Lipánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
7.5.10 14:56

Lipánek

Ahoj maminky, chci se zeptat od kdy můžou jíst děcka Lipánek??

A pak ještě jeden dotaz- manžel chce koupit dceři, takové to hopsadlo co se zavěsí do futer, od kdy se tam můžeš děti dávat, nebo od kdy jsteje tam dávaly. A na to jestli se doporučuje nebo se neptám děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11042
7.5.10 15:01

Zuzko vzhledem k tomu, že Lipánek je tvarohovej, tak dřív jak od jednoho roku bych ho nedávala.

Hopsadlo máme ještě po manželovi a dávala jsem tam Mikuláška až když seděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
7.5.10 15:03

No, od 5 měsíců určitě ne.:-)) Nedoporučuje se ho dávat dřív než v roce, a i pak ne příliš často. Mnohem zdravější jsou jogurty, zpočátku jen bílé ale i ty tak od 8. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.5.10 15:06

Lipánek ( a jiné sladké dezerty) určitě až o roka a i tak né jako běžnou svačinku, ale spíše jako nějakou mimořádnou odměnu..Prostě není to z nejzdravějších, ale neumírá se na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
7.5.10 15:23

ja jsem dala lipanka poprve snad v roce a pul, ted ho davam jen obcas (treba 1× za 14 dni), mala ma 22mes. pribinacka nedavam vubec kvuli konzervantum, od asi trictvrte roku davam bily jogurt hollandia, ted uz nekdy i hollandiu ovocnou nebo s dzemem.

zavesne hopsadlo nemame, ale taky bych ho dala az bude mimco umet samo sedet (samo se posadit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.5.10 15:49

Jo, Lipoš je tvaroh, tak určitě nejdřív až od roka. A pomalu. Naše slečna ho teda miluje, ale zas lepší než nějaké želatinové náhražky :cert:

Závěsné hopsadlo se NEDOPORUČUJE. ALe nejsem odborník, takže nevím. Jen vím, že se to tady často řeší, a vždycky to někoho hodně pobouří. Nevím. My ho nemáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.5.10 16:44

Lipánka taky nedávám, jí mi pěkně bílý jogurt, tak ho nechci zmlsat, má na to času dost :mrgreen: Ohledně houpačky neporadím..

• Citovat
  • Upravit
674
7.5.10 16:50

Tak já lipánka dávám asi 2× za týden a nepřijde mi to jako žádná hrůza, neobsahuje žádné konzervanty, želatiny, barviva atd., jen tvraoh, smetanu a cukr. Malej je hubeňour a nadváhy se rozhodně bát nemusíme. Ale popré jsem ho dala asi v půlce 12. měsíce, od roka ho dávám celkem pravidelně, střídám s holandií (tu dávám od 8. měsíce) a s tvarohem, který rozdělám s cukrem a marmeládou( případně přidám trochu smetany).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
7.5.10 18:14

Lipánka jsem dala poprvé po roce a dávám tak max. jednou týdně. Veru není žádná štíhlenka. A můžu říct, že jí nejvíc šmakuje obyč. bílý jogurt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.5.10 18:59

jééé tak teď mě asi sežerete :)
sem tam dávám toníkovi pribiňáčka, má osm měsíců pryč…
prostě nás naši ládovali krupicovou kaší z kravského mlíka a pribiňáčkem a tvarohem snad od tří měsíců, ne-li dříve…
chutná mu to a sem tam ho koupím a dostane odpo svačinu…
myslím, že jsou na světě horší věci než pár lžiček pribiňáčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.5.10 19:36

já ho taky dala před rokem, nevím jestli je to zdravé nebo ne, to každý má jiný názor, ale malý my jednu dobu moc nejedl a toto mu chutnalo, tak jsem byla ráda, že jí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.10 19:43

Vy tady řešíte lipánky a moje známá své 4měsíční dceři dala svíčkovou, tak tedy ted nevím co je zdravější :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.5.10 19:46

s masem i knedlíkem?? asi co :-D když už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.10 19:47

Tak to nevím jestli jí to mixovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.5.10 21:19

Souhlasila bych s tím rokem. Jinak Jára se do něj absolutně zamiloval, takže pokud je v ledničce, dlouho se tam neohřeje. Pardon. Neochladí . A vzhledem k tomu, že já nakupuji mléčné výrobky po platech, tak si asi dovedet představit tu spotřebu … první den dva tři, pak to teda klesá … a před dalším nákupem už holt není .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí