Odmítá nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Gabi91 A ptala jsi se, proč to dělá. Dělá to protoi, že to je její způsob projevu sama sebe. Prostě ji nějaký nočník a čůrání do něj aktuálně netankuje, nepovažuje to za důležité. Když jí přestaneš dívat pklínky, s největší pravděpodobností budeš akorát x krát denně převlíkat a prát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám holčičku narozenou v lednu 2015,od 17 mesicu byla bez plenek, ale stylem, ze jsem ji vysazovala ja, asi kazdou hodinu az hodinu a pul, podle toho kolik vypila.Tak byla sucha i cely den, zadne dlouhe vysedávání, hned se vycurala.To trvalo par tydnu, potom se sprajcla, nechtěla na nocnik, na zachod, řvala. Nechala jsem ji byt, znovu nasadila pleny, prebalovala jak mimi.Bez komentářů ani ze strany tatínka nebo starších deti, mame ctyri deti.Za tri týdny jsem nocnik vyzkoušela znovu a pohoda, zase zacala curat a zacala si najednou rikat, ted ma 21,5 mesice a uz si curani hlídá sama, asi mesic. Nočník ma v koupelně a chodi si i sama, ma normálně kalhotky a leginy, dnes jsem ji přistihla, jak obsah nočníku sama vyleva do záchodu, místnost vedle ![]()
Jako by ji tato stagnace pomohla posunout se o par kroku napřed. A myslim ze dost pomohl absolutní klid nejen muj, ale i ostatní rodiny.Jsem jim vděčná, ze toto nechávají na me ![]()
Nehody téměř nejsou, ani, kdyz ji hlídala pul den babička. Pokud ano tak ve stylu, ze si pripocura kalhoty, ktere spatne stáhla, nebo vylije nocnik, chce vse delat sama.
Venku ma natahovacku pampers a vetsinou tu hodinu i vic vydrží. Kdyby bylo léto, verim, ze by uz čurala na trávu.
Jednu starsi dcerku mam odplenkovanou v 18 měsících taky tak postupne, dve ostatni deti ve dvou letech ze dne na den, bez nehod, hlídani curani nebo pomoci s oblekanim.
Nejsem zastáncem vysedavanim na nocniku, zabavovani ani přehnaných ovací za úspěch. Jde o přirozenou vec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabi91 píše:
Jake hroceni? Ona to chape. Rika i a-a ale proste to radeji da do pleny. A na to zas nema moje nervova soustava
Ja sedela uz v pul roce. Tomu rikam hroceni
Pokud vis něco o vyvojove psychologii, mela bys vedet, ze stagnace jsou normalni, zvlášť u deti, ktere se zbaví plen brzy.Moje deti jsou toho prikladem. Těm dvema jsem taky nočník nabízela driv, ale nechytal se, jeden cural vsude mozne a další řvala jak tur.Tak jsem to nechala byt. Cvaklo to ze dne na den okolo druhých narozenin. I kdyz akt vymesovani si uvědomovali stopro driv.
Půlroční dítě si muze vypěstovat reflex, ale s kontrolou to moc spolecneho nema. I deti na bezplenkovce se skutecne odplenkuji mezi 18. a 24.mesicem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit