Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
chci se zeptat pro někoho na “hloupou” otázku.
Asi před hodinou jsem si šla odlíčit obličej odličovací pěnou z DM.
Nanesla jsem jí na obličej a poté začala vodou smývat. Při smívání vodou se mi dostalo trochu tekutiny do pusy, ale opravdu jen trochu.. Asi jen dvě kapky.
Jenže já trpím panickou atakou a od té doby mám strašný strach, že se mi něco stane, že se mohu otrávit.
Nemám zažívací potíže, nemám průjem ani nezvracím..
Jen asi potřebuju uklidnit, že se mi nic nestane..
Ještě dodám, že jsem v zahraničí a doktora tu nemám.. Stejně bych s tím asi nikam nešla protože by se mi doktor s největší pravděpodobností vysmál!
Děkuji moc za přečtení! ❤️
@Veva79 píše:
Dobrý večer,
chci se zeptat pro někoho na “hloupou” otázku.
Asi před hodinou jsem si šla odlíčit obličej odličovací pěnou z DM.
Nanesla jsem jí na obličej a poté začala vodou smývat. Při smívání vodou se mi dostalo trochu tekutiny do pusy, ale opravdu jen trochu.. Asi jen dvě kapky.
Jenže já trpím panickou atakou a od té doby mám strašný strach, že se mi něco stane, že se mohu otrávit.
Nemám zažívací potíže, nemám průjem ani nezvracím..
Jen asi potřebuju uklidnit, že se mi nic nestane..
Ještě dodám, že jsem v zahraničí a doktora tu nemám.. Stejně bych s tím asi nikam nešla protože by se mi doktor s největší pravděpodobností vysmál!
Děkuji moc za přečtení! ❤️
Ze dvou kapek se ti určitě nic nestane ![]()
Prosím tě, co blbneš, uklidni se.
Něco ti prozradím. Dokud na obalu výrobku nejsou výstražné symboly typu žíravina, toxické pro životní prostředí, hořlavina, toxické aerosoly a podobně, tak nemáš šanci se tím výrobkem otrávit, i kdyby sis ho lokla. Maximálně se z toho pobleješ a to je tak všechno.
Mě se při odličování ve sprše stává běžně, že tu pěnu nebo gel cítím na jazyku, ale normálně vypláchnu pusu a hotovo. A stále žiju.
Nevymýšlej hlouposti… ![]()
Nebo takhle řešíš i každou potravinu? Ovoce, zelenina, maso, ryby, uzeniny, sladkosti - jestli tohle všechno jíš, tak jsi už dávno zkonzumovala horší věci, než pár kapek odličovacího přípravku ![]()
To by bylo, aby se tu při půlnoci neobjevila aspoň jedna panická ataka
co myslíš, že by se ti asi mělo stát? Panická ataka snad není demence, tak přestaň vymýšlet nesmysly.
Jasně, že je to v pohodě.
U produktů na obličej se podle mě s tímhle musí při jejich vývoji počítat.
Nic se nestane, žádná kosmetika nemůže byt toxicka, aby ti to něco vážného udělalo.
@Veva79 A pockej, co ti to teprve udela na obliceji 😲 [vtip]
Neblazni, nic se nestalo ![]()
Kdybys jen vedela, co vsechno uz ochutnala nase dcerka
nekdy zamerne, jindy omylem
za zminku stoji tempery, vsechny mozne kosmeticke pripravky a i minci uz spolkla a stale je tu s nami a zdrava ![]()