Lipánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
5.7.18 08:15

Lipánek&hopsadlo

Tak Lipánek jsem dávala tak od 8-9m :) nikdy neměly děti zažívací problémy ale začínala jsem s bílým jogurtem :potlesk:
Co se týče hopsadlo u první dcerky(je jí 16let) jsem jí nadšeně koupila hopsadlo a dávala jí jak seděla cca 8mesic denně na 10-15minut dcerka má páteř v pořádku,potom jsem použila párkrát i syna(nyní 13let) taky bez problémů,používala jsem i ty sedící chodítka…u mladších dětí jsem tohle už neprovozovala z důvodů špatných recenzí, jsme nekupovali,ale myslím si že sem tam na nějakých 15minut to jde,jako my jako děti litali v pavoukovi(chodítko) a já mám téměř 40,sestra 33,bratr 31 a ani jeden z nás nikdy neměl problém se zády ani vývojem, záleží na mamince.
Nodsuzuji to, akorát bych samozřejmě dítě nenechala v chodítku nebo hopsadle dvě hodiny denně a neladovala bych v půl roce dvěma lipanky, všeho s mírou ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
5.7.18 08:47

mě lipánek nepřijde nijak škodlivý, nic špatného jsem ve složení nenašla, že sem se tu dočetla, že jen jako odměnu apod 8o to jsem celkem překvapena tedy. Sem v 37 tt a měla jsem asi měsíční období, kdy jsem snědla 2 maxilipánky denně (úplná závislost). V bobíku i pribiňáku jsou ve složení již další příměsy (želatina apod)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
5.7.18 08:54

Lipanek by se mel davat od 12mesicu, ma v sobe hodne bilkovin.
Tady je https://www.emimino.cz/…aci-lipanek/ recept na domaci lipanek ;)
Ja jsem davala od roka skoro denne dceri ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
6.4.21 21:25

Zkoušela jsem dětem udělat domácí, ale velký úspěch jsem nesklidila a bobík je prostě bobík :D

• Citovat
  • Upravit
Milusska30
19.4.21 17:00

@DrahusN Taky mi přijde fajn. Hodně objednávám přes rohlík a je super, že ho mají i tam nemusím pro něj chodit zvlášť do obchodu.

• Citovat
  • Upravit
7205
19.4.21 17:05
@DrahusN píše:
Zkoušela jsem dětem udělat domácí, ale velký úspěch jsem nesklidila a bobík je prostě bobík :D

Miluju vanilkového Bobíka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
20.4.21 09:58

Tak u nas uz to vubec nefrci, holky uz jsou vetsi 7 a 3 a vubec, Lipanek, Bobik, Pribinacek, Tvarohacek nesni.. :nevim:
Ja mam nejradsi Pribinaka, je hutnej, Bobik mi prijde jak pena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
20.4.21 11:35

U nás máme nejraději Lipánka. Je jemný, necítím v něm škrob jako u jiných kremaku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
26.4.21 14:59

@GabinkaCh To já zase můžu toho čokoládového s rohlíkem :D

• Citovat
  • Upravit
24
30.9.21 00:17

Oživuji diskuzi, čtu si tady o tom, jak by se lipánek neměl dávat a sama to dobře chápu, cukr a tak, ale co dělat když dcera prakticky nic jiného z mléčných dávek nechce? Jogurt měla rada, po nemoci vůbec nechce jogurt, ani mleko maximálně tu kaši a pak jsem zkusila ty kupované hnusy z obchodu ze zoufalství. Jedine co mi od toho pomohlo je lipanek, mléčná dávka za den kterou s chuti přijme a večer kaši, jinak sní cely oběd hlavní menu i polévku a k snídani pecivo, ale nemůžu už ji nahradit nic ovocem, protože toho sní strašně moc, ovoce ji opravdu plný talíř a chce ho pořad, zkoušela jsem jogurty jakékoliv a ochutit jakkoliv, jedine co tak je lipanek nebo ty “deserty” od nestle, tak co v tomhle případě je zdravější? Úplně vynechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí