Odmítá jogurty - co místo něj?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
19.8.11 07:49

odmítá jogurty-co místo něj?

Ahojky,syn mi začal odmítat jíst jogurty-jakékoliv :roll:
Co dát místo jogurtu?Můžu mu dát třeba místo toho mlíčko nebo kaši?Aby měl dost vápníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
19.8.11 08:53

Určitě můžeš dát mlíčko, kaši, puding..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.8.11 09:11

Určitě můžeš :wink: A zkoušela jsi do bílého jogurtu přidat ovoce s troškou piškotu? Já vím, piškot je sladký, ale nemyslím nijakou velkou dávku a na denní jezení. A nebo ještě zkus kefíry a acidofilní mléka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
19.8.11 09:15

Ahoj,
moji když začali bojkotovat jogurty, a to i ovocné. Zkusila jsem aktivii tvarohovou, ta jim chutnala. a pak jsem dávala místo jogurtu chleba s lučinou a sýrem nebo rohlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
19.8.11 09:18

Ahoj, mám skoro stejně starý holky a řeším to neustále. Cca v 8 měsících bojkotovaly i UM, doporučili mi přidávat sýr - do jejich vaření třeba kostičku Kiry, nejlépe ale lžiku Parmezánu - obsahuje nejvíc vápníku!!! U nás nefungují ani Lipánky a podobný, ale občas mléčná rýže nebo krupice - dělají i natural bez příchutě, i tak je to dost sladký :-) Běžně vařim krupičku z plnotučnýho mlíka, ale tu chtějí taky jen občas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
19.8.11 09:23

Tak náš jedl v pohodě bílé,pak už snědl jen ovocné a teď i ty plive,sní jen lipánka,ale to mu nemůžu dávat denně :pocitac:
Zkusím to acidofilní mléko a pudink :nevim:
A ty sýry do jídla taky není špatný nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.8.11 10:27

Ahoj, v tomhle veku maji mit deti asi 500ml mleka nebo mlecnych vyrobku na den. Tak jestli te pije mliko treba rano a vecer, tak zkus pridat nejaky ten syr a na jogurty se chvilku vyprdni. Zkus je 14dni nedavat a pak je nabidni znova. Holky se obcas neceho taky prejedly a chvilku to nechtely. A ten puding je dobry napad.Ja mela jednu dcerku alergickou na mlecnou bilkovinu, a tenkrat nam dr rekla ze jogurty by stejne denne nemeli byt, staci tak 2× tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí