Odmítá jíst v 7 měsících :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
12.5.14 22:45

Já taky brečela, zuřila, řvala, fňukala, litostiva jsem byla, ale nejvíce mi pomohla cigareta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
12.5.14 22:57
@BB zlaticko píše:
Ja to napsala spatne, pisu z mobilu…pribira 100-150 za 2 tydny, chodime k mudr na prevazeni.Jina meri 65 cm a vazi 6250 g.Ja jen potrebuju vedet jestli toho jidla neni malo hlavne UM. A resim to ze nektere dny a jsou tak 3 v tydnu do ni dostanu pouze 300 UM a vic nic.

Ahojky,
tak presne takhle malo mi pije i ma mala- ma 7,5 mesice.Ted ji rostou zuby a pije mi jen v noci( musim ji budit) a rano, jinak pres den do ni nacpu 2×-3× cca 100g kase, aby aspon doplnila potrebu mlecnych vyrobku a trochu ovocneho prikrmu.
Dle Dr. vypada krasne, ale ze do ni kazde jidlo doslova cpu, je dle nej asi normalni :zed:
Mame to tak od narozeni- mala nechtela sat( nakonec jsem misto kojeni 5,5 mesice odsavala, ale pak odmitala i MM tak jsme presli na Sunar) a hodne v porodnici zhubla a tyden na to jsme skoncily i v nemocnici, protoze nechtela ani z flasky a snad by klidne umrela nez by jedla…pak mela 1,5 mesice „zrave obdobi“ a od te doby bojujeme s jidlem porad…sama si o jidlo vubec nerekne a po 13-ti hod spanku se vzbudi - rohlik od uchak uchu a nedat ji flasku tak ji to nevadi :pankac:
Mame v rodine uz jednu takovou holcicku tak se tim aspon uklidnuji, ze nejsem sam, ale ver, ze bych ji nekdy malou prohodila oknem a sebe nacpala Lexaurinem :pankac:
Je to na palici porad resit jidlo, ale musime verit, ze je to v puberte prejde :mrgreen:
Hodne sil a pevnych nervu- bude lip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
12.5.14 23:04
@BB zlaticko píše:
Holky dekuju za podporu, proste je to na hlavu, @superandrysek to mame s tim krmenim stejne, ted jsem u rodicu a musim se s ni zavirat v loznici a nesmi nikdo prijit jinak je po jidle a uz nic nesni, takze mezi jidlem sme venku a na jidlo utikame z prochajdy domu, protoze venku nesni NIC! A jinak presnidavku treba i s jogurtem do ni cpu z lahvicky, je to jediny zpusob jak to do ni dostat:-(vim ze to neni dobry, ale jinak mi ovoce plive! Krom obeda kdyz vidi lzicku dostava hystericky zachvaty! :zed: :zed:

Jo a s tim zaviranim je to presne!!!Vzdycky vyhodim manzela i psa z obyvaku nebo se zavreme v loznici, aby nas nic nerusilo, protoze sebemensi vyruseni a je po jidle :zed:
Ja si vzdycky malovala jak budu delat to a ono a ted jsem rada, ze vubec neco ji a co, je mi uz jedno-predsudky sly proste stranou!
Ale nikdy bych neverila, ze budu resit neco takoveho jako nejezeni- s manzelem jsme oba jedlici :D
Nekdy si i rikam, ze mi to dela schvalne, aby me dostala do blazince a jsou fakt chvile, kdy od toho nemam daleko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
12.5.14 23:04

Holky, teda, jak to tu čtu, tak si říkám, že jsme s Eli na tom ještě dobře :think: celkem mě udivuje, že ti doktoři to nereší :nevim: nějak, nevím, jsou přece různé přídavky do jídla nebo já nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
12.5.14 23:11
@BB zlaticko píše:
Jo a zazila jsem i dny kdy nejedla vubec nic, ja to orvala a mala se mi smala do obliceje:-)))ted se tomu smeju, ale v ty dny to orvu :roll: :oops:

Jak pres kopirak :pankac: :pankac: A byla vesela, hrala si a nic ji nechybelo, ze??
Ja uz rvala tolikrat, ze bych snad naplnila rybnik.
A prave ty tekutiny resim taky a taky mi prijde 300-400ml denne malo.Vody mi vypije tak 30 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
12.5.14 23:22

Ja kdyz jsem to rekla Dr.tak se jen smal a pry, co bych chtela, ze mala vypada pekne! Ze holt i takove deti jsou :roll: Ale ze u kazdeho jidla silim, aby neco snedla, to je asi normal :zed: Objevila jsem Multo sanostol sirup, ale je az od 1 roku tak uvidime jak to z 5 mesicu bude vypadat, jestli neskoncim v Bohnicich :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
13.5.14 06:06

@zrza8 baze pridavky do jidla my pouzivame, malou dopuju Fantomalt(em) a zacala pribirat cca 200g za 14 dnu 8o

@Lus me tudle pobavila ma zubarka, jeji dcera provozuje stranky vedome matersvi a na jedne konferenci se resilo ze dnesni deti malo ji - rika se jim kristalove deti a prej cerpaji energii ze sveta :think: by me zajimalo na co se ti nasi prcci pripravuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
13.5.14 09:56
@superandrysek píše:
@zrza8 baze pridavky do jidla my pouzivame, malou dopuju Fantomalt(em) a zacala pribirat cca 200g za 14 dnu 8o@Lus me tudle pobavila ma zubarka, jeji dcera provozuje stranky vedome matersvi a na jedne konferenci se resilo ze dnesni deti malo ji - rika se jim kristalove deti a prej cerpaji energii ze sveta :think: by me zajimalo na co se ti nasi prcci pripravuji ;)

Tak to u nasi El sedi :mrgreen:
To bude chodici lampa :mrgreen:
Ale neco na tom asi fakr bude :think: :pankac: Mamka je ucitelka v MS uz 30 let a rikala, ze posledni roky decka skoro nic neji, ze tam ma i takove, co treba neji cely den 8o
Je to az neuveritelny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
13.5.14 10:47

Tak jsme zpátky z kontroly, jsem úplně zklamaná a smutná :,( Eli nepřibrala vůbec nic, dokonce zhubla 130g od minulého týdne. Dle doktorky jí dostatečně a mám začít dávat bily jogurt s banánem. Už jsem zase ve vředu co se jí v tom málem tělíčku děje? nebo spíš doufám, že neděje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
13.5.14 10:52
@zrza8 píše:
Tak jsme zpátky z kontroly, jsem úplně zklamaná a smutná :,( Eli nepřibrala vůbec nic, dokonce zhubla 130g od minulého týdne. Dle doktorky jí dostatečně a mám začít dávat bily jogurt s banánem. Už jsem zase ve vředu co se jí v tom málem tělíčku děje? nebo spíš doufám, že neděje… :nevim:

To me mrzi, ale bude to dobre :hug: Jedna znama mi rikala, ze jeji mala v tomhle obdobi taky neco zhubla!!Holt jsou to jen lidi a ne stroje!!
A teda male davam ovoce uz mesic a to mi zatim basti pekne. Neboj, urco se to brzo spravi a bude zas pekne bastit a pribirat :pankac: Ja se tim taky uklidnuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
13.5.14 11:00

@Lus díky, mě vždycky uklidní to, že je vesela a tváří se v poho. Ovoce jí taky dávám už asi měsíc, ale ten jogurt ještě neměla. Ale teda jako nevím, že by se po jogurtu přibíralo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
13.5.14 11:20

@superandrysek a ten Fantomalt jste měli na doporučení lékaře, nebo sis ho koupila sama? A od kdy to mimi můžou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
13.5.14 12:53
@zrza8 píše:
@Lus díky, mě vždycky uklidní to, že je vesela a tváří se v poho. Ovoce jí taky dávám už asi měsíc, ale ten jogurt ještě neměla. Ale teda jako nevím, že by se po jogurtu přibíralo? :think:

To me taky uklidnuje!!Prece, kdyby ji neco bylo tak by nebyla tak v pohode!!Proste jen nema takovou potrebu jist asi :pankac:
S tim jogurtem je to zajimave :think: Ale rekla bych, ze treba po kasicce se musi pribirat vic…Ale zas Dr.vi,co dela…
Jogurt chapu jako kvuli vapniku a kulturam, ale jinak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
13.5.14 14:10

@zrza8 je to volne prodejne, ale my jsme to dostaly na doporuceni nutricnich poradcu, kteri take urcili davkovani. nevim od kolika mesicu ci tydnu to muzou deti, nasi mala to dostala v 10 mesicich tudiz predpokladam ze to muzou i prcci. oni jsou ale ruzna adetiva do jidla, dle baze - toto je na bazi cukru, neb my mame zatim bezmlecnou dietu
ja jsem se k tomu dostala na gastroenterologii, kde jsme resily reflux
nase pediatricka jen furt dokola mlela at ji davam vic jist, ale jak sama dobre vis vic toho do nich nacpat nejde…
kolik je vasi male a kolik vazi a meri?
nebud smutna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
13.5.14 14:30

@superandrysek aha, tak to já do toho sama od sebe nepůjdu. Eli má 6 a půl měsíce, měří 65cm, váha 6,54kg, stejně jako před měsícem :-( za týden jdeme na převážení. Jak to že máte bezmlecnou? To musí být mazec, co ji dáváš za UM? Alergy care nebo low lactose? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí