Ovocné a zeleninové šťávy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
pokud je malá kojená, tak do 6 měsíců nic jiného než MM nepotřebuje. Pokud krmíš UM, tak na dopití se doporučuje čistá voda. jinak šťávičky až maximálně společně se zaváděním příkrmů a určitě ne pomeranč! to až tak od 12 měsíců. pokud si dítě naučíš pít čistou vodu, bude to pro něj to nejlepší. těch sladkých si vymůže potději ažaž… pohledej, jsou specializované weby na dětskou výživu. koukni třeba sem , jsou tu doporučené jídelníčky a potraviny pro jednotlivé měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, něteré kupované šťávy jsou už od 4. měs.
Malý je kojený, takže jsem šťávy a čaje do příkrmů vůbec neřešila, od doby co přikrmujeme, tj od půlky 5. měs už čajíkujem a šťávy pije taky ![]()
A taky jak je teď venku tepleji tak mu na žízeň dám radši cucnout čaje než bych se každou chvilku vyslíkala a dávala mu prso.
Myslím, že toje hlavně o tom jak bude reagovat, pokud se nějak neosype tak je to podle mě ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá je na UM, příkrmy už jsme zavedly asi před 3 týdny, zatím jen zeleninku a po jídle na zapití vždycky čistou vodu, taky jsem myslela, že ten pomeranč ne dříve jak v roce… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, od příštího týdne chceme zkusit příkrmy, mám mu dávat i něco napít? Např. Zředěnou mrkvovou šťávu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla bych dotaz. Od jakého věku dítěte je vhodné dávat ovocné a zeleninové šťávy? Konkrétně mrkvovou a pomerančovou. Dostala jsem dotaz, proč už je malé (5 měsíců) dávno nedávám, ale podle mě je to teda dooost brzy. Díky za vaše názory!