Jak se obléct na muzikál?

Anonymní
22.11.14 10:32

jak se obléct na muzikál??

Dobry den. Rada bych se zeptala co si vzit na sebe na muzikál? Půjdu poprvé v životě a fakt vůbec nevím co na sebe. Jdeme do Pražske Goja music hall. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1056
22.11.14 10:43

No, nemusis mít róbu, ale slusne bych sla ;) yadny kapsace a roztrhany rifle. Ja byla pred tydnem a jedna paní tam mela mikynu a kecky. Ale taky tam byly dámy v satech. Zvolila bych cerny leginy, pekny boty halenku nebo nejaky pekny top a neco pres ruce a pohoda.
Nebo tmave kalhoty. Ja sla teda v bílých :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
22.11.14 10:44

Rifle tam mely taky.. Ale ja bych si je pro svuj osobni pocit nevzala.

Edit. A na co jdete? :-) :kytka:

Příspěvek upraven 22.11.14 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
22.11.14 10:45

Drzim stejny standard na cinohru i na muzikal. Saty, lodicky. Muz oblek. Neni nad to, hodit se do gala.

• Citovat
  • Upravit
1056
22.11.14 10:48
@Lambdada píše:
Drzim stejny standard na cinohru i na muzikal. Saty, lodicky. Muz oblek. Neni nad to, hodit se do gala.

Souhlas, já takovou róbu v satniku ale nemam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
22.11.14 10:49

Spolecenske saty, chlap oblek..Ano, bohuzel, lidi chodej vselijak, jsou videt i dziny, je to ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.11.14 10:51

Šaty, sukni halenku, slušné kalhoty halenku, vše doplnit sakem ci pěkným svetrikem a je to u :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
22.11.14 10:52
@lalalalala píše:
Souhlas, já takovou róbu v satniku ale nemam :zed:

Ja tez ne, myslim, ze pokud nejdu vylozene do ND, snadno obstoji i spolecenske saty ke kolenum. Mam dvoje velice strizlive krajkove, cerne a tmave modre a zatim jsem byla vzdy oblecena patricne :-).

• Citovat
  • Upravit
5593
22.11.14 10:57

Anonymní mi chodíme s manželem na muzikály celkem často. Já mám většinou společenske kalkoty nebo sukni halenku a sako. Nekdy i dziny ( samozrejmne ne zadne otrhane ale beru si hodne tmave primo na telo) Manžel džíny, společenskou kosily a sako. Dnes jít na muzikál ve společenských šatech budeš vypadat trochu jako blázen bohužel doba jde dopředu, a ve společenských šatech v celém sálu hybernie nebo brodway jsem viděla možná celkově 4 lidi. Chodime i na divadelní hry jednou na opeře ale to je něco jiného. Jina atmosfera, jina uroven.Tam už by te v dzinech nepustili. Na muzikál si můžeš vzít klidně džíny ( jak říkám ne žádné usmudlane otrhane ) a nějakou halenku boty třeba baleríny kozacky apod. Asi bych nesla v botaskach :-) i když jak sama uvidis botasky tam mívá 70% lidi :-)
Přeji hezky zážitek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
22.11.14 11:03

Ve spolecenskych satech jako blazen? V Brne jsme asi dobou pozadu, ale jako blazen tam bude na muzikalove scene spis nekdo v riflich. Rifle do divadla proste nepatri, to, ze spouste lidi je oblekani na chvostu zajmu, jeste nedela blazny z tech, pro ktere neni etiketa sproste slovo. Doba jde dopredu a burany v riflich je videt i na svatbach a pohrbech.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.11.14 11:09

Záleží o jaký muzikál jde. Na „rockový“ muzikál bych si vzala tmavé slimky + lepší top/halenku, na ostatní společenksé kalhoty + halenku. V šatech by si tam přišla asi dost divně, i když pár lidí je tam mívá (ale ty většinou sotva zakrývají zadek :zed: ).

• Citovat
  • Upravit
5593
22.11.14 11:13

@Lambdada hele u Vas v Brně si chodte jak chcete anonymní se ptala na Goja mesic hall a tam jsme byli na dětech ráje a v robe by vypadala fakt jako blázen :mrgreen:
S manželem chodim do Kalichu na divadelní hry a tam by ji v dzinech nepustili stejně tak na operu nicméně na muzikalu by vypadala v robe jako blázen. Klidně může jít ve společenské sukni kalhotech ale klidně i v dzinech a nebude to rozhodne nijak neslušné 90% lidi tam tak potká. Tady není rec o Brně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.11.14 11:13

Na muzikály nechodíme, ale na činohru ano a oblékla bych se stejně jako tam. Šaty nad kolena, sáčko, lodičky/baleríny. To, že někteří chodí jak burani v teniskách a džínech a pak blbě čumí, už je jejich problém. Stydět by se měli oni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.11.14 11:15

@AndreaS92 Šaty přece nemusí znamenat hned róbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.11.14 11:15

Ale přeci nikdo nikdo netvrdí vzít si robu jak na bál, ale prostě mi jeansy přijdou neslušné i na rockový muzikál…to není rockový koncert :nevim:
a já teda nosím slušné šaty běžně, ráda se obléknu hezky a jestli se na mě někdo kouká divně no a :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková