Vadí rýžový škrob?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
7.5.10 09:21

Vadí rýžový škrob?

Hodně v přesnídávkách čtu že je v nich obsažen rýžový škrob. Nejsem si jistá jestli je to něco co radši vynechat. Dceři je 7 měsíců.
Díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
7.5.10 09:55

Podle mě sám o sobě nevadí. Může tedy způsobit zácpu. Já to ale nerada kupuju, protože dát za skleničku 20-30 korun a byla tam 1/4 rejže… :roll: Vlastně koupíš 200g a skoro polovina přijde na vodu, rejži a další podobné „nízkonákladové“ suroviny.

• Citovat
  • Upravit
17180
7.5.10 10:17

stejně jako neczuz, kupuju přesnídávky kde je jen ovoce. Teď jsem koupila v akci babydream a když jsem to pak po malé ochutnala tak to byl blivajz a když jsem si teda přečetla složení (v krámě jsem to jen přelítla) tak tam byla půlka škrobu a půlka ovoce. :wink:

Jinak to asi ničemu nevadí, jen za to zbytečně platíš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
7.5.10 10:45

ahoj ja taky radeji kupuji jen 100% ovoce a veskerou zeleninu varim, ze zacatku jsem zkousela par druhu „sklenicek“ ale taky me odradilo to slozeni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
7.5.10 11:11

ryzovy skrob je neskodny ale ako pisu baby, je to ako keby do toho ovocia dali piesok, pretoze je to tam zbytocne.. ja malej ale davam ryzovu kasu a nevadi jej .. ale zeleninu si varim sama pretoze moja mala zje tri tie sklenicky male :-D takze to by som sa nedoplatila a este mi pride ze to domace ma lepsiu chut .. ale ovocie kupujeme ale len 100%. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
7.5.10 11:52

No já taky vařím, ale mám v lednici i pár skleniček, protože třeba telecí a tak jí doma nedělám :-). A nedávno jsem někde na diskuzi četla že rýžový škrob fakt né, proto mi to vrtalo hlavou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí