Odmítá jíst maso
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Odmítá jíst maso
Zdravim všechny maminky,
začaly jsme přikrmovat a od zeleninky jsme se dostaly k masu, které malá odmítá jíst. Jak připravované doma, tak kupované.Zkusila jsem kuřecí a krůtí. Malé je 7 měsíců, tak si řikám jestli to na ní neni brzy??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
zkoušela jsi jehněčí? to KLárce hodně chutnalo. my jsme teda jeli jenom ve skleničkách, moje jídlo jí nechutnalo a já nakonec byla ráda, protože to bylo výrazně jednodušší…
jinak u skleniček pozor na složení, možná jí nemusí chutnat něco jiného než to maso… u nás to byl třeba kopr, takže jsem musela studovat podrobný obsah, aby tam nebyl (já teda kopr taky nemusím, takže to má asi v genech
).
jinak v 7 měsících asi brzo není. ale jestli jí to vyloženě nechutná, tak bych zkusila zařadit něco jiného a pár týdnů počkat a zkusit znova…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme taky začaly, ale malé teda maso chutná, narozdíl od zeleniny ![]()
Na tvém místě bych jí ho jednou za pár dní nabídla a když nechce, tak nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že se nemusíš ještě nějak znepokojovat s tím masem - přijde mi i brzo , jako dávat proč ne, ale nebát se, že nejí… My jsme začínali skleničkami od Hami, protože domácí jídlo taky nechtěl a teď teda spíš mi sní zeleninu maso ve vývaru, pláteček kuřečí šumky, ale jako například maso s rýží a tak mi nechce do dnes -16 měsíců… tak to aspoň dávám do vývaru tam to jí, jinak kupuju pořád skleničky to mu hodně chutná, to hovězí, králičí, telecí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaru klid, moje malá zase odmítá ovoce, Dr. říkala, že je náladová, mám zkoušet různý chuti, to bude dobrý. Jinak teda, taky (doufám, že to nebude považováno za reklamu) chválím jehněčí se zeleninou od Hami, po tom se může utlouct! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když nechce, nechce. Myslím, že v tomto věku jí extrémě chybět nebude. Co příkrmy naředit trochou vývaru? Max. si nechte zkontrolovat po čase krevní obraz, aby neměl nedostatek železa a anemii.
- Citovat
- Upravit