Průjem u půlročního miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Michaelakkk
2.5.10 08:47

Průjem?

Potřebuju radu od 4,5 měsíce syna řikrmuji dávám mu mrkev, mrkvovou štávu přd dvěma týdny jsme začali i mrkev s vařenou bramborou a jablečnou štávu. Kakání mělpo tom tuhé a krásně barevné :-) většinou jsem mu musela pomáhat. No ale za včerejšek mi kadi už snad 6× a přes noc 2× a má to řidký až vodový může to být průjem? Co s tím prosím poradte díky :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
2.5.10 08:51

Míšo jestli je kojený tak bych to asi moc neřešila, pokud je bez teploty a není uplakaný tak bych mu zkusila udělat tu mrkev jak píšeš. Může to být jen reakce, měl pár dní zácpu tak tělo se s tím vyrovnává. Nebo zubky to je taky možné. Malá to tak měla. Měla zácpu pořád pak jeden den jako tvůj Samík a další den vykoukly zuby. Ale pokud by to bylo i dnes, ráno bych zavolala k dětské a poradila bych se, ale mám dojem, že kojíš, takže to u kojených dětí tak bývá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
2.5.10 08:53

Díky trochu jsi mě uklidnila :-) jo kojí mrkev dávám jen odpoledne jinak kojím :-) No zoubky nevím, protože vůbec neknourá no uvidíme snad už to bude dneska dobrý! teď jak všude řáděj ty střevní chřipky! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12735
2.5.10 08:57

No taky mám z těch střevních chřipek hrůzu, ale myslím si, že ty nemusíš, protože kojíš a to je pro malého to nej pro imunitu a střevní mikrofloru. Když rostou zoubky tak vůbec miminka být protivná nemusí. U některých děti vůbec nevíš že jim zuby rostou. :palec: To se dozvíš až tě hryzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
2.5.10 09:03

no střevní chřuipku měli ted po sobě bratr i sestra tak to hlídám a teplota není tak to bude v poho ty zuby by mě překvapili :-)

• Citovat
  • Upravit
104
2.5.10 14:46

Na prujmi doporučuji vyzkoušet hylak forte.Upravuje stolici.
Léky - Hylak forte roztok

Pro normální funkci trávicího ústrojí člověka je nezbytná přítomnost určitých bakterií, které osidlují převážně oblast tlustého střeva. Dokončují proces trávení, brání množení choroboplodných zárodků, produkují vitaminy B a K. Rozmanité vnější vlivy, jako je užívání antibiotik, léčba zářením, nezvyklá nebo nevhodná strava či případná infekce, narušují mikrobiální rovnováhu ve střevě a dostaví se průjem nebo zácpa, nadýmání, pocit plnosti. Užíváním přípravku Hylak forte je přirozenou cestou podpořen růst tělu prospěšných bakterií, úprava pH a tím i normální činnosti trávicího ústrojí.

Přípravek je volně prodejný, není vázán na lékařský předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
2.5.10 17:44
Denda 77 píše:
Na prujmi doporučuji vyzkoušet hylak forte.Upravuje stolici.
Léky - Hylak forte roztok

Pro normální funkci trávicího ústrojí člověka je nezbytná přítomnost určitých bakterií, které osidlují převážně oblast tlustého střeva. Dokončují proces trávení, brání množení choroboplodných zárodků, produkují vitaminy B a K. Rozmanité vnější vlivy, jako je užívání antibiotik, léčba zářením, nezvyklá nebo nevhodná strava či případná infekce, narušují mikrobiální rovnováhu ve střevě a dostaví se průjem nebo zácpa, nadýmání, pocit plnosti. Užíváním přípravku Hylak forte je přirozenou cestou podpořen růst tělu prospěšných bakterií, úprava pH a tím i normální činnosti trávicího ústrojí.

Přípravek je volně prodejný, není vázán na lékařský předpis.

Jen jak ten hnus do dítěte dostat. Koncentrované je to nepoživatelné, dítě mi vypije za celý den 30 ml vody, takže 3× denně rozpustit do většího množství tekutiny je nerealizovatelné. :mrgreen:
Doktorka mi úporadila Nutrolin, ten je sladký, takže ten baští rád.
Jinak u nás se z průjmu vyklubali zuby. I při příkrmech kadí 2-3× denně. Při těch zubech to bylo tak 8× - ale spíš takové prdnutí, žádné velké objemy.

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
3.5.10 19:11

tak průjem máme stále je to zelené a vodové br… zítra volám doktorce! už mě to trochu děsí… ale jinak je bez teploty, pohodovej neknourá, krásně spinká. myslíte si že je možné že mám mín mlíka? poslední dva dny se mi zdá že mám nějaký malý prsa jakoby vypitý ale hlady nepláče! já nevím..... :nevim:

• Citovat
  • Upravit
719
3.5.10 19:34

Ahoj, já mu do příkrmu vysypu Lactobacilky baby, jsou volně prodejné. Jinak střevní chřipku máme čerstvě za sebou - katastrofa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
3.5.10 20:28

Ahoj a zkoušelas odvar z ovesných vloček?To sem kdysi taky zkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.7.16 14:31

Ahojky holky, potřebovala bych radu.

Dcera 6m, na UM, k obědu jí dávám kaši (rýžovou HIPP/vanilkovou Sunarku), má teď posledních 5 dní průjem. Není to vodová stolice, ale pevná taky ne. Vždycky si jakoby prdne a je tam žlutá voda. Jinak jí absolutně nic není, žádné teploty, mrzutost nic.

Nevíte někdo co by to mohlo být, popřípadě, co může pomoct??

PS: Zeleninu jí nedávám, měli jsme s ní problém, zvracela mi jí obloukem, takže dr doporučila dávat spíš tu kaši a za nějakou dobu zkusit zas zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
29.7.16 09:23

UM bez laktozy. Nam pomohl nutrilon low lactose do 3 dnů bylo po prujmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie