Odličování obličeje

26
21.5.23 00:12

Odličování obličeje

Dobrý večer,
chci se zeptat pro někoho na “hloupou” otázku.
Asi před hodinou jsem si šla odlíčit obličej odličovací pěnou z DM.
Nanesla jsem jí na obličej a poté začala vodou smývat. Při smívání vodou se mi dostalo trochu tekutiny do pusy, ale opravdu jen trochu.. Asi jen dvě kapky.
Jenže já trpím panickou atakou a od té doby mám strašný strach, že se mi něco stane, že se mohu otrávit.
Nemám zažívací potíže, nemám průjem ani nezvracím..
Jen asi potřebuju uklidnit, že se mi nic nestane..
Ještě dodám, že jsem v zahraničí a doktora tu nemám.. Stejně bych s tím asi nikam nešla protože by se mi doktor s největší pravděpodobností vysmál!
Děkuji moc za přečtení! ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16426
21.5.23 00:13
@Veva79 píše:
Dobrý večer,
chci se zeptat pro někoho na “hloupou” otázku.
Asi před hodinou jsem si šla odlíčit obličej odličovací pěnou z DM.
Nanesla jsem jí na obličej a poté začala vodou smývat. Při smívání vodou se mi dostalo trochu tekutiny do pusy, ale opravdu jen trochu.. Asi jen dvě kapky.
Jenže já trpím panickou atakou a od té doby mám strašný strach, že se mi něco stane, že se mohu otrávit.
Nemám zažívací potíže, nemám průjem ani nezvracím..
Jen asi potřebuju uklidnit, že se mi nic nestane..
Ještě dodám, že jsem v zahraničí a doktora tu nemám.. Stejně bych s tím asi nikam nešla protože by se mi doktor s největší pravděpodobností vysmál!
Děkuji moc za přečtení! ❤️

Ze dvou kapek se ti určitě nic nestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.5.23 00:18

Nic se ti fakt nestane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
21.5.23 01:30

Prosím tě, co blbneš, uklidni se.
Něco ti prozradím. Dokud na obalu výrobku nejsou výstražné symboly typu žíravina, toxické pro životní prostředí, hořlavina, toxické aerosoly a podobně, tak nemáš šanci se tím výrobkem otrávit, i kdyby sis ho lokla. Maximálně se z toho pobleješ a to je tak všechno.

Mě se při odličování ve sprše stává běžně, že tu pěnu nebo gel cítím na jazyku, ale normálně vypláchnu pusu a hotovo. A stále žiju.

Nevymýšlej hlouposti… :palec:
Nebo takhle řešíš i každou potravinu? Ovoce, zelenina, maso, ryby, uzeniny, sladkosti - jestli tohle všechno jíš, tak jsi už dávno zkonzumovala horší věci, než pár kapek odličovacího přípravku ;)

• Citovat
  • Upravit
34473
21.5.23 02:22

To by bylo, aby se tu při půlnoci neobjevila aspoň jedna panická ataka :roll: co myslíš, že by se ti asi mělo stát? Panická ataka snad není demence, tak přestaň vymýšlet nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.23 04:58

Jasně, že je to v pohodě. :kytka: U produktů na obličej se podle mě s tímhle musí při jejich vývoji počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
21.5.23 07:38

Nic se nestane, žádná kosmetika nemůže byt toxicka, aby ti to něco vážného udělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
21.5.23 07:45

@Veva79 A pockej, co ti to teprve udela na obliceji 😲 [vtip]

Neblazni, nic se nestalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
21.5.23 09:10

Jaaaj, ne nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
21.5.23 10:59

Kdybys jen vedela, co vsechno uz ochutnala nase dcerka :mrgreen: nekdy zamerne, jindy omylem :lol: za zminku stoji tempery, vsechny mozne kosmeticke pripravky a i minci uz spolkla a stale je tu s nami a zdrava :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová