Svíčková s knedlíkem a masem pro kojence??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já znám holku, která dávala broskvovou výživu ve 3 měsících
![]()
Bez komentáře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to si děláš srandu ne??? NO ale je pravda, že v dnešní době se najdou občas nějaké maminky … přítelkyně mojého táty říkala, že dali ani ne ročnímu děcku obarovicu - zabijačku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to si snad dělá srandu,ne?
a to dělala tu svíčkovou ze smetany?a ten knedlík,ta mouka tak to super ![]()
chudák dětátko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
můj syn měl svíčkovou poprvé v 15. měsících. A jen na ochutnání. A ještě takovou šizenou, bez slaniny a tolika koření. Ale některý maminky mě udivují. ![]()
- Citovat
- Upravit
Lidi sou lidi. V dnešní době člověk jen hledí s otevřenou pusou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyt před 30lety to bylo normální už ve 3 měsících, tak čemu se divíte
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já jsem dávala přesnídávku taky v necelých 4 měsícíh a to my dokonce řekl lékař, když mi moc nepil mléko - asi taky broskvová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a když jsme už u toho, tak jsem si vzpoměla - když přijedeme k jednim známým tak dokonce dávají ani ne dvouletému chlapci dopít skleničku slivovice - bydlím na Moravě. Znám to běžně dětem dávají dopít i pivo, taky děti okolo dvou až tří let - sklenici myslím
takže se nedivím ničemu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
jj, některý ženský jsou expertky - znám jednu, co dala v 6ti měs guláš, ochucenej kořením od Vitany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kvačko, tak to jsou podle mě rodiče naprosto šílení. Podávat dítěti alkohol. Vždyť mu huntují ledviny, játra, celý organismus!!! A ještě se tím chlubí, jak jejich dítě dokáže vypít pivo nebo slivovici. Pár facek málo, fakt
mi někdy příjde, že někteří rodiče nemají ani rozum.
- Citovat
- Upravit
kvaček píše:
a když jsme už u toho, tak jsem si vzpoměla - když přijedeme k jednim známým tak dokonce dávají ani ne dvouletému chlapci dopít skleničku slivovice - bydlím na Moravě. Znám to běžně dětem dávají dopít i pivo, taky děti okolo dvou až tří let - sklenici myslímtakže se nedivím ničemu…
Jó, to je normální. Minulej pátek jsme byli na čarodějnicích u nás na vesnici a kámoška si nesla pivo a říká svýmu tříletýmu synovi, že mu nedá napít, že má antibiotika.
Tak jsem se jí zeptala, jestli by mu dala, kdyby je neměl, tak prej jo.
Ale oni jsou celá rodina taková jednodušší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, moje známá dává malému 4 měsíce příkrmy. Nedávno mu dala rozmixovanou svíčkovou s masem a knedlíkem do láhve.. Přijde mi to divné, jaký máte na to názor