Lipánek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Lipánek Baby jsem dnes zrovna koupila, ale viděla jsem ho poprvé
Obyč Lipánek jsem začla dávat před týdnem, malému dost chutná. Jinak měl už Matyldu, což je v Bio kvalitě, chutná mi. A taky dětský jogurt od Yoplé, či jak se to píše
Ale začínali jsme kolem 9 měsíce na Hollandiích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame Lipanka ke snidani kazdy den, bud jahodu nebo vanlku, ne kakaovy. Malej ho basti jen tak tak. Nic spatneho na tom neni, prave naopak! Deti stejne potrebuji sacharidy, aby meli energii, jako jediny Lipanek nema Ecka. Samozrejme, ze to ma cukry, ale nevidim na tom nic spatneho, malej je natolik aktivni, ze do 2 hodin ma hlad:) Tvaroh a smetana je i pro dospeleho super snidane, vmisto uzenin a peciva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co říkáte na Dobrou mámu, ta se nejspíš neochucená nedělá že? Já ji dávám ochucenou 9 měs holčičce tak snad je to v pohodě. Ale taky i Jihočeský a Holandii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR píše:
A co říkáte na Dobrou mámu, ta se nejspíš neochucená nedělá že? Já ji dávám ochucenou 9 měs holčičce tak snad je to v pohodě. Ale taky i Jihočeský a Holandii.
tak zrovna Dobrá máma nemá s jogurtem nic společného, myslela jsem, že je to veřejné tajemství..Za 4,50 se opravdu jogurt nekoupí
- Citovat
- Upravit
@RadkaOR píše:
No Dobrou mámu neochucenou jsem neviděla, ale stejně je to hnus a ne jogurt ![]()
Já se snažila držet dlouho na tý Holandii, nebo jihočeským…jinak jak už jsem psala dělám radši vše domácí ![]()
- Citovat
- Upravit
tak dobrá máma se prý hodně zlepšila se složením, ale nevím, co je na tom pravdy, kupuju jen bio holandii a co se týče domácí výroby jogurtů, tak o tom mluvil nějaký odborník v televizi, že to není moc dobré, že mlíko na sebe nějak snadno váže nějaké věci ze vzduchu, tak se objevuje, že v tom čerstvě udělaném domácím jogurtu jsou plísně (bylo to myslím v Jste to, co jíte). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vidíte a já nedávno tu v nějaké diskuzi četla jak je Dobrá máma super, proto jsem ji taky koupila. Tak radši zůstaneme u tej Halandie a občas do toho něco dáme jako banán nebo sušenku. Jo a co říkáte na ohřívání jídla v mikrovlnce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.s. píše:
jééé tak teď mě asi sežerete
sem tam dávám toníkovi pribiňáčka, má osm měsíců pryč…
prostě nás naši ládovali krupicovou kaší z kravského mlíka a pribiňáčkem a tvarohem snad od tří měsíců, ne-li dříve…
chutná mu to a sem tam ho koupím a dostane odpo svačinu…
myslím, že jsou na světě horší věci než pár lžiček pribiňáčka…
zkoušela jsi mu dávát třeba i termix? Měla jsem ho v ruce, ale nevěděla jsem zda na to není brzo. Malému je 8 měsíců pryč tak bych mu taky chtěla dopřát něco dobrého a ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ja uz si.moc nepamatuji tuhle debatu…a mezitim mam druhe dite a muzu rici.ze uz jsem pribinacky termix jogurty a tak neresila vubec a davala vsechno …ne v nejakem velkem.mnozstvi ale co bylo v akci nebo koupila babicka…kluci maji radi i kostiky olmiky a tak..atarsi si da dvoje lentilky a jsou spokojeni vsichni ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsem ráda, že je tu někdo kdo to až tak neřeší. Vyzkoušíme a uvidíme
Snad mu udělám radost s obmněnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jana1111 píše:
jsem ráda, že je tu někdo kdo to až tak neřeší. Vyzkoušíme a uvidímeSnad mu udělám radost s obmněnou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR píše:
Možná čím víc se to řeší tím víc je pak obéznějších dětí, myslím, že když to telíčko chce tak si to vytáhne ty cukry i z jiných věcí. Znám spoustu maminek co takové věci dětem odpírají, že nejsou zdravé a děti jsou tlusté. Samo, že nedávat všechno, ale po troškách i chutnější věci.
Pardón, ale to je názor
Chutnějšíma věcma myslíte věci s éčkama a čím víc, tím líp?
Já si taky myslím, že nic se nemá přehánět, člověk je všežravec. Ale trochu přemýšlení by to u nákupu chtělo a hlavně číst složení..
- Citovat
- Upravit
No já nevim…dnes se řeší éčka, ale víte která co znamenají? Myslim, že nejsou éčka jako éčka
já si nemyslím, že není dobré děti ládovat vším možným, ale podle mě se to zbytečně přehání.
Já jsem vyrostla na tvarohu s marmeládou atd a mám 55 kg a jsem (musim zaklepat) zdravá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jana1111 třeba na www.chemievjidle.cz se dá zjistit, zda výrobek obsahuje právě ty nebezpečný éčka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lipánek Baby je probiotický jogurt a stále se dělá…