohlo pomoct udržet záda v teple a nemusela by být tak nabalená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.11.14 19:52

@Idril můj třeba hrozně hřeje, bojuju s tím já. On je jak kamínka. Takže musí mít mikinu, ať nemrzne odzadu, ale mezi nás dávám vrstvu, bo jsem jinak mokrá jak myš :oops: Já zatím kapsu nemám, nosím pod svojí mikinou, ale na nohy má fleece gaťky, teplé ponožky a „botky“. Nohy mu trčí, tak ať nemrzne.. Ale vršek je celý schovaný, takže zatím fakt jedna vrstva stačí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.11.14 19:53

@Suzuveverka viděla jsem, jak holky dávají jen pruh látky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
24.11.14 20:02

@martina.se Taky dám pruh látky, ale našiju si na to nějaký poutka, aby to na nosítku drželo, když se v něm malá mele. Ani bych nepotřebovala tu vrstvu mezi náma, ale kvůli zádům musí mít teplejší mikinu. Na nohy má teplý nadkolenky a na ruce mám nachystaný pletený návleky až po ramínka, ale zatím nebyly potřeba, když dostává tu teplejší mikinu. Ona bude mát malá asi to samý co já, ve spánku snadno promrzám, jako bych se nějak utlumila a přestala topit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
24.11.14 20:17

@martina.se to u nás je to zase naopak, já zahřívám jí, na nohy má vlněné návleky a teplé capáčky, takže to je oka :) no zkusím jí zítra jen v dlouhé body a do batohu přihodím mikinu a uvidí se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková