Nejlepší příkrm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
10.5.10 12:02

Nejlepší příkrm

Ahoj holky, mám dvouměsíční holčičku, nemám moc mlíka, tak už jí od porodnice musím přikrmovat. V porodnici mi doporučili Bebu, která nám celkem vyhovovala. V posledních dnech jí ale malá moc nevypije. Přijde mi, jako by jí to už nechutnalo. Jaké máte zkušenosti s ostatními příkrmy. V lékarně mi dále doporučili Sunar, nebo Nutrilon. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7782
10.5.10 12:17

Ahoj tak já používala jen sunar a byla jsem sním moc spokojená a malý taky.S nutrilonem zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.5.10 12:18

Pouzivali jsme ze zacatku Nutilon a pak Hami a nakonec Sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.5.10 12:21

Ahoj, musíš vyzkoušet. Něco jako nejlepší mléko neexistuje, každému mimču vyhovuje něco jiného.

Nám naopak způsoboval problémy sunar, který často u dětí způsobuje zácpu, což mi potvrdil i pediatr. Jinému dítěti ale může vyhovovat.

My teď dáváme mléka od Hami a jsme moc spokojení, malému chutná a není drahé :palec:

• Citovat
  • Upravit
21972
10.5.10 12:53

Univerzální recept neexistuje, musíš to vyzkoušet - každé mimčo je jiné. Naše doktorka obecně doporučuje Bebu, ale sama to vyzkoušené nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.5.10 13:11

my jsme na nutriloni a jsme absoluntě spokojený, ale kamádce holka nutrilon blinká, takže opravdu musís sama vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
10.5.10 16:37

Ahoj, my zkusili nejdříve Bebu, ale musíme mít HA a ta je dost hořká, tak mi ji moc nechtěl pát. Přešla jsem tedy na Nutrilon a ten je v pohodě. Jak říkaj holky, musíš vyzkoušet, co jí sedne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.5.10 16:43

Ahoj, já první měsíce přikrmovala Nutrilonem, teď v 9 m.jsem přešla na Sunar a řekla bych, že Sunar má raději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.5.10 12:40

Ahoj.Já jsem před dvanácti lety synovi dávala nutrilon a tehdy mi to doporučili v porodnici,že je to nejlepší mléko a dávám ho i teď pětiměsíční dceři.Oba ho snáší dobře.A jsou ruzné druhy toho nutrilonu.Na blinkání,průjmy atd.Je,ale dost drahé.Samozřejmě,že ale souhlasím s ostatníma,že je třeba vyzkoušet co dítěti sedne,protože každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí