Svíčková s knedlíkem a masem pro kojence??

Anonymní
7.5.10 19:58

Svíčková s knedlíkem a masem pro kojence??

Ahojte, moje známá dává malému 4 měsíce příkrmy. Nedávno mu dala rozmixovanou svíčkovou s masem a knedlíkem do láhve.. Přijde mi to divné, jaký máte na to názor :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
7.5.10 20:00
8-o :roll: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.5.10 20:02

Já znám holku, která dávala broskvovou výživu ve 3 měsících :evil: :roll:
Bez komentáře :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.5.10 20:02

to si děláš srandu ne??? NO ale je pravda, že v dnešní době se najdou občas nějaké maminky … přítelkyně mojého táty říkala, že dali ani ne ročnímu děcku obarovicu - zabijačku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
7.5.10 20:05

to si snad dělá srandu,ne?
a to dělala tu svíčkovou ze smetany?a ten knedlík,ta mouka tak to super :cert:
chudák dětátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.10 20:05

8-o 8-o 8-o :roll: můj syn měl svíčkovou poprvé v 15. měsících. A jen na ochutnání. A ještě takovou šizenou, bez slaniny a tolika koření. Ale některý maminky mě udivují. :roll:

• Citovat
  • Upravit
7.5.10 20:06

Lidi sou lidi. V dnešní době člověk jen hledí s otevřenou pusou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
7.5.10 20:08

Vždyt před 30lety to bylo normální už ve 3 měsících, tak čemu se divíte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.5.10 20:10

no já jsem dávala přesnídávku taky v necelých 4 měsícíh a to my dokonce řekl lékař, když mi moc nepil mléko - asi taky broskvová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.10 20:11

No kvačku v dnešní době a ještě když je tolik knížek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.5.10 20:11

a když jsme už u toho, tak jsem si vzpoměla - když přijedeme k jednim známým tak dokonce dávají ani ne dvouletému chlapci dopít skleničku slivovice - bydlím na Moravě. Znám to běžně dětem dávají dopít i pivo, taky děti okolo dvou až tří let - sklenici myslím :nevim: takže se nedivím ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.5.10 20:12

:lol: :lol: :lol:
jj, některý ženský jsou expertky - znám jednu, co dala v 6ti měs guláš, ochucenej kořením od Vitany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.10 20:14

kvačko, tak to jsou podle mě rodiče naprosto šílení. Podávat dítěti alkohol. Vždyť mu huntují ledviny, játra, celý organismus!!! A ještě se tím chlubí, jak jejich dítě dokáže vypít pivo nebo slivovici. Pár facek málo, fakt :roll: mi někdy příjde, že někteří rodiče nemají ani rozum.

• Citovat
  • Upravit
8523
7.5.10 20:15
kvaček píše:
a když jsme už u toho, tak jsem si vzpoměla - když přijedeme k jednim známým tak dokonce dávají ani ne dvouletému chlapci dopít skleničku slivovice - bydlím na Moravě. Znám to běžně dětem dávají dopít i pivo, taky děti okolo dvou až tří let - sklenici myslím :nevim: takže se nedivím ničemu…

Jó, to je normální. Minulej pátek jsme byli na čarodějnicích u nás na vesnici a kámoška si nesla pivo a říká svýmu tříletýmu synovi, že mu nedá napít, že má antibiotika. 8-o Tak jsem se jí zeptala, jestli by mu dala, kdyby je neměl, tak prej jo. :-D Ale oni jsou celá rodina taková jednodušší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
7.5.10 20:17

A kolik že je vlastně miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie