Kolik mléka 6-ti měs. kojenec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kolik mléka 6-ti měs. kojenec
Syn má zítra 6měs., dávám mu 180ml mléka na dávku, pije 5× denně, v poledne zeleninový příkrm, stále ale pláče, zvažuju, jestli to není hlady
Vím, že by měl vypít cca 1l mléka denně. Kolik vypije vaše mimčo? Jinak Mareček váží 8,390kg (porodní váha 4,200kg). Dávám mu UM Hami 1, možná bych měla už přejít na 2? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,myslím že už mu můžeš dát Hami 2,to je mléko od 6.měsíce a uvidíš ![]()
- Citovat
- Upravit
ewule mě to zdá akorát 180 ml 5× denně
moje klára má dohromady 660ml a je v pohodě, ráno po probuzení 150ml, pak přesnídávkaovocná, pak oběd, pak 150ml, někdy chce ještě do koupání, no a pak 210 poslední v 20 hod. porodní váha 3710g a ted měla před 14 dny 8600g
co zoubky na ty se do dá svést vždycky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vím, zoubky by to mohly být taky, ale já už jsem tak bezradná, že prostě zkoumám všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akorát to být může,ale nemusí,každé mimi si žádá svoje,můj má zítra 4.měsíce a pije mi 3 krát denně 210 ml a 2 krát denně 240 ml,takže to je určitě individuální.
- Citovat
- Upravit
a co mudra na to??
tady spousta maminek radí chovínkování, tak zkus, nebo se mu podívej na dásně jestli je má oteklé, dyštak čistou rukou masírovat, třeba to tak bude
my taky zoubky ještě nemáme tak to čekám každou chvíly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, příští týden jdeme na preventivku, on tak ale pláče od narození, ale teď je to čímdálhorší bych řekla, ty dásně se mi nezdají oteklé, ale prý je nemusí mít oteklý
Nevím, zničeho nic se chce pořád chovat, nechci si sám hrát, jakmile ho položím řve jak tur! Většinou ale po takovým výstupu usne, když mu ovšem dám dudlík, jinak ne. Ale není to z únavy, on chytne záchvat klidně 5min potom co se probudí. Je prostě hrozně protivný a zuřivý. Po jídle se zlobí, že už dojedl…tak proto mě napadlo i to jídlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jestli je to podíle tak bych klidně tipla prdíky, ale podle toho co píšeš, tak váhu má v pohodě, a jestli eni nějaký extra jedlík tak jídle to asi nebude
já nejem žádný odborník, a když říkáš vždycky po jídle, tak moná prdíky, to bývá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to byl přesně takový můj druhý synek a jídlem to nebylo,a přestal mi tak vyvádět až kolem 8.měsíce prostě z ničeho nic.Od malička trpěl na prdíky,první 4 měsíce se ani sám nevykakal,musela sem mu pomáhat teploměrem a pořád to měl tuhé až nevím do kdy chudáček.Pořád sem taky přemýšlela že bříško,zuby,ale doteď nevím pořádně z čeho byl tak rozmrzelý ![]()
- Citovat
- Upravit
zuzki: nene, ne po jídle, to je pořád, křičí při jakékoliv příležitosti, po jídle, po spánku, v kočárku, na hrací dece, v lehátku, může být najezený, nenajezený…je spokojený a když ho položím, tak řev. Asi už separační úzkost nebo už nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamáradka má s oběma dětma to samé, minulý týden jem byly venku s mladším lukáškem, je muse asi 7 měs a a vydžel ječet hodinu v kočárku, byl najedený všchno v pohodě, no a ona sam říkala že to prostě samo přejde tak nevím, já s tím zkušenosti nemám tak nedokážu pořádně poradit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ewule,
syn Ondra má také zítra 6 měsíců, při narození měl 4350 g a 53 cm.
Dnes jsme byli na prohlídce, má 7100 g a 68 cm. Spíše mi rostl do délky než do šířky.
Já dávám Sunar, co je od 5 měsíce, příkrmy také- bramb. kaše, přesnídávky.
A vůbec mi nepláče, přes noc se vůbec nebudí. Naposledy krmím okolo 20 h a ráno se vzbudí v 7 h
Jitka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jiti: tak to buď ráda, máš hodné dítko, to náš Mareček je asi ďáblík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, tolik toho Toník nesní ani náhodou! Zatím bez příkrmů a pije max 170 ale to už musí být ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Evi,
myslím, že spolu už jsme si psaly, na téma „uplakané mimi“. Musím se podívat na tu starší diskuzi.
Jinak, psala jsem, že můj syn je úplně to samé. Od narození strašně ubrečený, věčně nespokojený. Nejdříve mi trvalo, než jsem se rozkojila, takže brečel, protože byl hladový. Pak jsme to tedy zvládli a začal nadprůměrně přibírat. Potom ho začlo zlobit bříško, když to přešlo, měli jsme snad jen jedno krátké období, kdy to bylo hodné mimi, co většinu dne prospinkalo. A pak to začlo. Po ranním probuzení je asi hodinku hodný a pak většinu dne prořve. Pokud se mu nevěnuji, jsou to hysterické záchvaty, ječí a křičí. Od třetího měsíce je to horší a horší. Když už to vypadá, že se zklidňuje a já se raduji, že si odpočinu, tak ještě přitvrdí. Teď jsme měli týden vyloženě malýho teroristu. Pořád řev a řev, furt na ruce a stejně protivnej
Taky jsem se snažila pořád přijít na to, čím to je. Myslela jsem, že ho něco bolí, nebo je přetažený, hladový a tak podobně. Teď už to snad všechno přehodnotím a svedu to na to, že se nudí. Potřebuje totiž být neustále v akci, něco dělat, ukazovat, nosit se. Musím s ním pořád blbnout, jinak furt brečí. No je to někdy na budku a večer padám na hubku
.
Ale co, chtěla jsem dítě, tak to holt musím vydržet a doufat, že až začne chodit, trošku se zabaví.
Teď, co začíná lézt, musím uznat, že užsi chviličku vystačí sám. Ale jen dopoledne, když má lepší náladu. Odpoledne už jen vřeští ![]()
Když mu rostly dolní zoubky, byl taky extrémně protivnej, takže očekávám horní zuby, jinak už nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit