Šaty pro 27letou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
28.11.14 11:24

Téměř všem sluší klasické pouzdrové šaty - i postavám silnějším. Pouze, pokud jsou silnější ruce a ramena, doporučuji s rukávky, nikoli jen ta klasická odhalená ramena. K tomu účes, líčení a pohoda. A dají se využít i na další příležitosti - koncerty, divadla, večeře apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
28.11.14 11:26

Rozhodně bych nebrala ty úzké. Ty puntíkaté sice také zvýrazní, ale mají pro takovou postavu bezva střih.
Když se kouknete na tu fotografii slečny v těch úzkých šatech, tak prostě mi to k silnější postavě nesedí. Je to moc krátké, hodně na tělo.
Podle mě to chce nějaký rozšířený střih, s barvičkami si klidně může pohrát, toho bych se nebála. Pokud má pěkná prsa, tak třeba i s větším výstřihem, aby upoutal výstřih a ne silná stehna (beru dle sebe). A vybírala bych i tak, abych v těch šatech mohla v létě vylézt na ulici.
V těch úzkých bych se MOŽNÁ nestyděla před manželem, ale rozhodně bych v nich nevylezla ven :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
28.11.14 11:28
@Jarýsek87 píše:
Nádherná ukázka že plnoštíhlým můžou taky slušet šaty;).Klikla jsem potom na druhou stranu a připadá mi že ta modelka ty puntikované šaty má na sobě? a koukám že to jsou šaty asi od Bonprix.

Navíc máš moc pěkný obličej, :palec: to je taky výhoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
28.11.14 11:29
@Jarýsek87 píše:
A poslala by jsi šaty které už máš tak dlouho? ať se můžu mrknout. Já si zatím u Bonprix objednala noční košilky a za mě spokojenost.

Poslu ti primo fotku, maji je porad http://www.bonprix.cz/…aty-2004271/?…

• Citovat
  • Upravit
226
28.11.14 11:44
@Lussye píše:
Navíc máš moc pěkný obličej, :palec: to je taky výhoda :palec:

Děkuji jsi milá dušička :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.14 11:44
@shellmyska píše:
Poslu ti primo fotku, maji je porad http://www.bonprix.cz/…aty-2004271/?…

Jsou krásné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.14 11:46

Mimochodem za rok jsem zhubla 16kg a neříkám že nepokračuji dál. Momentálně jsem taková jaká jsem a myslím si že plnoštíhlé by se nemuseli oblékat jako pytel od brambor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
28.11.14 11:55

@Jarýsek87 urcite nemusi, jen je potreba vic hledat, a gratuluji k ubytku, jsi sikovna. Hlavne at se citis dobre. :kytka:

Jinak bych se nebala barev a vzoru, ale je potreba se omezit. Nikoliv velke kytky, spise drobne vzorky, pozor na pruhy. Spravne zvolene delaji divy, spatne zvolene zas kila navic. Za me vypadaji bajecne ty puntikate - v lete ci na jare doplnis kontrastnimi doplnky a muzes v nich behat dal. Tradicni vzroy maji svuj punc elegance a nadcasovosti, ale vim, spousta je nema rado. ;)

• Citovat
  • Upravit
12330
28.11.14 11:56

@Jarýsek87 mamča si koupila ty úpletové akorát šedé a jsou parádní, akorát ona má velikost 32/34. Nevím jak by vypadaly na silnější postavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.14 12:04
@shellmyska píše:
@Jarýsek87 urcite nemusi, jen je potreba vic hledat, a gratuluji k ubytku, jsi sikovna. Hlavne at se citis dobre. :kytka:Jinak bych se nebala barev a vzoru, ale je potreba se omezit. Nikoliv velke kytky, spise drobne vzorky, pozor na pruhy. Spravne zvolene delaji divy, spatne zvolene zas kila navic. Za me vypadaji bajecne ty puntikate - v lete ci na jare doplnis kontrastnimi doplnky a muzes v nich behat dal. Tradicni vzroy maji svuj punc elegance a nadcasovosti, ale vim, spousta je nema rado. ;)

Nechci si fandit ale myslím si, že až tak hrozný vkus nemám co se týče nějakých mega kytek ;) :lol:. Jinak děkuji, jelikož nemám pevnou vůli a to opravdu nemám pro mě byla hlavně změna v sama sebe a v novém partnerovi. jak máte čistou hlavu jde vše snáz holky.). Teď už jen se hlídat a trochu taky toho pohybu bez kterého to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.14 12:05
@iiiv píše:
@Jarýsek87 mamča si koupila ty úpletové akorát šedé a jsou parádní, akorát ona má velikost 32/34. Nevím jak by vypadaly na silnější postavě :nevim:

nakonec do nich nepůjdu jsou opravdu na vytvarování postavy a tou se já zatím nemůžu chlubit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
28.11.14 12:16

Určitě ty puntíkovaný, je to klasika, ty první vypadaj trochu moc sportovně na svátky. Našla jsem puntíkované šaty podobného střihu na plnoštíhlé modelce a podle mýho názoru to vypadá skvěle! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
28.11.14 12:17
@Jarýsek87 píše:
Chtěla bych změnu a ne na svátky být opět v riflích, asi tak.).

jojo…zvolila bych áčkovej střih. ty uplnutý se mi nelíbí, takový jakýsi nijaký, e bez šmrncu. navíc, teď pravidelně vídávám jednu paní, co má taky tak velikost 46 a nosí tenhle styl šatů pořád. a vypadá v tom šíleně. hrozně jí to obepíná faldy, vypadá v tom jak larva (jak už tady někdo psal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková