Jak se obléct na muzikál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
21.4.15 07:26

Ahoj, jedu v nedeli, na dve hodiny odpoledne do goja music hall na fantoma opery.fakt jsem uvazovala o riflich a myslete si co chcete :-D ale po precteni tady nevim nevim..je to fakt blby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
28.4.15 13:54

Byla jsem v Goja a džíny + lodičky + halenka na Fantoma stačí, nepřipadala jsem si nijak nepatřičně. Myslím, že jsem oblečení věnovala tolik invence jako Janeček tomuto „dílu“. Příště půjdu raději na něco do Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
18.9.15 14:24

@Bauerkaa @sissi001 holky jedu na Fantoma zitra v 14 hod tak co si vzit tedy na sebe? vy hste to jiz absolvovaly tak at nejsem za blazna… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.10.15 13:26

@beruska03 je,uz odpovidam pozde..byla jsem v riflich a bylo to ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.10.15 13:28

@beruska03 je,uz odpovidam pozde..byla jsem v riflich a bylo to ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
4.10.15 19:35

@Bauerkaa pozdě ale přece :) já měl spol. kalhoty a halenku a cítila jsem se fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.1.16 20:36

I muzikálové divadlo je divadlo. Chodí tam ale bohužel hlavně lidi, co do divadla nejsou zvyklí chodit a tak o etiketě moc nevědí. Občas nestíhám zírat - diváci ve fotbalových dresech, lyžařských sportovních kalhotách a botách apod. Osobně si myslím, že džíny do divadla moc nepatří, ale pokud jsou např. černé a k nim se vezme slušná halenka, tak se to dá zkousnout. Jinak je ale pravda, že když někdo přijde např. do Hybernie ve večerní robě jak na ples, tak se na něj opravdu všichni dívají divně. Takže kratší šaty nebo něco slušného je akorát. A to i do GOJA music hall…ono to oblečení o člověku něco vypovídá, ale bohužel je potřeba dodržovat i další zásady…když přijde dáma v róbě, uličkou prochází s prominutím pr. elí k divákům a pak si vybalí chleba se salámem nejlépe v sále, tak to ty šaty nezachrání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.1.16 13:49

Něco vkusného, spíš konzervativního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
26.2.16 19:21

Holky poraďte, co na sebe na Mamma Miu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
26.2.16 19:42

@beruska03 nějak slušně - buď společenské kalhoty a halenku nebo sukni a nebo nějaké vhodné šaty…žádnou velkou večerní, ale zároveň bych nešla v džínách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.4.16 21:27

Ahoj holky, prosím o radu. Jdeme na koncert Hanse Zimmera (orchestr) a koná se to na stadiónu. Jak byste se oblékly? Je to sice stadion, ale zároveň orchestr. Byl jste takto už někdo? Rifle ani přehnaně slušně asi vhodné není, že? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.16 21:38
@zpevanda píše:
@beruska03 nějak slušně - buď společenské kalhoty a halenku nebo sukni a nebo nějaké vhodné šaty…žádnou velkou večerní, ale zároveň bych nešla v džínách

Přesně tak, souhlasím. Je fakt, že elegance na podobných akcích hodně upadla. Kolikrát jsem znechucená, kam všude si lidi jsou schopni navléct džíny a mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.4.16 22:51

@Leeloo_x vzala bych si černá kalhoty a bílou košili se sakem. I kdyby si byla oblečená víc slušně než ostatní tak na tom není nic špatného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.9.16 14:55

Holky,
chtěla bych se poradit. Jdeme začátkem října do Goja music hall na odpolední představení Fantoma opery.
Jsou tyto šaty vhodné? Není to na odpoledne moc?
http://www.lindex.com/…novaci-saty/?…
Chci si k nim vzít černé lodičky, kabelku a nějaké doplňky, které trochu oživí tu černou. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.9.16 15:02

@pukacu mně se líbí, rozhodně lepší jít společensky oblečená, nelíbí se mi, když někdo jde do divadla v riflích třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková